احتمال درمان بی‌اشتهایی با تحریك عمقی مغز

محققان دانشگاه تورنتو احتمال می‌دهند كه بتوانند با تحریك عمقی مغز با روش‌های تهاجمی و غیرتهاجمی، بی‌اشتهایی را درمان كنند.

به گزارش نما به نقل از ایسنا: محققان دانشگاه تورنتو احتمال می‌دهند که بتوانند با تحریک عمقی مغز با روش‌های تهاجمی و غیرتهاجمی، بی‌اشتهایی را درمان کنند.


به نقل از فاکس‌نیوز، محققان دانشگاه تورنتو کانادا در آزمایشی بر روی 16 نفر که از بی‌اشتهایی شدید رنج می‌برند، موفق شدند با استفاده از الکترودهای تحریک‌کننده مغز تنش‌های ذهنی این افراد را کاهش داده و به افزایش وزن آنها کمک کنند.

آندرس لوزانو استاد دانشگاه تورنتو و مسئول این پروژه گفت: با استفاده از تحریک عمقی مغز می‌توان شدیدترین اختلالات روانی را درمان کرد.

وی افزود: این اختلال بیشترین میزان مرگ‌ومیر را به خود اختصاص داده است و جامعه پزشکی باید هر چه سریع‌تر به روش‌هایی دست پیدا کند که به صورت امن و با کمترین عوارض بتواند به درمان آن کمک کند.

محققان به این موضوع پی بردند که این روش سبب کاهش تنش و افسردگی در افراد تحت آزمایش شده و در پیگیری‌های چند ماهه این افراد افزایش وزن پیدا کرده و میزان شاخص توده بدنی(BMI) آنها حدود 3.5 واحد رشد داشته است.

با وجود پایین بودن تعداد افراد تحت آزمایش محققان دانشگاه تورنتو مطمئنند با این روش‌ها می‌توانند اختلالات روانی مربوط به بی‌اشتهایی را به خوبی برطرف کرده و بسیاری از بیماران را درمان کنند.

نتایج این تحقیق در ژورنال روان‌درمانی لنست منتشر شده است. پیش از این نیز از این روش برای درمان بیماری‌های عصبی نظیر پارکینسون استفاده شده است.

۱۳۹۵/۱۲/۹

اخبار مرتبط