به گزارش نما، امیر سرتیپ امیر حاتمی وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح در همایش روز صنعت دفاعی اظهار داشت: صنعت دفاعی عقبه و عمق راهبردی نیروهای مسلح و ضامن حفظ استقلال و عزت ملی و نماد خودباوری ملت ایران برای تأمین امنیت پایدار کشور است.
وی افزود: با توجه به تحولات عمیق و گستردهای که در عرصه بینالمللی شاهدیم، رقابتهای بسیار شدیدی بین قدرتها در جهان به وجود آمده که کانون آن منطقه ما به دلیل اهمیتش است.
حاتمی ادامه داد: مرکز این کانون کشور ما بوده و هست که یکی از دلایل عمده آن موقعیت ممتاز ژئوپلتیک کشورمان است، لذا ما بخواهیم یا نخواهیم باید در این بازی حضور داشته باشیم اما اگر نخواهیم، دیگران برای ما نقش و زمین را تعریف میکنند.
وی ادامه داد: امروز توانستهایم و میتوانیم بازی موردنیاز و نقش خود را متناسب با فرصتهای خود تعریف و از آن استفاده کنیم.
حاتمی گفت: دشمنان جمهوری اسلامی ایران، دشمنان قسمخوردهای هستند که میخواهند فرصتهای ژئوپلتیک ما را از بین ببرند چه با قدرت نظامی و چه با سایر قدرتها. امروز آمریکاییها با تلاش گسترده میخواهند ظرفیتهای ما را با فرسایش مواجه کنند و با ایجاد خطوط انتقال انرژی پرهزینه در اطراف کشورمان فرصتهای ما را از بین ببرند.
وی گفت: اما امروز ما در شرایطی هستیم که قدرت نظامی آنها را بیاعتبار کردهایم و امروز کسی حرف از تهدید نظامی نمیزند. امروز توانایی این را داریم که آنچه موردنیاز بومی کشور است تأمین کنیم بدون اینکه در دام بازی موازنه قدرت و مسابقه تسلیحاتی گرفتار شویم.
وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح خاطرنشان کرد: ما در چارچوب نیازها و اولویتها حرکت میکنیم و میدانیم امنیت کشور را باید با کمترین هزینه ممکن ایجاد کنیم. هزینه امنیت امروز ایران بسیار کمتر از کشورهای منطقه است.
حاتمی با اشاره به جنگنده بومی کوثر اضافه کرد: هواپیمایی که امروز با فرمان رئیسجمهور پرواز کرد، بخش زیادی از نیاز ما را رفع میکند که باعث میشود هواپیماهای قبلی نیز بهروز شوند.
وی با اشاره به بازدید رئیسجمهور از نمایشگاه صنایع دفاعی ادامه داد: توپی که در آنجا مشاهده شد تبدیل به توپ نقطهزن ضدکروز شده بود که یکی از دستاوردهای ماست و ما توپهای زیادی داریم که قابل ارتقا هستند.
وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح در پایان اظهار داشت: در برنامه سال ۹۷ وزارت دفاع آمده که از بین ۶۰۰ تحقیق در حال اجرا آنهایی که به نیازهای نیروهای مسلح نزدیکتر است را جداسازی کنیم و در سال آینده محصولات جدیدی را وارد چرخه صنایع دفاعی کنیم.