به گزارش نمابه نقل ازعصرايران، "شرایط به گونه ای است که ترجیح می دهم فعلا با تیم ملی کشتی فرنگی کار نکنم. به گمان من وقتی شرایط مطلوب نیست بهتر است من بروم و کسی بیاید که بتواند خود را با وضعیت فعلی کشتی فرنگی تطبیق بدهد."
این اظهارات محمد بنا در حالی که به محمود احمدی نژاد وعده داده بود تا همچنان به عنوان سرمربی هدایت کشتی فرنگی ایران را به عهده داشته باشد نشانگر این است که آقای خاص کشتی همان طور که در محافل خصوصی بارها اعلام کرده بود، تمایلی برای همکاری با مسئولان فعلی فدراسیون ندارد و به همین دلیل است که بلافاصله بعد از مدال آخرین شاگردش در لندن اعلام کرد که "خداحافظ کشتی."
البته این خداحافظی برای نزدیکان بنا غیرمنتظره نبود و آنها می دانستند که بنا لندن را آخرین ماموریت خود در تیم ملی می داند. چه اینکه او در تمام روزهای اردوهای منتهی به المپیک تاکید می کرد که "از شاگردانم انتظار دارم که خداحافظی ام با تیم ملی را به یک خداحافظی طلایی و تاریخی تبدیل کنند." البته شرایط حساس المپیک باعث شده بود تا این مساله فقط یک مساله "درون اردویی" باشد و به رسانه ها اعلام نشود.
قول بنا به احمدی نژاد
محمود احمدی نژاد در خلال سخنرانی برای قهرمانان المپیک لندن در اقدامی نامتعارف برای یک رییس جمهوری به طور مستقیم به بحث مربیگری کشتی فرنگی پرداخت و با گفتن اینکه "آقای بنا باید بماند و در چند المپیک مدال طلا بیاورند"، نارضایتی خود را از احتمال کناره گیری وی اعلام کرد و همان طور که قابل پیش بینی بود در پایان همان مراسم بنا گفت که کسی نمی تواند حرف رییس جمهوری را زمین بیندازد و به همین دلیل در خدمت تیم ملی کشورم خواهم ماند.
اما این گفته ها را نزدیکان بنا و اهالی کشتی جدی نگرفتند و به حساب تعارفات معمولی گذاشتند که گذشت زمان نشان داد که تشخیص شان درست بوده است.
تلاش خادم برای ماندن بنا
ماندن محمد بنا در راس کادر فنی تیم ملی کشتی فرنگی به حدی مهم است که حجت الله خطیب از رسول خادم خواست مدیر پرنفوذ تیم های ملی، او را به ماندن متقاعد کند. اما این راه کار هم کارساز نشد.
شنیده ها حاکی از آن است که خادم میزبانی تهران در جام جهانی 2013 را فرصت مناسبی برای تکرار موفقیت بنا و تیمش دانسته و گفته است که برای اینکه فرنگی کاران بتوانند به مانند درخشش در لندن, مدال های جام جهانی تهران را هم از آن خود کنند راضی به ادامه همکاری شود که این مربی به مانند همه جواب های این روزهایش گفته است که نمی تواند با مدیران فعلی فدراسیون همکاری داشته باشد و برای اینکه کشتی فرنگی از اختلافش با آنها متضرر نشود، ترجیحش این است که رفتن را به ماندن ترجیح بدهد.
واکنش به انتخاب چمن گلی
انتخاب عبدالله چمن گلی به عنوان بهترین مربی سال دنیا حاشیه های زیادی در کشور به وجود آورد و عده ای معتقد بودند که فدراسیون نشینان با حمایتهای خود کاری کردند تا او به این عنوان مهم دست پیدا کند و البته هر کدام از معترضان برای خود کاندیدایی هم در نظر داشتند و معتقد بودند که نفر مورد نظرشان شایستگی بیشتری برای عنوان مربی اول سال جهان داشته است.
اما بنا در حالی که اظهارنظرهایی درباره اعتراض به این انتخاب شنیده می شد، هفته گذشته در گفتگویی با باشگاه خبرنگاران اعلام کرد که این اتفاق را اتفاقی خوشحال کننده برای فوتبال ایران می داند.
وی در این رابطه اظهار داشت: " انتخاب عبداله چمن گلی از سوی فیلا به عنوان بهترین مربی سال 2012 دنیا افتخار دیگری برای کشتی ایران است."
بنا با بیان این که انتخاب چمن گلی از سوی فیلا صورت گرفته ادامه داد: نمی دانم این موضوع چه ارتباطی به من دارد.در سال 2009 عبداله زارع بهترین مربی دنیا شد، در سال 2011 این افتخار به محمد بنا رسید و در سال 2012 عبداله چمن گلی از سوی فیلا انتخاب شد که این موضوع باعث افتخار نه تنها کشتی بلکه ورزش کشور است.
بنا با بیان این که چمن گلی با پیشنهاد وی مربی تیم ملی جوانان شد تاکید کرد: در چند روز گذشته با هیچ رسانه ای صحبت نکردم و تمامی مطالبی را که در مورد ناراحتی من مطرح شده و یا عنوان کرده اند کذب محض است. برخی ها قصد خراب کردن محمد بنا را دارند. به کسانی که ادعا می کنند دلشان برای ورزش اول کشور می سوزد توصیه می کنم به فکر خدمت به کشتی باشند نه این که با دامن زدن به حواشی موفقیت ها را زیر سوال ببرند.
تکمله: "به آقای رییس جمهوری گفته بودم که اگر شرایط اجازه بدهد، در تیم ملی می مانم. شرایط فعلی برای فعالیت من در تیم ملی فراهم نیست و به همین دلیل قرار بر جدایی دارم."
این اظهارات محمد بنا نشانگر این است که واقعیت موجود حقیقت تلخی برای کشتی فرنگی است. ندانم کاری ها و برخوردهای سلیقه ای کشتی فرنگی ایران را از وجود بهترین مربی خود و یکی از بهترین مربیان جهان محروم ساخته است.