توضیح آموزش و پرورش درباره یك عكس

رودخانه خرسان مرز جغرافیایی بین دو استان را در این منطقه تعیین می كند ولی ساكنان این روستا چند خانواده اندك عشایری هستند كه در آن سوی رودخانه و در دو محل مجزا با فاصله دو كیلومتر از همدیگر ساكن شده اند .

به گزارش نما ، در پی انتشار خبری با عنوان (عبور دلهره آور دانش آموزان از رودخانه با سیم بکسل ) در رسانه ها ، اداره کل آموزش و پرورش چهارمحال و بختیاری توضیحاتی منتشر کرد که به اطلاع می رسد:

روستای نساء کوه از روستاهای کم جمعیت منطقه عشایری لردگان است که در حد فاصل مرز استان چهارمحال و بختیاری و استان کهگیلویه و بویر احمد واقع گردیده .

رودخانه خرسان مرز جغرافیایی بین دو استان را در این منطقه تعیین می کند ولی ساکنان این روستا چند خانواده اندک عشایری هستند که در آن سوی رودخانه و در دو محل مجزا با فاصله دو کیلومتر از همدیگر ساکن شده اند .

کل دانش آموزان این روستای دو قسمتی چهار نفرند که سه نفر از آنان در دوره ابتدایی و یک نفر در سال اول متوسطه اول تحصیل می کنند دو نفر از دانش آموزان از طریق یک پل ارتباطی قدیمی و با طی یک فاصله چهار کیلومتری به این سوی رودخانه به مدرسه می ایند و دو نفر دیگر که فاصله بیشتری با پل داشتند به جای پیمودن فاصله تا پل ، از میانبر و با استفاده از ابزار سیم فلزی (جره) به این سوی رودخانه می آمدند.

بعد از اطلاع از موضوع اقدامات لازم انجام شد و هم یک شیفت معلم برای دو دانش آموز یاد شده اعزام گردید هم در تدارک ایجاد یک مدرسه پیش ساخته تا زمان ساخت مدرسه مناسب در روستا با کمک خیرین هستیم و تا زمان ایجاد پل ارتباطی مناسب توسط مسوولین مربوطه سیستم ارتباطی(جره) به شکلی مطمئن تر اصلاح و ترمیم گردیده . لازم به یاد آوری است که طی دو سال گذشته برای بیش از ده روستای کم جمعیت استان برای اولین بار معلم اعزام گردیده است .

برای اعزام و ماندگاری معلم در چنین روستاهایی نیاز به ایجاد حداقل امکانات و زیر ساختهایی چون ساخت ، پل و جاده و مدرسه و برق و آب و .‌‌.. است تا مقدمات آموزش و تداوم آن فراهم گردد .

فیلم و عکس و خبر مربوط به دانش آموزان این روستا نیز توسط معلم فداکار و خیر اندیش "علی تیر گیر" برای جلب کمک های خیری منتشر گردیده است.

۱۳۹۶/۹/۱۷

اخبار مرتبط