به گزارش نما به نقل از عصر ایران ، معاون امنیتی و انتظامی استاندار تهران با اعلام این خبر تصریح کرد: «براساس اقدامات اولیه که از سوی معاونت امنیتی وزارت کشور، معاونت امنیتی استان تهران و نیروی انتظامی صورت گرفته است توهینکنندگان به رئیسجمهوری به صورت کلی شناسایی شدند و بررسیهای اولیه در این راستا شروع شده است؛ در جهت رسیدگی به اتهامات این افراد در ابتدا اقدامات اولیه چون جمعآوری اطلاعات و مستندسازیهای لازم صورت می گیرد تا نتایج نهایی اعلام شود.»
به گزارش ایلنا محسن همدانی با بیان اینکه «تعداد افراد توهینکننده به رئیسجمهوری در مجموع بیش از ۲۰ نفر نبودند» تصریح کرد: بدون شک بعد از اتمام کار کمیتههای حقیقتیابی و مستندسازی مربوط به این ماجرا و شناسایی کامل افراد، پرونده این افراد در صورت صلاحدید به دستگاه قضایی ارسال میشود.
وی تصریح کرد:«البته این امکان نیز وجود دارد که پس از بررسی و شناسایی افراد خاطی، ضرورتی برای ارجاع پرونده آنها به دستگاه قضایی نباشد که در این خصوص دستگاههای مسئول تصمیمگیری خواهند کرد».
معاون امنیتی استان تهران تأکید کرد: «هدف ما این است که در جهت اصلاح افرادی که اینگونه اقدامات را انجام میدهند وارد عمل شویم تا دیگر شاهد اینگونه اقدامات که خلاف رویه قانونی است نباشیم». دوم تیرماه امسال مصادف با روز جهانی قدس، عدهای بر سر راه حسن روحانی رئیس جمهوری ایستاده و به هنگام مشاهده او شعارهایی توهین آمیز سر دادند. اقدامی که واکنش بلافاصله مسئولان و اعلام انزجار عمومی مردم در فضای مجازی را بهدنبال داشت.
علی اصغر ناصربخت معاون امنیتی و انتظامی فرماندار تهران هم با بیان اینکه توهین کنندگان به رئیس جمهوری حدود 25 نفر بودند، به باشگاه خبرنگاران گفت: تمامی دستگاههای ذیربط اعم از قوه قضاییه، وزارت اطلاعات، نیروی انتظامی و سپاه حفاظت از شخصیتها بر شناسایی و برخورد قانونی تاکید دارند.