مدال افتخار بر گردن قاتل 52هزار مسلمان

رنگ باختگی مواضع رژیم‌های عرب در قبال فجیع‌ترین نسل كشی سال در میانمار، آمران این جنایت‌ها را بر آن داشته تا مدال شجاعت و لیاقت را بر گردن عاملان آن بیندازند.

به گزارش نما به نقل از فارس، «قاتل‌ها در قانون جنگل مجازاتی نمی‌بینند، بلکه تشویق می شوند». این نمود عینی سیاست آمریکایی است که بعد از قتل عام مسلمانان در میانمار همه قید و بندهای سیاسی علیه دولت این کشور را کنار گذاشته است.

با گذشت حدود شش ماه از آغاز نسل کشی مسلمانان در میانمار دیگر رسانه ها هم از نوشتن مطالب مربوط به جنایات به وقوع پیوسته در این کشور به نوعی خسته شده و کنار رفته‌اند، بویژه اینکه عرصه ملتهب سیاسی و امنیتی در جهان خود به خود این اتفاقات را به حاشیه رانده است، البته می‌توان دست‌هایی را در پس پرده دید که سعی دارند با تلاش های رسانه‌ای خود فجیع ترین نسل کشی سال را به فراموشی سپرده و در عوض موضوعاتی پیش پا افتاده را در راستای منافع خود به ویترین رسانه های دنیا بکشانند.

اما چیزی که در این میان قابل توجه است، این است که با وجودی که اخبار مربوط به میانمار در رسانه های مختلف رنگ باخته، تغییری در عرصه میدانی این کشور بویژه در مورد نسل کشی ها و آوارگی های مسلمانان صورت نگرفته است، شاید بتوان این را به پرونده قطور کم کاری های مسلمانان و برخی رژیم های عربی مرتبط کرد که تنها به دنبال حفظ تاج و تخت خود هستند و تمام پرونده های بین‌المللی را تحت الشعاع اشتهای سیری ناپذیر قدرت طلبی خود قرار داده اند.

نسل کشی مسلمانان در میانمار به روایت آمار

خشونت‌ها در میانمار به دنبال حمله به یک اتوبوس حامل مسلمانان در استان آراکان (راخین) کلید خورد و پس از آن از ابتدای فوریه گروه‌های افراطی بودایی، با حمایت و همراهی پلیس و ارتش دست به کشتار گسترده و آتش زدن دهکده‌ها و مساجد و فراری دادن مسلمانان زدند. دولت میانمار در اقدامی هماهنگ از ورود گروه‌های امدادی و رسانه‌های بین المللی به این منطقه جلوگیری کرد و در سکوت مجامع بین المللی نسل کشی گسترده آغاز شد.

در این نسل کشی تاکنون بییش از 52 هزار نفر کشته شده اند و 200 هزار نفر نیز از خانه و کاشانه خود آواره شده و به کشورهای دیگر پناهنده شده اند تا با تحمل زندگی در اوضاع فلاکت بار آوارگی در کشورهای دیگر که تا خوردن برگ های درختان برای جلوگیری از گرسنگی نیز پیش می رود، دست کم جان خود را نجات دهند. در این جنایات همچنین بیش از 50 روستا به صورت کامل تخریب شده و 70 مسجد نیز ویران شده است. تنها در روز نهم تیر ماه در حمله‌ای که توسط نظامیان میانمار صورت گرفت، 650 نفر از مسلمانان میانمار قتل عام شده و هشتاد هزار نفر نیز بی خانمان شدند.

حمایت گسترده آمریکا و غرب از عاملان نسل کشی میانمار

نکته ای که در این میان جالب توجه است، این است که با وجودی که موضوع میانمار حتی در برخی محافل سیاسی و مذاکرات سیاسی مقامات ارشد کشورهای اسلامی نیز نادیده گرفته می‌شود، در جدول برنامه‌های قدرت‌های حامی عاملان نسل کشی در این کشور هنوز روی میز است، این را می شود در ادامه سیاست‌های حمایتی غرب از عاملان این کشتارها دید.

چند روز پیش بود که اعلام شد «تین سین» رئیس جمهور میانمار برای اولین بار از زمان تصدی پست ریاست جمهوری به آمریکا سفر خواهد کرد. این در حالی بود که بنا به ادعای غرب در مورد عدم رعایت حقوق بشر، پیشتر تحریم های اقتصادی علیه میانمار اعمال شده بود و روابط این کشور با آمریکا نیز به حداقل رسیده بود. بر همین اساس کاخ سفید حتی صدور ویزا برای مقامات این کشور برای سفر به آمریکا را نیز ممنوع کرده بود، اما پس از مذاکرات انجام شده میان اتحادیه اروپایی و فرستادگان سازمان ملل با دولت میانمار که زمینه های عملی کشتار جمعی مسلمانان توسط بودائیان افراطی را کلید زد، بان کی مون دبیرکل سازمان ملل اعلام کرد جهان باید پاسخ خواسته ملت میانمار برای دستیابی به دموکراسی و پیشرفت را بدهد و تحریم‌های اقتصادی علیه این کشور را لغو کند. اظهارات بان در حالی مطرح شد که وی به کشتار جمعی مسلمانان در این کشور که در آن زمان به اوج خود رسیده بود، هیچ اشاره‌ای نکرد.

کاترین اشتون مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپایی نیز با اشاره به تصمیم گیری وزرای خارجه این اتحادیه درباره میانمار از لغو تحریمها علیه این کشور خبر داد. اشتون اصلاحات دموکراتیک در میانمار را دلیل لغو تحریمها علیه این کشور اعلام کرد.

