به گزارش نما، پروانه سلحشوری رئیس فراکسیون زنان و عضو فراکسیون امید گفت: وقتی فرزاندان چند نفر از همکارانم در پست هایی مسئولیت گرفتند ناراحت شدم و یاد بچه های دانشگاه شریف و خواجه نصیر افتادم که چقدر توانمند هستند ولی به دلیل بیکاری مجبور به مهاجرت میشوند. بنابراین باید با پدیده آقازادگی و چندشغله ها به عنوان یک پدیده نامبارک مقابله و مبارزه کنیم.
پروانه سلحشوری درباره بحث آقازادگی و امتیاز گرفتن برخی نمایندگان از وزرا و همچنین انتصاب اخیر فرزندان دونفر از نمایندگان به عنوان شهردار برخی شهرستان ها اظهار کرد: من با مسئولیت گرفتن نزدیکان نمایندگان و وزرا خواه به عنوان شهردار یا در هر پست دیگری موافق نیستم. خودم به عنوان یک نماینده اگر بدانم غیر از فرزند من شخص دیگری نیست که فلان مسئولیت را بپذیرد برای او کاری انجام می دهم و در غیر اینصورت اگر به این قطعیت نرسم و بدانم افراد دیگری شایستگی حضور در آن مسئولیت را دارند برای او کاری انجام نمی دهم.
رئیس فراکسیون زنان مجلس دهم افزود: گاهی احساس می کنم آسیب ها دوجانبه است و فرد توانمندی به دلیل نسبتی که با یک مسئول دارد از حق مسلم و توانمندی های خود باز می ماند، در حالی که معتقدم باید شایسته سالاری باشد و کسانی که توانمند هستند انتخاب شوند.
او افزود: پدیده آقازادگی تبعات بدی دارد و مردم می گویند چرا ما از امکانات محروم هستیم و کسی که دارای موقعیت شغلی است فرزندانش را در پست های عالی مشغول به کار می کند و فرزندان ما از این موقعیت و امکانات محروم هستند.
این نماینده اصلاح طلب مجلس تصریح کرد: به شخصه وقتی فرزاندان چند نفر از همکارانم در پست هایی مسئولیت گرفتند ناراحت شدم و یاد بچه های دانشگاه شریف و خواجه نصیر افتادم که چقدر توانمند هستند و نیاز به شغل دارند ولی مجبور به مهاجرت میشوند.
سلحشوری همچنین نسبت به معضل چند شغله بودن انتقاد کرد و گفت: فردی را می شناسم که با افتخار می گوید 120 شغل دارد. سوال اینجاست که با کدامین موازین شرعی و منطقی و توان جسمی یک فرد می تواند 120 شغل را اداره کند؟ به نظرم اگر قرار است با پدیده اقازادگی مقابله کنیم باید با چند شغله ها هم مقابله کنیم.
این نماینده مردم تهران در مصاحبه خود با انتخاب تاکید کرد: چند شغله ها جوانان و افراد توانمند را از حقشان محروم کرده اند و پدیده هایی هستند که امروز رایج شده اند ولی به طور قطع و یقین باید با این پدیده شوم و نامبارک مبارزه کنیم.
چندی پیش مهدی وکیلی فرزند محمدعلی وکیلی نماینده اصلاحطلب مجلس بهعنوان مدیرعامل شرکت صنعتی کاوشگران آتیه صبا (وابسته به سازمان بازنشستگی کشوری و وزارت تعاون) منصوب شد؛ وی متولد١٣٧٠ است. این خبر جنجال های زیادی در فضای مجازی داشت و مردم را از این تبعیض ناراحت کرد.
محمدعلی وکیلی در توجیه ماجرا به روزنامه شرق گفت: اگر اینها را از آقای آذروش (مدیرعامل هلدینگ آتیه صبا) بپرسید بهتر است. پسرم یک سال و نیم است که در آن شرکت کارمند است. به شهادت شخص آقای آذروش حضور ایشان در این شرکت قبل از انتخابات بوده و این شرکت هم صرفاً یک شرکت کاغذی است که کار مطالعاتی میکند. ریالی هم بودجه ندارد. این سه نفر مسئولی داشتند. مسئولش رفته جای دیگری و چون پسرم آنجا مدرک تحصیلیاش بالاتر بوده، ایشان را سرپرست کردند.
وی میافزاید: این شرکت کاغذی است و من ۱۵ روز است که مطلع شدهام و به محض اطلاع به ایشان {پسرم} گفتم استعفا بدهد. آن موقع آقای آذروش با خواهش و تمنا نزد من آمد که تا فرد جدیدی برای این مسئولیت نیافتهایم، ایشان را آنجا بگذارم.
وکیلی در ادامه به رفتار اشتباه دیگر فرزندش اشاره میکند و میپذیرد که دیگر فرزندش هم وارد منصبی شده است که وی اطلاع نداشته است؛شنیدهام یک پسر دیگرم عضو غیرموظف دوده صنعت است. تازه این را فهمیدم و کلی دعوایش کردم. اینکه شما از کجا این شرکت را گیر آوردهاید و کی شما را گول زده؟ البته او عضو غیرموظف است و این یعنی کارش جدی نبوده و درآمدی هم ندارد.
گفتنی است پسر محمدرضا عارف هم در مصاحبه ای که جنجال زیادی به پا کرد مدعی شده بود موفقت های اقتصادی خود را مدیون ژن خوب است و پسر موسوی لاری نیز در پست اینستاگرام خود مردم را به گاو تشبیه کرده بود که مجبور شد از مردم عذرخواهی کند.