به گزارش نما به نقل از ایسنا، پیام خلج، سرپرست گروه هواپیمای بدون سرنشین در خصوص قابلیت های این هوایپما گفت: هواپیمای بدون سرنشین دانشگاه آزاد اسلامی قزوین، قدرت پرواز در ارتفاع بالا را دارد و می تواند فیلم برداری و عکاسی کرده و به صورت همزمان فیلم و عکس را ارسال کند.
وی افزود: کار طراحی این هوایپما طی شش ماه و از ابتدای سال جاری در مرکز رشد دانشگاه آزاد اسلامی قزوین آغاز شده است و هواپیمای بدون سرنشین این مرکز اسفند ماه سال جاری در مسابقات قهرمانی کشور در کیش به پرواز در خواهد آمد.
خلج خاطر نشان کرد: برای اولین بار است که یک تیم از دانشگاه آزاد اسلامی قزوین در رقابت های هواپیماهای بدون سرنشین در سطح کشور حضور می یابد و با ۱۰۰ تیم از دانشگاه های سراسر کشور رقابت می کند.
وی افزود: برای ساخت اولین هواپیمای بدون سرنشین در دانشگاه آزاد اسلامی قزوین، ۱۰ دانشجو در مقاطع کارشناسی و کارشناسی ارشد در رشته های مکانیک، کامپیوتر و برق با یکدیگر همکاری می کنند.
سرپرست گروه هواپیمای بدون سرنشین دانشگاه آزاد اسلامی قزوین همچنین از احتمال پرواز «آفر»، نخستین هواپیمای خورشیدی بدون سرنشین در رقابت های جهانی خبر داد.
وی در خصوص این مسابقات و قابلیت های این هواپیمای خورشیدی بدون سرنشین گفت: هواپیمای خورشیدی بدون سرنشین دانشگاه آزاد اسلامی قزوین که در نوع خود در کشور مشابه ندارد در صورت انجام مراحل اداری و هماهنگی های لازم در رقابت های جهانی این رشته در سال ۲۰۱۳ در کشور آمریکا شرکت می کند.
خلج افزود: برای پرواز «آفر» اولین هواپیمای خورشیدی بدون سرنشین در دانشگاه آزاد اسلامی قزوین ۲۰ دانشجو در مقاطع کارشناسی و کارشناسی ارشد در رشته های مکانیک، کامپیوتر و برق با یکدیگر همکاری می کنند.
وی ادامه داد: فاز دوم طراحی هواپیمای خورشیدی بدون سرنشین از اوایل اردیبهشت ماه سال آینده آغاز می شود و طی آن به دنبال کاهش وزن هوایپما و افزایش سرعت آن هستیم.
هواپیمای «آفر» اسفند ماه در مسابقات قهرمانی کشوری کیش رونمایی خواهد شد.