به گزارش نما،روزنامه جمهوری اسلامی در سرمقاله خود با عنوان «واقعیتها را باید دید» نوشت:
*ناآرامیهای چند ساعته روز چهارشنبه گذشته در بازار تهران و مراکز مبادلات ارزی مرکز شهر، پدیدهای نیست که بتوان با استفاده از چند کلمه و عبارت تند و پرخاشگرانه از کنار آن گذشت. انتساب این واقعه به این و آن، اعم از داخلی و خارجی نیز مشکل را حل نمیکند. اینها، صورت مسأله را پاک کردن است نه برخورد واقع بینانه با واقعیت ها.
*افزایش بیمهار قیمتها به پیروی از بالا رفتن لحظهای قیمت ارز، که مستقیماً بر زندگی مردم به ویژه اقشار ضعیف تأثیر میگذارد، اکنون به مرحلهای از خطرآفرینی رسیده که نمیتوان آن را انکار کرد. این، واقعیتی است که هر کس در میان مردم باشد آن را لمس میکند. کتمان این واقعیت و نادیده گرفتن عوارض آن، نه تنها از بروز این عوارض جلوگیری نخواهد کرد، بلکه آن را شدت میبخشد و به مرحلهای غیرقابل کنترل میرساند. درست است که مردم ایران برای حراست از انقلاب و نظام جمهوری اسلامی فداکاری میکنند و در مقابل دشمنان نیز تا پای جان میایستند، ولی مسئولان نیز برای فراهم ساختن زمینههای رفاه و معیشت مردم وظایفی دارند که کوتاهی یا بیتدبیری آنها در انجام آن غیرقابل چشم پوشی است. اینکه مسئولان اجرائی تلاش میکنند خود را تبرئه کنند و تقصیرها را به گردن دیگران بیاندازند، برای مردم قابل قبول نیست. حتی بسیاری از مقامات در قوای دیگر و صاحبنظران اقتصادی با صراحت اعلام میکنند قسمت عمده نابسامانیهای کنونی ناشی از سوءمدیریت و ناکارآمدی دولت است. آنها تأثیر عوامل دیگر را نفی نمیکنند ولی برخلاف مسئولان اجرائی تمام مشکلات را به گردن دیگران نمیاندازند.
*اکنون که در ناکارآمدی دولت برای حل مشکلات اقتصادی تردیدی وجود ندارد، مسئولان اجرائی باید به تجدیدنظر در عملکردهای خود ملزم شوند و بیش از هر چیز به استفاده از تجربه مدیران کارآمد و لایق گذشته که بحرانهائی از قبیل 8 سال جنگ تحمیلی با آنهمه تحریم و فشارهای اقتصادی و سیاسی را با موفقیت پشت سر گذاشتند روی آورند. متأسفانه مسئولان اجرائی نه تنها چنین نمیکنند بلکه درحالی که از حل مشکلاتی از قبیل گرانی و مهار قیمت ارز و سکه عاجزند، سخن از مدیریت جهانی میگویند و میخواهند مشکلات جهان را حل کنند! این روش غیراصولی هفت سال است که ادامه دارد و اکنون به مرحلهای رسیده است که قابل استمرار نیست. متأسفانه آقایان مسئولان این واقعیت را به دلیل اینکه مستقیماً با مردم سروکار ندارند لمس نمیکنند.