به گزارش نما ، تابناک به نقل از رویترز نوشت: معاملات آتی نفت خام برنت LCOc1 که بنچمارک بین المللی برای قیمت های نفت می باشد با 20 سنت یا 0.36 درصد کاهش به نسبت آخرین قیمت روز قبل خود، 55.78 دلار به ازای هر بشکه معامله شد. برنت قبل از این به بالاترین قیمت خود از زمان 7 مارس رسیده و 56.16 دلار معامله شده بود.
نفت یو اس وست تگزاس اینترمدیت CLc1 (WTI) بعد از آن که به بالاترین قیمت خود در پنج هفته گذشته یعنی 53.23 دلار به ازای هر بشکه رسیده بود، روز سه شنبه با 15 سنت یا 0.3 درصد کاهش به 52.93 دلار به ازای هر بشکه رسید.
برنت در هر کدام از شش سِشِن قبلی (سِشِن به معنای یک دوره از فعالیت تجاری از زمان شروع بازار تا وقتی که تعطیل می شود در یک روز می باشد) افزایش نشان داده است در حالی که نفت وست تگزاس برای 5 روز گذشته شاهد افزایش بوده است.
«ریک اسپونر» تحلیلگر ارشد بازار در سی ام سی مارکت واقع در سیدنی می گوید "ما در حال رسیدن به پر خطر ترین بخش این دوره هستیم که برای مدت طولانی ادامه داشته است. من تعجب نمی کنم اگر پیش از انتشار اطلاعات ذخائر آمریکا در پنجشنبه این هفته شاهد یک تسویه حساب باشیم". او افزود که قیمت های فعلی در گذشته باعث جذب تولید کنندگان شیل شده است.
بنابر اطلاعات دولتی ایالات متحده آمریکا ذخائر نفت خام این کشور در هفته های اخیر به بالاترین سطح خود در مرکز ذخیره سازی کوشینگ در اوکلاهاما و ساحل خلیج در آمریکا رسیده است.
بازار با این حال بدنبال حمله موشکی ایالات متحده به سوریه و همچنین تعطیلی دیگری در بزرگترین میدان نفتی لیبی شاهد افزایش قیمت ها بوده است.
بنا به گفته یک منبع نفتی لیبی، میدان نفتی الشرارة این کشور در روز یکشنبه و بدنبال بسته شدن خط لوله ای که این میدان را به پایانه نفتی متصل می کرد، تعطیل شد. همین چند وقت پیش بود که الشرارة بعد از یک هفته وقفه که در اوایل آپریل به اتمام رسید به خط تولید بازگشته بود. این وقفه تولید به همراه حمله موشکی آمریکا به پایگاه هوایی دولت سوریه عامل دیگری شد برای ادامه روند صعود بازار.
درحالی که سوریه فقط حجم کمی از نفت تولید می کند، خاورمیانه دروازه بیش از یک چهارم تولید نفت دنیا است.
با شروع فصل تابستان که فصل مسافرت ها و رانندگی در آمریکا است که می تواند از قیمت ها حمایت کند، تمرکز بازار به سمت دیگری سوق داده می شود.
سازمان کشورهای صادر کننده نفت و سایر تولید کنندگان متعهد شده اند تا تولید خود را در نیمه اولی امسال 1.8 میلیون بشکه در روز کاهش دهند (این آمار با حساب تعهد تولید کنندگان خارج اوپک از جمله روسیه می باشد) تا از عرضه بیش از حد و اشباع بازار خلاصی یابند. اما اطلاعات امسون رویترز ایکون نشان می دهد که بر خلاف کاهش عرضه اوپک و غیر اوپک، اکثریت عرضه 2017 از میزان تقاضا بیشتر بوده است.