به گزارش نما این تصویر که از ستاره ای موسوم به Calabash Nebula (سحابی کدو قلیانی) به ثبت رسیده، توسط ناسا برای علاقه مندان به علم ستاره شناسی منتشر شده است. جالب است بدانید که سحابی کدو قلیانی که به نام رسمی OH 231.8+04.2 نیز شناخته میشود، یک خورشیدسان کم جرم است و لقب آن تخم مرغ گندیده است، چرا که در آن مقدار بسیار زیادی سولفور یا همان گوگرد وجود دارد. این ستاره در آغاز یک ستاره قرمز غول پیکر بوده که فرآیند مرگ آن در طی صدها سال زمینی به وقوع می پیوندد.
در تصویری که هابل گرفته، مشخص است که سحابی کدو قلیانی، مواد را با سرعت بسیار بالایی در فضا پخش می کند، تا جایی که برخی گازها در فضا با سرعت 600 هزار مایل در ساعت به پرواز در آمده اند.
بد نیست بدانید این ستاره 5 هزار سال نوری با زمین فاصله دارد. اما تلسکوپ هابل موفق شده تا به کمک فیلترهای قدرتمندش، طول موج های نوری مختلف را از هم تفکیک کند و تصویری با جزییات بسیار دقیق و خیره کننده را به ثبت برساند.
خورشید نیز مثل ستاره سحابی کدو قلیانی روزی تبدیل به یک غول قرمز رنگ خواهد شد و زمانی که از تولید هلیوم در مرکز خود خسته شود، کوچک و کوچک تر می شود تا مانند تصویر این خبر، به سمت نابودی پیش برود. اما این اتفاق نباید باعث نگرانی ما شود، چرا که انسان ها بسیار قبل تر از نابودی خورشید از بین خواهند رفت.