حسن غفوريفرد با تصريح بر اينكه براي راي مردم احترام قائلم، گفت: به هرچه كه مردم انتخاب كنند، احترام ميگذارم.
به گزارش ايسنا، حسن غفوريفرد در نشستي خبري كه به تحليل نتايج انتخابات 12 اسفند اختصاص داشت، با تشكر از حضور باشكوه مردم انتخابات اخير، گفت: حضور حماسي مردم در انتخابات 12 اسفند بسياري از معادلات غرب را عليه ايران به هم زد.
وي با پيچيده توصيف كردن تركيب مجلس نهم و با بيان اينكه ائتلافش در مرحله دوم انتخابات ليست خواهد داد و در اين ارتباط با ديگر گروههاي اصولگرا نيز رايزني و گفتوگو ميكند، گفت: با توجه به آمار به نظر ميرسد كه از حوزه انتخابيه تهران 4 الي 5 نفر در دور اول به مجلس شوراي اسلامي راه پيدا كنند و 25 الي 26 نفر باقيمانده بايد در دور دوم انتخاب شوند.
وي با بيان اينكه درصد بالايي از نمايندگان مجلس هشتم موفق به كسب راي نشدند، يا اينكه به مرحله دوم راه پيدا كردند، گفت: اكثريت مجلس نهم متشكل از اصولگرايان با گرايش و سليقههاي متفاوت خواهند بود.
وي در مورد علت بوسيدن صندوق راي در هنگام راي دادن گفت: به اين علت صندوق را بوسيدم كه در واقع نشان دهم براي راي مردم احترام قائلم و به هرچه كه مردم انتخاب كنند، احترام ميگذارم.
غفوري فرد با بيان اينكه بيشتر كشورهاي غربي بايد در مورد نوع نگاه و تعاملشان با ايران تجديدنظر كنند، گفت: اولويت مجلس نهم قانونگرايي و مقابله با قانونگريزي به خصوص از سوي دولت است.
وي درباره تحليل خود از راي دادن خاتمي در نهمين دوره انتخابات مجلس شوراي اسلامي گفت: من فكر ميكنم كار ايشان كار عاقلانهاي بود و متوجه شدند كه تحريم كردن انتخابات و اتخاذ چنين موضعي اثر منفي روي نگرش منفي نسبت به آنها ميگذارد.
وي با اشاره به حضور اصلاحطلبان در عرصه انتخابات و تاييد آنها توسط شوراي نگهبان نيزاظهارداشت: من به خاطر تشخيص خوبي كه دادند، به ايشان تبريك ميگويم.
وي در پاسخ به اين سوال كه صادق زيبا كلام اعلام كرده كه خاتمي چارهاي نداشته كه راي بدهد، گفت: كسي خاتمي را مجبور به شركت نكرده بود و در اين عرصه تصميمگيري با خود افراد است كه شركت كنند يا نه.
وي تصريح كرد: آقاي خاتمي براي اينكه به حيات سياسي خود ادامه دهند و براي اينكه داخل نظام تعريف شوند، بايد در انتخابات شركت ميكردند و خاتمي تلاش دارد كه در داخل نظام باشد.
اين عضو ائتلاف راه ملت، پيروان ولايت با اشاره به اينكه به طور معمول 60 الي 65 درصد نمايندگان مجلس در هر دوره جديد هستند، گفت: در اين دوره نيز مردم از چهرههاي جوان استقبال كردند و ما به راي مردم احترام ميگذاريم.
وي همچنين يادآورشد: راياوليها و نسل سوم و چهارم انقلاب حضوري مقتدرانه در اين انتخابات داشتند.
غفوريفرد با تاكيد بر اينكه اكثريت قاطع مجلس نهم اصولگراست، افزود: پيشبيني ميكنيم در مجلس نهم نمايندگان از وحدت و انسجام بالاتري برخوردار باشند و كارها سريعتر پيش رود.
اين نماينده مردم تهران در مجلس هشتم به وظايف مجلس و اهميت تعامل دولت و مجلس اشاره كرد و گفت: اين تعامل بايد دوطرفه و براساس احترام متقابل باشد.
غفوريفرد خاطرنشان كرد: ما در تهران ليست ارائه كردهبوديم، ولي در شهرستانها كانديدايي نداشتيم.
اين نماينده مجلس همچنين گفت: طرح سوال از رييسجمهور اين هفته يا هفته آينده در مجلس انجام ميشود.
غفوريفرد با بيان اينكه انتخابات مجلس نهم يكي از آرامترين انتخابات و حضور مردم بسيار چشمگير بود، گفت: اين امر نشان دهنده اين موضوع است كه مردم ما هرجا تشخيص دهند، حضور آگاهانه و هوشيارانه خواهند داشت و من فكر ميكنم با توجه به نتايج اين انتخابات و حضور باشكوه مردم، دنياي غرب در رفتار و نوع تعامل خود با ايران تجديد نظر ميكند و بار ديگر متوجه ميشود كه نميتوان با مردم ايران با زبان زور صحبت كرد.
به گزارش خبرنگار سياسي ايسنا، در ادامه اين نشست عليرضا دهقان نماينده مردم ايذه و باغملك در مجلس هشتم و نامزد انتخابات براي مجلس نهم در حوزه انتخابيه تهران گفت: تلاش داريم كه ائتلاف راه ملت، پيروان ولايت بعد از انتخابات در قالب فعاليتهاي حزبي به كار خود ادامه دهد و از طريق فعاليتهاي حزبي ميتوان جلوي بسياري از مسائل را گرفت. من اعتقاد دارم ارتباط احزاب با مردم بسيار مهم است و از طريق مشاركت احزاب ميتوان در بسياري از مسائل كلان كشور نتيجه بهتري گرفت.
وي با بيان اينكه مهمترين وظيفه نمايندگان پيگيري مطالبات مردم است، گفت:اين تصور كه برخي فكر كنند، اگر صددرصد با دولت هماهنگ باشند، نتيجه بهتري ميگيرند، درست نيست و من معتقدم بايد كارها به صورت كارشناسي به پيش برود.
دهقان همچنين در پاسخ به اين سوال كه چرا در نهمين انتخابات مجلس به مانند قبل از حوزه ايذه و باغملك كانديدا نشده و از تهران كانديدا شده است، گفت: در حوزه انتخابيه ايذه و باغملك پيگيري كارهاي بزرگي را انجام داديم.
وي با اشاره به وظيفه نمايندگان گفت: فكر ميكردم با حضور در حوزه انتخابيه تهران بتوانم بهتر كارهاي اصلي مجلس را به پيش ببرم و در مورد مسائل كلان و اصلي كشور كار كنم.