استیضاح وزیر ورزش فردا برگزار می‌شود

نماینده مردم اصفهان در مجلس با بیان اینكه استیضاح‌كنندگان وزیر ورزش و امور جوانان در جلسه امروز خود به اتفاق بر برگزاری استیضاح عباسی در جلسه علنی فردا رای مثبت دادند گفت كه در این جلسه سخنرانان استیضاح وزیر نیز مشخص شد.

به گزارش نما حسن كامران در گفت‌وگو با ايسنا، با اشاره به جلسه بعدازظهر امروز استيضاح‌كنندگان عباسي وزير ورزش و امور جوانان گفت: در اين جلسه نظر استيضاح‌كنندگان بر انجام استيضاح عباسي بود و بر اين اساس سخنرانان نيز مشخص گرديد.

وي افزود: طبق آيين‌نامه استيضاح كنندگان دو و نيم ساعت و وزير سه ساعت زمان براي پاسخ دادن به سوالات و ابهامات نمايندگان را دارند.

اين نماينده اصولگراي مجلس نهم خاطرنشان كرد: با وجودي كه وزارتخانه ورزش و امور جوانان با تمامي امكانات دولت براي پس گرفتن امضاهاي نمايندگان استيضاح‌كننده تلاش‌هاي بسياري را كرد، اما تيرشان به سنگ خورد و استيضاح با قوت انجام مي‌شود.

۱۳۹۱/۷/۱۵

اخبار مرتبط