رئیس جمهوری آمریکا نیز در هدیه دیگری که برای تشویق مقامات میانمار به ادامه نسل کشی مسلمانان به این کشور داد، دستور تسهیل تحریمها علیه میانمار را صادر کرد. او در همین راستا محدودیت‌های گذرنامه ای برای مقامات سیاسی این کشور را لغو کرد تا تین سین بتواند بدون مشکلی برای حضور در مجمع عمومی سازمان ملل به نیویورک سفر کند. او در مدت سه روزه حضور خود در آمریکا در دیگر شهرهای این کشور نیز به گشت و گذار خواهد پرداخت.

اینها البته همه بسته های تشویقی آمریکا و غرب به قاتلان میانمار نبود، هیلاری کلینتون وزیر خارجه آمریکا که تا چندی قبل از اوضاع حقوق بشر و دموکراسی در میانمار به شدت گلایه مند بود، بعد از تغییر رویکرد دولت این کشور! در کامبوج با رئیس جمهور میانمار دیدار کرد، محور اصلی این دیدار بهبود مناسبات آمریکا و میانمار اعلام شد. وزیر خارجه آمریکا در دیدار با تین سین، رئیس جمهوری میانمار خواستار ادامه اصلاحات در این کشور شد تا ثابت کند که با جامعه جهانی همراه است.

سفر عجیب و طولانی مدت «آنگ سان سوچی» رهبر حزب مخالفان دولت میانمار به آمریکا که از دو روز پیش آغاز شده را می توان یکی از دیگر از جنبه های شکوفایی مناسبات آمریکا و میانمار در دوره بعد از کشتار مسلمانان دانست. وی در حالی دوشنبه یانگون را به مقصد واشنگتن ترک کرد که اولین سفر خود به آمریکا را بعد از 24 سال تجربه می کند. این سفر عجیب که 20 روز به طول خواهد انجامید، به دعوت هیلاری کلینتون وزیر خارجه آمریکا صورت می‌گیرد. سوچی در واشنگتن با حضور در کنگره آمریکا مدال طلای کنگره را به پاس فعالیت‌های حقوق بشری خود دریافت خواهد کرد و همچنین عنوان شهروند جهانی را از طرف شورای آتلانتیک در نیویورک کسب می‌کند.

استقبال گرم واشنگتن از سوچی قطعا را نیز می توان هدیه ای از سوی آمریکا به وی برای مواضع خصمانه اش علیه مسلمانان دانست، خانم آنگ سان سوچی که بر خلاف رویکرد سیاسی خود در مخالفت با دولت میانمار در سه ماه گذشته در مقابل کشتار مسلمانان توسط ارتش این کشور به حمایت از دولت برخواسته و اعلام کرده است که مسلمانان میانمار اتباع این کشور نیستند و باید از میانمار اخراج شوند.

آنگ سان سوچی همچنین در ماه ژوئن سفر 17 روزه به اروپا داشت و به کشورهای سوئیس، نروژ، انگلیس، ایرلند و فرانسه سفر کرد.

هدایت معنوی کشتار میانمار بر عهده آمریکا و اسرائیل است

آمریکا و رژیم صهیونیستی همچنین از سوی دیگر با ارتباط غیر مستقیم با بودائیان میانمار هدایت این نسل‌کشی را در دست دارند، بوداییان میانمار ارتباط عمیقی با دالایی لامای چهاردهم دارند و خود را مطیع او می‌دانند. کشتار مسلمانان میانمار نیز که محدود به یک نزاع فرقه‌ای نبوده، در راستای فرامین آمریکا به دالایی لاما صورت می گیرد.

تنزین گیاتسو، (Tenzin Gyatso) دالایی لامای چهاردهم که با نفوذ معنوی در میان بودایی های افراطی میانمار پشت پرده اصلی کشتار مسلمانان به شمار می رود، بیشتر از گذشتگان خود به فکر بهبود روابط با آمریکا افتاده و در این راستا سیاست های آمریکا را در بسیاری از کشورها دنبال می کند، او البته خود را حامی صلح دانسته و یک بار هم از دست دوستان آمریکایی و صهیونیست خود جایزه صلح نوبل را دریافت کرده است.

وی در سال 2009 میلادی به سرزمین‌های اشغالی نیز سفر کرد و قبل از دیدار با اولمرت در یک مراسم عبادی با کلاه خاخامی در مقابل دیوار "ندبه" در قدس مناسک عبادی یهودی ها را بجای آورد. این عمل بدین معنا است که وی رسماً اعلام کرده عضوی از جامعه صهیونیسم جهانی است. وی بعد از تعظیم در مقابل دیوار ندبه به دیدار اولمرت رفت و اولمرت ده هزار دلار با عنوان کمک به خیرین به وی عطا کرد.

شهوت قدرت مستبدان عرب دادخواهی مسلمانان میانمار را خفه می‌کند

به این ترتیب است که کسانی که در بوق تبلیغاتی هولوکاست افسانه ای خود برای پیشبرد مقاصد شوم و سلطه طلبانه خود در جهان می دمند، این بار با حمایت‌های مادی و معنوی خود هولوکاستی واقعی را علیه مسلمانان به راه انداخته اند، هولوکاستی که زیر ویرانه های درگیری مطالبات آزادی خواهانه مردم منطقه با رژیم های استبدادی هوادار غرب مدفون شده و کسی صدای مظلومیت مسلمانان بی پناه میانمار را نمی شنود.

۱۳۹۱/۷/۳

اخبار مرتبط