به گزارش نما، محمد علی کوزهگر گفت: اساس کار سازمانهای حمایتی مانند بهزیستی تکیه بر مشارکتهای مردمی و همکاری مؤسسات و انجمنهای خیریه برای ارائه خدمات بهتر به معلولان، سالمندان، کودکان بیسرپرست، زنان سرپرست خانوار و دیگر آسیب دیدگان اجتماعی هستند.
وی ادامه داد: حوزه مشارکتهای مردمی بهزیستی برای بهترسازی ارائه خدمات به جامعه خود اقدام به جذب کمکهای نقدی و غیر نقدی از خیرین میکند تا زمینه توسعه مشارکتهای مردمی را با ایجاد شرایط بهتر فراهم کند.
وی با تاکید به پرهیز از روشهای سنتی جلب مشارکت، گفت: روشهای قدیمی فقط به جلب مشارکتهای مادی میپردازند در حالیکه اکنون هر یک از مشارکت کنندهها خود را در بحث توانمندسازی سهیم میدانند و بخشی از مسئولیت اجتماعی خود را محقق میکنند که این رویکرد برای کاهش فقر و ایجاد عدالت اجتماعی موثر است.
کوزهگر از افتتاح دو شماره حساب ارزی در سال گذشته خبر داد و گفت: شماره حسابی به شماره ۳۸۵ دلاری و ۳۸۶ یورویی برای جذب کمکهای مردمی هموطنان مقیم خارج از کشور افتتاح شده است.
وی گفت: همچنین جذب مشارکتهای مردمی از طریق تلفن همراه و از طریق حامیدر ۴ موضوع کمک به معیشت، درمان، مسکن و تحصیل اجرا شده است که تاکنون بیش از ۲۰ هزار کودک در طرح توانخواه مورد حمایت قرار گرفتند.
معاون مشارکتهای مردمی و توانمندسازی بهزیستی کشور گفت: تعامل با اصناف برای جذب مشارکتهای مردمی نیز طی تفاهمنامهای انجام شده. این تفاهمنامه با خانه صنعت و معدن کشور برای ایجاد اشتغال، جلب مشارکت نقدی از طریق سرمایهگذاری خیرین در برخی صندوقها مانند صندوق سرمایهگذاری نیکوکاری و بانک گردشگری که سود تعلق گرفته از این صندوق به بهزیستی ۸۰۰ میلیون تومان بوده است.
وی گفت: تأمین کمک هزینه جهیزیه و ازدواج مددجویان بهزیستی نیز از طریق جلب مشارکتها انجام شده که در سال گذشته برای ۵ هزار و ۴۱۸ نفر از مددجویان کمک هزینه جهیزیه و ازدواج تأمین شده است.
منبع: فارس