به گزارش نما ، فرارو به نقل از بی بی سی نوشت: قرقاش در عین حال گفته است که اگر قطر این خواستهها را ظرف مهلت ده روزه برآورده نکند، اقدامهای شدیدتری علیه آن انجام نخواهد شد.
دولت قطر امروز شنبه ۲۴ ژوئن ( ۳ تیر) تائید کرد که فهرستی از درخواستهای عربستان، امارات، مصر و بحرین را دریافت کرده است.
قطر در اولین واکنش به ١٣ مورد درخواست کشورهای همسایه گفته است که این درخواستها ربطی به مقابله با تروریسم ندارد و هدف آن تنها محدود کردن حاکمیت این کشور است.
روز گذشته، جمعه ۲۳ ژوئن (۲ تیر) همسایگان قطر شرایط خود را برای از سرگیری روابط سیاسی و پایان دادن به تحریم اقتصادی این امیرنشین اعلام کردند.
گفته شده است که کاهش ارتباط قطر با جمهوری اسلامی ایران، تعطیل کردن شبکه تلویزیونی الجزیره و بستن یک پایگاه نظامی ترکیه در قطر از جمله شرایط ١٣ گانه تحریمکنندگان آن کشور برای از سرگیری روابط است.
این کشورها همچنین خواستار آن شدهاند که دولت قطر "روابط خود با سازمانهای تروریستی" را کاملاقطع کند. براساس گزارش منابع خبری، در پیام کشورهای عرب مشخصا از گروههای اخوان المسلمین، دولت اسلامی (داعش)، شبکه القاعده، حزبالله لبنان، جبهه فتح الشام که پیش از این شاخه القاعده در سوریه دانسته میشد، به عنوان سازمانهای تروریستی مورد نظر نام برده شده است.
از دولت قطر خواسته شده تا "تمامی تروریستهای" حاضر در آن امیر نشین را هم تحویل مقامات کشورهای عربی بدهد.
قطر، در کنار عربستان سعودی، امارات متحده عربی، بحرین، کویت و عمان اعضای شورای همکاری خلیج فارس هستند که به منظور تقویت روابط اقتصادی و همسویی در سیاست خارجی تشکیل شده است .