عضـوشـورای تبیین مواضـع بسیـج دانشجــویی دانشگــاه های تهران ضمن اشاره به حضور مردم پای صندوق های رای گفت: ما می دانیم که جریان فتنه اصلیترین استراتژی خود را بر کاهش مشارکت بر انتخابات گذاشته بود و روی این هدف هم کار کرد اما با سیلی محکم مردم ایران روبرو شدند.
رامین شمسایی در مصاحبه با خبرنگار «خبرنامه دانشجویان ایران» گفت: با این هجمه علیه ملت ایران، مشارکت مردم نه تنها کاهش پیدا نکرد بلکه با افزایش 10درصدی نیز همراه بود و این نشان میدهد که جریان فتنه در بین مردم پایگاه اجتماعی ندارد.
وی در ادامه افزود: جالب این است که بعضی از سران اصلاحات نیز آمدند و در انتخابات شرکت کردند، نشانه این است که خودشان هم حرفشان را قبول ندارند و خودشان هم به چیزهایی که هم فکرهایشان می گویند، اعتقادی ندارند. در این میان مشارکت افرادی چون خاتمی، زهرا اشراقی و رضا خاتمی را میبینیم که نشان میدهد خودشان هم قدرت هماهنگی ندارند.
شمسایی گفت: مسأله دیگر این است که ما میدانیم در کشورهای دیگر، مثلا متوسط مشارکت در کنگره آمریکا قریب به 30% است آن هم با حجم وسیعی از اعتبارات که مردم را پای صندوق رای میآورند، در صورتی که مشارکت مجلس ما بین 50 تا 60 درصد بوده است و این دفعه هم بالاتر رفته است و قریب به 65 درصد است. این اعداد میزان مردمی بودن نظام ها را به وضوح نشان میدهد.
وی در ادامه افزود: حضور 65 درصدی مردم بعد از این همه تبلیغات، واقعا یک سیلی بزرگی به استکبار بود، یعنی آن سیلی محکمی که حضرت آقا فرمودند، تحقق پیدا کرد.
عضـوشـورای تبیین مواضـع بسیـج دانشجــویی دانشگــاه های تهران با بیان اینکه مشارکت بالا در انتخابات، قطعا به الگو بودن ایران در منطقه خیلی کمک می کند، تاکید کرد: جهان غرب فکر کرده بود که اگر مشارکت ایران در انتخابات پایین بیاید، ایران الگو بودن خودش را از دست می دهد. اما الحمدلله با مشارکت بالایی که اتفاق افتاد، بحث الگو بودن ایران بیش از پیش نمایان شد.
شمسایی با اشاره به اینکه، در روابط خارجی، زمانی که کشورها می خواهند با هم رایزنی کنند، به میزان مشارکت در انتخابات طرف مقابل خیلی اهمیت می دهند، افزود: در مناسبات خارجی به این میزان ها خیلی اهمیت داده می شود. حضور مردم میتواند دست برتری برای روابط خارجی جمهوری اسلامی ایران، حول قضایای پرونده هسته ای و در موضوع های حقوقی باشد.
وی با بیان اینکه این حضور وظیفه مسئولین را نسبت به مردم خیلی سنگین تر میکند، گفت: مردم به ندای رهبری لبیک گفتند و به پای صندوق های رأی آمدند. این وظیفه مسئولین را خیلی سنگین تر می کند. اگر اشتباه نکنم پارسال بود یا سال قبلش، که حضرت آقا فرمودند: " بهترین راه برای مبارزه با جنگ نرم مسئولین ، خدمت بیشتر به مردم است."
وی در ادامه افزود: اگر مسئولین می خواهند به وظیفه شان عمل کنند و با جنگ نرم مبارزه کنند و نشان بدهند که متحد هستند، باید خدمت به مردم را افزایش بدهند.
شمسایی با بیان اینکه دوران انتخابات تمام شده و باید مطالبات اصلی مردم را جایگزین جدال های بی حاصل سیاسی کرد، گفت: ما می دانیم که شاید برای خیلی از مردم ما مسئله اصلی تورم، مسکن، اشتغال، ازدواج و بیکاری باشد. اینها جزء مطالبات اصلی مردم است، که آنقدر مسائل سیاسی پر رنگ شده است که اینها بر زمین مانده است.
وی در پایان با اشاره به اینکه که اگر قرار باشد ما در مجلس چند فراکسیون اقلیت داشته باشیم، قطعا این مجلس یک مجلس شکننده خواهد شد، گفت: بحث دعوت به وحدت را ما به عنوان جنبش دانشجویی در دستور کار داریم و واقعا از همه جریان های سیاسی در خواست می کنیم که انشاالله یک فراکسیون اکثریت قوی و واحد داشته باشیم.