محمد علی پور مختار در گفتگو با نما :

جمنا پیش از اینكه به دنبال تحقق یك حزب اسلامی قوی باشد به دنبال اثر گذاری در انتخابات بود

عکس خبري -جمنا پيش از اينکه به دنبال تحقق يک حزب اسلامي قوي باشد ، به دنبال اثر گذاري در انتخابات بود

یك نماینده مجلس شورای اسلامی گفت : جمنا پیش از اینكه به دنبال تحقق یك حزب اسلامی قوی باشد بیشتر به دنبال اثر گذاری در انتخابات بود و می توان گفت كه این مساله نمی تواند یك جبهه را در بلند مدت به اهداف مد نظر برساند .

محمد علی پور مختار نماینده مجلس شورای اسلامی در گفتگو با نما با بیان اینکه همواره با روحیه انقلابی توانسته ایم بر بسیاری از توطئه ها ومشکلات در کشور فائق آییم، عنوان داشت : با توجه به تلاش عده ای از افراد در داخل کشور مبنی بر تضعیف روحیه انقلابی گری و براساس بیانات مقام معظم رهبری مبنی بر عدم اعتقاد ایشان به دو قطبی بودن در کشور و مهم دانستن روحیه انقلابی گری ، جبهه مردمی نیروهای انقلابی ( جمنا ) شکل گرفت .
وی بیان اینکه جبهه مردمی نیروهای انقلاب (جمنا ) با رویکرد قابل قبول و هدف متعالی شکل گرفت و شروع به کار کرد اظهار داشت : به رغم اینکه جمنا ترجیح داد در قالب تشکل غیرحزبی باقی بماند و به صورت حزب قانونی ثبت نشود تا امکان حضور حداکثری نیروهای غیراصولگرا با روحیه انقلابی نیز در ساختار آن فراهم شود لیکن امروز مورد انتقاد قرار گرفته و در تحقق اهداف به نتیجه ی قابل قبولی نرسیده است .
وی با تاکید بر اینکه جمنا در ابتدا نقد های زیادی را نسبت به احزاب مطرح می کرد ، اذعان داشت : عملکرد جمنا به گونه ای شد که انتقادات در باره احزاب به جمنا نیز سرایت کرد به طوری که به نظر می رسید جمنا صرفا به قصد انتخابات ریاست جمهوری وارد عرصه شده و به دنبال تحقق اهداف کوتاه مدت خود بود .
وی با اشاره به اینکه جمنا در سیاست گذاری تابع رویکرد احزاب شده است ، ادامه داد : عدم فعالیت جمنا ، رخوت و سستی در این جبهه و عدم حضور فعال اعضا سبب شده که این جبهه نقش موثری در فعالیت های سیاسی و اجتماعی نداشته باشد .
وی افزود : جمنا با از دست دادن جامعیت خود در استفاده از تمام ظرفیت ها و توان نیروهای انقلابی باز مانده است ؛ چرا که قرار بود از تمام نیروهای انقلابی با داشتن ایدئولوژی های مختلف سیاسی استفاده نماید اما در این امر ناکام ماند .
وی گفت : به نظر می رسید جمنا بتواند نیروهای انقلابی غیر اصولگرا را نیز جذب کند و چیزی به عنوان دوقطبی بودن در کشور وجود نداشته باشد اما با توجه به کم کاری ها و عدم فعالیت موثر این امر محقق نشد و مورد غفلت قرار گرفت .
وی یکی از علل عدم موفقیت جمنا را عجله برای تشکیل این جبهه دانست و عنوان داشت : جمنا پیش از اینکه به دنبال تحقق یک حزب اسلامی قوی باشد بیشتر به دنبال اثر گذاری در انتخابات بود و می توان گفت که این مساله نمی تواند یک جبهه را در بلند مدت به اهداف مد نظر برساند .
وی در پایان خاطر نشان کرد : به نظر می رسد اعضای این جبهه باید در رویکرد خود تجدید نظر کرده و کسب اعتماد مجدد به فعالیت خود ادامه داده و بر مشکلات و ضعف های موجود فائق آیند .





.

۱۳۹۶/۵/۱۶

اخبار مرتبط