عباس پاپی زاده عضو کمیسیون کشاورزی آب و منابع طبیعی و نماینده مردم دزفول در خانه ملت در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری نما، در واکنش به صحبت های ابتکار مبنی بر وجود آب در هور العظیم و ماهیگیری مردم در این آبگیر، گفت: هور العظیم اب دارد و تنها پنج نفر از مردم در این آبگیر ماهیگیری می کنند.
وی در ادامه افزود: در گذشته نزدیک به 20 هزار نفر مردم خوزستان معیشتشان وابسته به هور العظیم بود.
پاپی زاده در ادامه به دوران جنگ تحمیلی بر ایران اشاره کرد و گفت: مسافتی را که رزمندگان کشورمان در زمان دفاع مقدس با قایق طی می کردند امروز همان مسافت را به راحتی می توان با ماشین طی کرد.
عضو کمیسیون کشاورزی آب و منابع طبیعی خطاب به خانم ابتکار گفت: خانم ابتکار به سرزمین ها دفاع مقدس قدم نگذاشته است و هور العظیم را از نزدیک ندیده، بهتر است از کسانی که در آن مناطق حضور داشتند و از نزدیک هور العظیم را مشاهده کرده اند سوالاتی بکند.
نماینده مردم دزفول در خانه ملت در ادامه اذعان کرد: امروز اگر آبی در هور العظیم مشاهده می کنیم آن هم به برکت نزول باران است که میزان آن به قدری است که توان خیس کردن کفشها را ندارد و آنوقت خانم ابتکار می گوید هور آب دارد.
وی در ادامه به گزارش سازمان بین المل در سال 2002 که به خانم ابتکار ابلاغ شده که درفاجعه بزرگی در این منطقه در حال به وقوع پیوستن است اشاره کرد و اظهار داشت: و در سال 2001 تنها یک پنجم هور الظیم آب دارد و خانم ابتکار درست می گوید آب هست اما مابقی هور العظیم خشک شده است و آبی ندارد.
عضو کمیسیون کشاورزی در خانه ملت تصریح کرد: خانم ابتکار در مورد هور العظیم دروغ نگفته اما راست هم نگفته است پاپی زاده در ادامه در واکنش به صحبت های رئیس جمهور در خوزستان اشاره کرد و گفت: طبق آموزه های دینی ما نباید در مورد کسانی که نمی شناسیم قضاوت کنیم مردم خوزستان در زمان دفاع مقدس جانانه ایستادند.
نماینده مردم دزفول گفت: در زمان جنگ تحمیلی عراق و حزب بعث با بیش از صد و تا صدو هفتاد موشک به سمت دزفول پرتاب کرد.
وی در مورد شخصیت مردم دزفول گفت: مردم دزفول در انجام کار خیر جزء چهار شهرستان اول کشور محسوب می شوند بگونه ای که در این شهرستان بیمارستان دولتی وجود ندارد و تماما با هزینه خیرین ساخته شده است و در امر خدمات رسانی به بیماران سرطانی هزینه ای از بیماران دریافت نمی شود.
عضو کمیسیون کشاورزی در خاتمه بیان کرد: غفلت و فراموشکاری که دستگاههای اجرایی در مورد ریزگرد ها در خوزستان داشته اند امروز به نقطه ای رسیده است که دیگر دستگاهها نمی توانند چشم پوشی کنند چرا که ریزگردها به سمت مسئولین هم می روند.