به گزارش نما ، رضا باکری در گفتوگو با فارس، در پاسخ به اینکه دو شرکت لبنی از ششم فروردین و به صورت خودسرانه به یکباره قیمت شیر را افزایش دادند و شما چه برخوردی در این زمینه کردهاید، گفت: شیر و محصولات لبنی با مصوبه دولت جزء کالاهای گروه یک محسوب شده که روند تغییرات قیمت باید از طریق ستاد تنظیم بازار انجام بگیرد.
وی اضافه کرد: از طرف دیگر دستورالعمل قیمتگذاری کالاهای تولید داخل این اجازه را به تولیدکننده داده که براساس آنالیز قیمت تمام شده قیمتهای خود را در بیاورند و سازمان حمایت مسئول نظارت بر صحت این قیمتها است.
دبیر انجمن صنایع لبنی از تشکیل جلسه ای با حضور مدیران عامل دو شرکت لبنی دامداران و کاله و اعضای ستاد تنظیم بازار خبر داد و گفت: امروز این دو شرکت علت افزایش قیمت خود را تغییر در بهای تمام شده اعلام کردند و قرار شد مدارک و مستندات خود را به سازمان حمایت ارائه دهند.
قیمت شیر دو شرکت از فردا به قیمت قبل برمیگردد
باکری تصریح کرد: طبق توافقی که انجام شد برای همراهی تولیدکنندگان با دولت قرار شد از فردا قیمت این دو شرکت به حالت قبل برگشته تا روند بررسیها در سازمان حمایت و ستاد تنظیم بازار طی شود.
به گزارش خبرنگار فارس، از ششم فروردین ماه دو شرکت لبنی دامداران و کاله شیر بطری خود را از 2500 تومان به 2800 تومان افزایش دادند و این در حالی است که دبیر انجمن صنایع لبنی میگوید با مهار تورم توسط دولت ما در دو سال گذشته بیش از 6 درصد افزایش قیمت در محصولات لبنی نداشتهایم.
بطری متهم جدید افزایش قیمت شیر
خبرنگار فارس از باکری پرسید پس اگر 6 درصد افزایش سالانه بوده، چگونه دو شرکت لبنی خودسرانه 12 درصد به قیمت شیر افزودهاند که وی پاسخ داد، ممکن است مواد مصرفی از جمله بطری و درب آن که مطابق قیمت پتروشیمیها و وابسته به تغییرات نرخ ارز است در این زمینه دخیل بوده باشد، اما هرچه که هست باید روند افزایش قیمت بررسی شود.
صادرات 16 هزار تن شیرخشک به روسیه و عراق
باکری همچنین در پاسخ به اینکه بالاخره تکلیف شیر خشک تلنبار شده در انبارهای صنایع لبنی که ناشی از شیر مازاد سال گذشته بود، چه سرنوشتی پیدا کرد، گفت: ابتدای سال گذشته 25 هزار تن شیرخشک دپو شده داشتیم که بیشتر آن به روسیه و عراق صادر شده و اکنون تنها 9 هزار تن شیرخشک در انبارها موجود است.