سوتی‌های "ترامپ" را انیمیشن می‌كنیم

تعداد حرف‌ها و سوتی‌های ترامپ آنقدر زیاد است كه ما هم از آن عقب می‌افتیم، ولی اگر هر روز هم سوتی بدهد ما از آن استقبال می‌كنیم و سریع كار تبدیل آن به انیمیشن را انجام می‌دهیم.

به گزارش نما، بعد از انتشار مواضع مداخله‌جویانه رئیس‌جمهور امریکا در مورد اتفاقات اخیر کشورمان، سه قسمت از مجموعه انیمیشن‌های «ترامپت» از سوی مرکز تولید و نشر دیجیتال انقلاب اسلامی (متنا) منتشر شد، انیمیشن‌هایی با موضوع سخنان ترامپ البته به شکل فانتزی که در فضای مجازی منتشر می‌شود و با استقبال خوبی روبه‌رو شده است. اسدالله دیانتی، تهیه‌کننده مجموعه «ترامپت» و مدیر استودیو رضوان به پرسش‌ها درباره ساخت این مجموعه پر‌طرفدار انیمیشنی پاسخ داده است.

همیشه اینقدر سریع به حرف‌ها و گاف‌های ترامپ واکنش نشان می‌دهید؟

تعداد حرف‌ها و سوتی‌های ترامپ آنقدر زیاد است که ما هم از آن عقب می‌افتیم، ولی اگر هر روز هم سوتی بدهد ما از آن استقبال می‌کنیم و سریع کار تبدیل آن به انیمیشن را انجام می‌دهیم. مثلاً اگر شب یک سخنرانی از وی منتشر شود، ما صبح انیمیشن آن را تولید می‌کنیم.

این سرعت عمل از کجاست؟

ما در مجموعه فضای مجازی بسیج فعال هستیم. بچه‌های تیم کار به معنای واقعی وارد فاز تولید صنعتی انیمیشن شده‌اند. مخصوصاً اینکه در این مجموعه سه استودیو مجهز در حال فعالیت داریم که سرعت کار را بالا می‌برد. از طرف دیگر تولید انیمیشن ترامپت بر‌اساس تکنیک «کات‌اوت» است که سادگی‌اش به بالا بردن سرعت تولید کمک می‌کند. برای نمونه وقتی ترامپ درباره انتقال سفارت امریکا به شهر بیت‌المقدس صحبت کرد، ما فردا انیمیشن آن را منتشر کردیم.

تولید مجموعه ترامپت از کجا آغاز شد؟

پیش از تولید مجموعه «ترامپت»، مجموعه «OK» یا همان اوباما و کری را تولید می‌کردیم که استقبال خوبی از آن شد. با این تجربه موفق، تلاش کردیم تغییراتی ایجاد کنیم و ترامپت تولید شد. مجموعه «ترامپت» از زمستان 95 کلید خورد و یک پروژه 100 قسمتی است که هر قسمت 59 ثانیه است تا بتوان به‌ راحتی در اینستاگرام، تلگرام و دیگر شبکه‌های اجتماعی منتشر کرد. علاوه بر کانال رسمی‌مان، بعضی افراد خودشان کارهای ما را به اشتراک می‌گذارند. برخی انیمیشن‌های ترامپت بیش از 500 هزار بیننده دارد. مجموع بازدید‌کنندگان هم از 15میلیون نفر گذشته است.

فضای «ترامپت» با «OK» بسیار متفاوت است، چرا در تکنیک ساخت تغییر دادید؟

مجموعه Ok با تکنیک سه بعدی ساخته می‌شد، هر قسمت نیز حدود یک‌ماه به طول می‌انجامید، البته باید بگویم که استاندارد کار برای آن تکنیک سه ماه بود و باز هم بچه‌های ما سرعت عمل خیلی خوبی داشتند، ولی تصمیم گرفتیم برای فانتزی‌تر شدن کار و اینکه در بحث سرعت و زمان به روز باشیم از «کات‌اوت» استفاده ‌کنیم.

چند قسمت از «ترامپت» تولید و منتشر شده است؟

به غیر از سه قسمتی که درباره اظهارات ترامپ درباره اغتشاشات تولید کردیم، 33 قسمت تا به حال ساخته شده که 15 قسمت آن منتشر شده است. اکثر این اپیزودها درباره اتفاقات روز بوده و بعضی‌ها هم سوژه‌های طنزی بود که ربط مستقیمی به ترامپ نداشته، اما در فضای فانتزی به آن پرداخته‌ایم و کاراکتر ترامپ را سوژه کرده‌ایم. بچه‌ها به این دست کارها اصطلاحاً انیمیشن‌های مستربینی می‌گویند.

سوژه ترامپت را چه کسی می‌دهد؟

معمولاً سوژه‌ها برای خودم است یا آقای آذرگون که کارگردان مجموعه «ترامپت» است، فیلمنامه را هم خودمان می‌نویسیم.

بازتاب‌های داخلی و خارجی انیمیشن «ترامپت» چطور بوده؟

اگر صداوسیما شروع به پخش این مجموعه از انیمیشن‌ها کند، بازتاب‌ها زیاد خواهد بود. مانند کار «OK» که پخش آن از شبکه‌های تلویزیونی باعث شد حتی شبکه‌های خارجی نیز به آن بپردازند، اما «ترامپت» فعلاً در شبکه‌های اجتماعی دست‌به‌دست می‌شود و از آنجایی که کار به صورت صامت تولید می‌شود، همه مردم جهان به راحتی با آن ارتباط برقرار می‌کنند.

صداوسیما قرار بوده کار را پخش کند؟

بله، اتفاقاً گفتند چند قسمت اول فضای تندی دارد و ما برای قسمت‌های بعدی آن را اصلاح کردیم. با مجموعه صبا نیز قرار‌داد پخش داریم، البته این قرار‌داد برای پخش تولیدات ما در فضای مجازی است.

۱۳۹۶/۱۰/۱۸

اخبار مرتبط