به گزارش نما ، در آستانه دومین مناظره تلویزیونی انتخابات ریاست جمهوری مردم خواستار صداقت در گفتار و عمل برخی از نامزدها شدند کاندیداها باید برنامه های خود را به صورت روشن در زمینه اقتصاد و مخصوصا بحث اشتغال بیان کنند زیرا این موضوع در الویت اصلی کار رییس جمهور آینده قرار خواهد داشت که اگر این قضیه حل شود تا حدود بسیاری مشکلات فرهنگی کشور را حل خواهد کرد نمونه آن هم همین مسئله ازدواج است .
به گزارش خبرنگار نما در حالی که ساعاتی چند تا دومین مناظره تلویزیونی دوازدهمین انتخابات ریاست جمهوری باقی نمانده است ،مردم نظرات متفاوتی در خصوص دومین مناظره نامزدهای دوازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری داشتند.
یکی از شهروندان در این خصوص به خبرنگار نما گفت: انتظار من از نامزدها این است که طبق وعده حضرت آقا عمل کنند،واز دادن وعده هایی که تحقق آنها میسر نیست جدا بپرهیزند.
به طوری که به گونه ای نباشد که اگر یک سال دیگر وعده هایی را که به مردم داده بودند را مرور کنند از شنیدن آن خجالت نکشند.
وی در ادامه اظهار داشت: به عقیده من تخریب یکدیگر برای جلب ارای مردمی کار چندان پسندیده ای نیست آن هم در شرایطی که به هر حال ۶ کاندیدا از سوی شورای نگهبان احراز صلاحیت شده اند .
وی همچنین تصریح کرد: به هر حال خواهشم میکنم که نامزدها در طول این مناظره ها ادب را رعایت کنند و به یکدیگر در طول برنامه احترام بگذارند.
دیگرشهروند در خصوص برگزاری این مناظره ها به خبرنگار ما گفت: من از کاندیداها تقاضا دارم که بیشتر در مورد سیاست خارجی برنامه های خود را ارائه دهند،و به جای مجادله در صدد مطرح کردن موضوعات مهم کشور بر آیند تا مردم با دید باز فرد مورد نظر خود را انتخاب نمایند.
وی اظهار داشت: کاندیداها باید ضمن احترام به یکدیگر که به نوعی در واقع احترام به مخاطب هم می باشد برنامه های خود را برای مردم به طور شفاف بیان کنند .به گونه ای که فضا را به سمتی نبرند که منطق گفتگوی سازنده در مناظره گم شود ،و در این فرصت مناسب بتوانند برنامههای خود را به خوبی تبیین کنند.
این شهروند در ادامه افزود: متاسفانه در مناظره نخست بعضا دیده می شد که فضا به سمتی رفته که یکباره یک جنگ روانی علیه یکدیگر به راه افتاده و برخی در صدد فرار از انتقادهای طرف قابل بر می آمدند و با طفره رفتن ،نسبت به عملکرد خودشان پاسخگو نبود.
یک دانشجو هم در خصوص انتظارات خود از این کاندیداها در مناظره های تلویزیونی گفت: من خواهش می کنم که برخی از کاندیداها از شعار بپرهیزند و مردم را از وعده های خالی مایوس نکنند .
حقیقت این است که انتظاری که من از تعدادی از این کاندیداها در مناظره اول داشتم این بود که از اصطلاحات و تبلیغاتی که عوام فریبانه می باشد پرهیز کنند امیدوارم که در مناظره دوم این موضوع دیگر تکرار نشود و حقیقت ها را بهتر بگویند.
این دانشجو تصریح کرد: بایدهایی که رعایت آن در این مناظره ها ضروری است صداقت در گفته هایشان است ،لو دادن نکات ضعف طرف مقابل و استفاده ابزاری از این قضیه به نفع خود کار صحیحی نیست که امیدوارم این بار از موضوع بپرهیزند.
مرد کهنسالی در این خصوص به ما می گوید:کاندیداها باید برنامه های خود را به صورت روشن در زمینه اقتصاد و مخصوصا بحث اشتغال بیان کنند زیرا این موضوع در الویت اصلی کار رییس جمهور آینده قرار خواهد داشت که اگر این قضیه حل شود تا حدود بسیاری مشکلات فرهنگی کشور را حل خواهد کرد نمونه آن هم همین مسئله ازدواج است .
وی درباره انتظاراتش از مناظره دوم کاندیداها گفت: اخلاق را سرلوحه کار خود قرار دهید و فقط به اعلام برنامه های خود بپردازید و تا مردم اطلاع پیدا کنند که کاندیدایی که می خواهد در این عرصه بیاید چه برنامه هایی برای آینده کشور در نظر گرفته است .
به هر حال باید از تخریب همدیگر دست بردارد زیرا مردم از این رفتارهای تخریب گرایانه واقعا خسته شده اند .
وی درباره مناظره اول تصریح کرد:بخشی از مناظره هفته گذشته خوب و دلگرم کننده بود اما در بخش دیگر این برنامه کاندیداها به یکدیگر حمله ور می شدنند و طرف مقابل را به دروغگویی متهم می کردنند که این زیبنده نیست.
اگر قصد دارند که نواقص و کمبود ها را بگویند به بیانی دیگر هم می توانند آن را بیان کنند.
فرد جوانی دیگر می گوید:این گونه بحث ها باید واقعیت محور باشد و کاندیداها باید از غلو بپرهیزند .در حال حاضر مشکل اصلی جامعه بحث اشتغال است که باید چاره ای اساسی برای ان جست تا جوانان بی شمار فارغ التحصیل دانشگاهی را به اینده امیدوار کرد پس هر کرام از این ۶ نفر باید به طور دقیق و واقع بینانه برنامه ای خود را ارائه دهند تا هر کس ایده ای دارد مطرح کند.
خانم خانه داری در خصوص این مناظره ها می گوید:باید مجری از مطرح کردن سوالات کلیشه ای بپردازد زیرا مردم جواب درست و مشخصی نمی گیرند .در ضمن باید کاندیداها ظرفیت خود را بالا ببرند که اگر کسی ضعف من را گفت و انتقادی از من شد در مناظره سریع ناراحت نشویم و باید این انتقادها سازنده باشد .
وی درباره ضعف فرهنگی کشور در حوزه های مختلف در سال های گذشته گفت:خوب فرهنگ چیزی نیست که بتوان آن را یکساله حل کرد باید در این زمینه کارهای بنیادی کرد که رییس جمهور آینده نباید نسبت به این موضوع بی تفاوت باشد .
ما معتقدیم که باید انقلاب اسلامی را صادر کنیم ،پس باید ابتدا اسلام واقعی را در جامعه خودمان پیاده کنیم پس باید برنامه های فرهنگی کاندیداها دقیق و مفصل باشد.
دومین مناظره شش نامزد انتخابات ریاست جمهوری امروز درباره مباحث سیاست داخلی و خارجی و موضوعات فرهنگی برگزار شود.