به گزارش نما به نقل از آوای سلامت، علاوه بر این، چربی ها به عنوان یک بلوک ساختمانی برای غشاء سلولی و ایجاد هورمون در بدن مورد نیازند.
برخی از چربیها از قبیل امگا ۳ برای کاهش التهاب بدن ضروری هستند و مصرف آنها در کاهش وزن نیز می تواند موثر واقع شود.
راهنماهای بین المللی تغذیه توصیه می کنند که ۲۵ تا ۳۰ درصد از کل میزان کالری دریافتی شما در روز باید از طریق چربی ها باشد. در اینجا ۶ نشانه هشدار دهنده که به شما می گویند به اندازه کافی از رژیم غذایی تان چربی دریافت نمی کنید، معرفی شده است:
احساس سرما: عدم دریافت کافی چربی های سالم، می تواند دمای بدن را به هم بزند و شما همیشه احساس سردی کنید. قبل از این که با احساس سرما در بدن به فکر پوشیدن لباس بیشتر شود، مطمئن باشید که آیا به میزان کافی چربی از رژیم غذایی تان دریافت کرده اید یا نه. سلول های چربی در بدن ما مسئول تولید گرما هستند و افرادی که ذخیره چربی بدنشان بسیار پایین است، اغلب حتی در فصول گرم سال، از احساس سرما شکایت می کنند.
خشکی پوست: چربی ها برای حفظ سلامت پوست و جوانی آن بسیار ضروری هستند. اولین عضو بدن که در اثر کمبود چربی سلامت خود را از دست می دهد، پوست شماست. اگر پوستتان خشک است و شوره می زند، ممکن است دلیلش مصرف ناکافی چربی سالم باشد.
عدم تمرکز و خستگی ذهنی: دلایل متعددی برای خستگی ذهنی و عدم تمرکز وجود دارد که یکی از آنها فقدان چربی های مهم در رژیم غذایی است. در این میان، کمبود امگا ۳ به طور خ اص می تواند بر عملکرد ذهنی تاثیر بگذارد. چون امگا ۳ واحد سازنده مغز و سیستم عصبی مرکزی است. برخی مطالعات نشان می دهند چربی های غیر اشباع در برابر افت ادراک و حتی زوال عقل نقش دفاعی دارند.
چرخه قاعدگی نامنظم: تغییرات هورمونی از دلایل نامنظم شدن چرخه قاعدگی هستند. در این میان عدم دریافت چربی های ضروری و سالم، منجر به عدم تولید کافی هورمون هایی می شود که تنظیم کننده قاعدگی هستند. یکی از عوارض جانبی چنین حالتی، افزایش احتمال پوکی استخوان است. زنانی که سیکل قاعدگی منظمی ندارند، احتمال این که چگالی استخوانی شان کاهش یابد بیشتر است.
کمبود ویتامین های محلول در چربی: کمبود ویتامین های محلول در چربی تقریبا نادر است و معمولا در کشورهای پیشرفته دیده نمی شود. با این حال کسانی که دچار سوء تغذیه یا رژیم غذایی غلط هستند، کمبود این ویتامین ها را تجربه می کنند. ویتامین ای یکی از ویتامین های محلول در چربی است.
کاهش کلسترول اچ دی ال و افزایش تری گلیسیرید: دریافت رژیم های غذایی کم چرب می تواند خطر ابتلا به تری گلیسیرید بالا را افزایش دهد و میزان کلسترول خوب یا اچ دی ال را کم کند. مصرف زیاد کربوهیدرات ها به جای چربی های سالم خوراکی نیز می تواند موجب افزایش تری گلیسرید همراه با کاهش اچ دی ال شود. دریافت ۳۵ درصد از کالری توسط چربی ها ایده آل است به شرطی که این چربی ها از منابع سالمی چون روغن زیتون، مغزها، دانه ها و آووکادو باشند.