خبرهايي از اتاق اهل فتنه ميرسد مبني بر اينكه آنها قرار است از پرچم " رقابت آزاد" در انتخابات آينده بهعنوان " پيراهن عثمان" استفاده كنند.
شكي نيست اراده نظام براين استوار است كه انتخابات سال 92 با مشاركت گسترده مردم برگزار شود. مبتني بر اين اراده طبيعي است كه انتخابات آينده بايد يك انتخابات رقابتي، سالم وآزاد باشد.
يك انتخابات در چه حالتي رقابتي، سالم وآزاد است؟ انتخاباتي رقابتي است كه همه كساني كه صلاحيت علمي و عملي و شرايط قانوني براي حضور در رقابتها را دارند پاي درعرصه رقابت بگذارند.
انتخاباتي سالم است كه انتخاب كنندگان و انتخاب شوندگان در كادر قوانين انتخاباتي عمل كنند و ادبيات گفتگو ورقابت مبتني بر خردورزي ، قانونمداري اخلاق و رعايت حقوق مردم و رقبا باشد. انتخاباتي آزاد است كه مصون از اعمال قدرت كساني باشد كه ميخواهند منافع خود را به منافع و مصالح ملي ترجيح دهند و در كار جمهوريت نظام اخلال كنند.
انتخاباتي آزاد است كه متضمن امنيت و رفاه و آسايش مردم باشد. انتخاباتي آزاد است كه از مداخله بيگانگان و حمايت آنها از ضلع يا اضلاعي از رقابت برحذر و مصون باشد.
انتخاباتي آزاد است كه راي اكثريت مورد احترام قرار گيرد و طرفين رقابت به نتايج آرا- هر چه باشد- ملتزم باشند. انتخاباتي آزاد است كه مردم و رقبا آزادانه با رعايت ادب و اخلاق نقد عملكرد گذشته را داشته باشند و براي دور آينده مطالبات خود را از نامزدها مطرح كنند.
متاسفانه تفسير غلطي از انتخابات آزاد وجود دارد كه رسانههاي اهريمني غرب بويژه آمريكا و رژيم صهيونيستي آن را القا ميكنند و آن اينكه انتخاباتي آزاد است كه رسانههاي دشمن بتوانند به راحتي از نامزدي عليه نامزد يا نامزدهاي ديگر حمايت كنند. اين حمايت هم مالي باشد و هم معنوي. به عبارت ديگر انتخاباتي آزاد است كه فردي كه انتخاب ميشود منافع غرب را تضمين كند و كاري به منافع و مصالح ملي نداشته باشد.
مبتني براين تفسير ، سرويسهاي سيا، پنتاگون و موساد با همكاري ديگر سرويسهاي غربي انقلابهاي مخملي را دركشورهاي هدف، ساماندهي و مديريت ميكنند.
آنچه در انتخابات سال 88 از دل رقابتهاي سالم ، آزاد و قانوني به سمت فتنهگري ميل كرد وجود همين تفسير وعملياتي كردن آن بود.
تبليغات رسانهاي يك ضلع رقابت به اين اكتفا نكرد كه مورد حمايت رسانهاي غرب قرار گيرد، بلكه بيپروا و با رسوايي كادرهاي تبليغاتي خود را به آمريكا ، انگليس و فرانسه فرستاد تا از بلندگوهاي امپرياليسم رسانهاي مستقيم و نه با واسطه با مردم سخن بگويند. وزير ارشاد دولت اصلاحات ستاره برنامههاي بي بي سي فارسي شد انبوه كساني كه در روزنامههاي دوران اصلاحات قلم ميزدند بهطور آشكار از راديو فردا و ساير راديوهاي خارجي عليه ملت سخن گفتند و به استخدام رسمي نهادهاي امپرياليسم خبري درآمدند و ننگ پناهندگي به دشمن را پذيرفتند. از نويسنده گرفته تا رقاص و خواننده ، از فيلسوف ومتكلم گرفته تا جامعهشناس و متخصص در علوم سياسي را بار زدند و به غرب بردند و خطي ترسيم كردند به قول خودشان از گوگوش تا سروش همه را سوار يك خط كردند تا يك انتخابات آزاد برگزار كنند! وقتي مردم دست اينها را خواندند و ديدند استقلال و شرف و عزت ملت را به حراج گذاشتند از برخي نامزدها كه ميخواستند از اين رانت تبليغاتي استفاده كنند فاصله گرفتند.
نتيجه انتخابات معلوم بود چون تفسير مردم از انتخابات آزاد با آنها متفاوت بود. لذا نامزد اصلي كه مورد حمايت بيگانگان بود با آنكه سوابق خوبي در انقلاب داشت با فاصله بسيار زيادي شكست خورد.
شكست آنها تازه آغاز كار بود. آنها بايد سرسپردگي به بيگانگان را در فاز دوم تفسير انتخابات آزاد كه مهمتر از فاز اول بود عملياتي ميكردند . لذا دستور شورش خياباني صادر شد . شورشي كه نه نتايج انتخابات بلكه همه آرمانها و اهداف نظام را هدف قرار داده بود آنها در تاخت و تاز عليه آرمانها و اهداف انقلاب و مردم به امام ، شهدا و ايثارگران انقلاب رحم نكردند و با عبور از آنها و حتي اهانت به شعائر الهي و اسلامي كربلا و عاشورا هجوم آوردند و در روز عاشوراي88 فضاحتي بار آوردند كه هيچ عقل سليمي آن را بر نميتابد. آنها حتي باقيمانده هواداران خود را در اين شرارت آزردند و از خود جدا كردند. هرچه مقام معظم رهبري و نخبگان و دلسوزان جامعه به آنها نصيحت ميكردند كه به راي ملت ملتزم باشيد، ننگ حمايت اجنبي را نپذيريد و از آن فاصله بگيريد، حريم اعتقادات ، آرمانها واهداف ملت را رعايت كنيد، هيچ گوش شنوايي نبود آنها همه عقلانيت ، هوش وگوش خود را به اجانب و بيگانگان فروخته بودند و چيزي نداشتند كه بهواسطه آن از اين مهلكه نجات يابند.
اكنون همانها امروز جمعشدهاند و ميخواهند يك تجربه شكست خورده را دوبار بيازمايند، تا راهي باشد به بازخواني فتنه جديد و باز توليد آشوب جديد.
مردم قطعا به آنها اين فرصت را نخواهند داد. نهادهاي نظارتي نظام هم در پاسخ به مطالبات مردم نبايد اجازه دهند كساني كه در انتخابات گذشته مرتكب گناه وطن فروشي شدند دوباره به بهانه " انتخابات آزاد" به صحنه برگردند و دسيسهها و توطئهها و نيرنگهاي غرب در ايران را باز توليد كنند.
مردم انتظار دارند شوراي نگهبان روي مفهوم رجال مذهبي و سياسي و نيز شرايط حسن سابقه ، تقوي، تدين و اعتقاد به مباني جمهوري اسلامي و مذهب رسمي كشور در بررسي صلاحيت نامزدها تكيه كند و كساني كه دين خود را به دنياي غارتگران غربي فروختهاند،اجازه ورود به عرصه رقابتها را پيدا نكنند. شوراي نگهبان قبل از اينكه نگاهبان اسلاميت نظام باشد، نگاهبان جمهوريت نظام نيز هست و بايد اين نگاهباني را از طريق نظارت درست( قبل از انتخابات - حين انتخابات و حتي بعد از انتخابات) اعمال كند.