هزینه چراغانی معابر در نیمه شعبان

به گزارش نما - میزان نوشت:باتوجه به شروع آذین بندی معابر عمومی در آستانه نیمه شعبان، تبلیغات نصب داربست‌های مخصوص این ایام در گوشه کنار شهر دیده می‌شود که در برخی موارد هزینه‌ قابل توجهی را به متقاضیان تحمیل می‌کند.

با نزدیک شدن به نیمه شعبان و ولادت حضرت قائم (عج) فضای خیابان‌های شهر حال و هوای خاصی به خود می‌گیرد و گوشه کنار خیابان‌ها پر می‌شود از ایستگاه‌های صلواتی که پذیرای مردم در این روزها هستند.

علاوه بر ایستگاه‌های صلواتی، خیابان‌ها با ریسه‌ و مهتابی‌هایی زینت داده می‌شوند که بر روی داربست‌های مخصوص وصل شده و به شهر جلوه خاصی می‌دهد.

با بررسی هزینه نصب داربست از موسسه‌های مختلف جویا شدیم که نصب داربست در خیابان‌های مختلف شهر باتوجه به تردد در آن منطقه متفاوت بوده و نصب داربست در بعضی موارد به دلیل ایجاد نشدن ترافیک باید نیمه‌ شب انجام شود که هزینه بیشتری دارد.
در این میان یکی از موسسات، هزینه نصب داربست جهت ایجاد یک ایستگاه صلواتی را برای یک روز تا یک ماه حدود 200 هزار تومان اعلام کرد که با کرایه برزنت برای ایستگاه باید در کل 400 هزار تومان هزینه کرد.

وی در رابطه با نصب داربست به صورت طاق و نصرت بیان کرد: نصب داربست در سردر کوچه ها باید با طول حدود 7 متر انجام شود که هزینه نصب آن حدود 900 هزار تومان بوده که باتوجه به عرض خیابان این هزینه ممکن است افزایش پیدا کند.
همچنین در صورتی که در هر خیابان نیاز به نصب چندین طاق و نصرت باشد به طبع آن هزینه‌ها نیز چند برابر شده و این درحالی است که برای تزیین داربست‌ها نیز باید چراغ‌ و مهتابی‌های مخصوص تهیه شود.

برای تزیین هر طاق نصرت می‌توان از مهتابی‌ و چراغ‌هایی استفاده کرد که از قیمت‌های متنوعی برخوردار هستند و این درحالی است که هرسال ممکن است برخی از این چراغ‌ها به دلایل مختلف نیاز به تعویض داشته باشند.
به طور میانگین در صورتی که تعداد لامپ‌های موجود برروی طلاق نصرت ها را 100 عدد درنظر بگیریم به طوری‌که قیمت میانگین هر لامپ به همراه هزینه سیم‌کشی، سرپیچ و لوازم جانبی را 10 هزار تومان در نظر بگیریم، حدود یک میلیون تومان هزینه نصب لامپ بروی طاق‌ها خواهد شد.
با این تفاسیر هزینه کلی برای راه‌اندازی یک ایستگاه صلواتی بدون لوازم جانبی داخل ایستگاه و هزینه یک طاق نصرت در خیابان به همراه هزینه لامپ های تزینی برای افراد بیش از دو میلیون تومان هزینه بر است که درصورت افزایش تعداد طلاق ها این رقم نیز افزایش می‌یابد.

۱۳۹۶/۲/۱۷

اخبار مرتبط