به گزارش نما به نقل از فارس، مصطفی پورمحمدی رئیس سازمان بازرسی کل کشور با حضور در خبرگزاری فارس به موضوعات متنوعی همچون پروندههای فساد اقتصادی، حضورش در انتخابات ریاستجمهوری آینده، برنامههای جامعه روحانیت مبارز برای انتخابات آتی و سخنان مقام معظم رهبری در سفر به استان خراسان شمالی، پروندههای زمین خواری، مشکلات فدراسیونهای ورزشی و برنامه نود پرداخت.
حجتالاسلام والمسلمین مصطفی پورمحمدی که پیش از این در دولت احمدینژاد به عنوان وزیر کشور از فارس بازدید کرده بود، مسئولیتهایی همچون دادستان انقلاب اسلامی خوزستان، بندرعباس، کرمانشاه و مشهد از سال 1358 تا 1365، رئیس اطلاعات خارجی وزارت اطلاعات جمهوری اسلامی از سال 1369 تا 1378، ریاست دفتر و مدیرگروه «سیاسی – اجتماعی» دفتر رهبری از سال 1381 تاکنون، معاون و جانشین وزیر اطلاعات از سال 1366 تا 1378 و ریاست هیئت امناء مرکز اسناد انقلاب اسلامی از سال 1375 تاکنون را در کارنامه خود دارد.پور محمدی عضو فعال جامعه روحانیت مبارز هم هست.
بخشچهارم گفتوگوی خبرنگاران فارس با رئیس سازمان بازرسی کل کشور را که پیش از این هم 3 بار و در جایگاههای دیگر به خبرگزاری فارس آمده است، در ادامه میخوانید:
گفته بودیم انتخابات فدراسیون فوتبال مشکل دارد/نود جوسازی کرد
روند کلی ورزش را چگونه میبینید؟
پورمحمدی:به اعتقاد من ورزش کشور باید از زاویههای مختلف مورد بررسی قرار بگیرد و نقش رسانهها حتی از مسئولان هم بیشتر است. به طور مثال در همان ابتدا گفتیم که انتخابات فدراسیون فوتبال مشکل قانونی دارد ولی رسانهها گفتند که این مسئله به ضرر مملکت است و حتی 5 دقیقه هم با ما صحبت نکردند و به تحلیلهای خود پرداختند. حتی برنامه 90 یک برنامه 4 - 5 ساعته را روی آنتن فرستاد و در این خصوص خیلی جو سازی و برنامه سازی کرد ولی حتی 10 دقیقه به یک نماینده ما فرصت ندادند تا مباحثش را مطرح کند. همان زمان میگفتند ما تعلیق میشویم ولی من اعتقاد داشتم این بازی داخلی و خارجی است و این بازی مربوط به داخل فدراسیون بود که هنوز هم این مسئله کم و بیش وجود دارد.
اما این مساله جزو قوانین داخلی است...
پورمحمدی:مستقل بودن فدراسیونها نافی قوانین داخلی یک کشور نیست و فکر نمیکنم کسی با قوانین داخلی مشکلی داشته باشد اما داستان ورزش کشور جدا است و باید خیلی روی آن مسئله کار شود. این مسئله و مشکلات مقوله فرهنگی و اجتماعی است که به طور مثال حادثه دلخراشی که در یکی از جادهها افتاده و باعث کشته شدن 26 نفر از دختران شد یک حادثه فرهنگی و ترافیکی است. ما بیشتران تلفات را دادهایم و باید روی این مقوله جدی و حاد کار شود.
تکلیف واگذاری استقلال و پرسپولیس به بخش خصوصی چه شد؟
پورمحمدی:مشکل ورزش کشور استقلال و پرسپولیس نیستند و فراتر از این حرفها است که باید به صورت جدی به آن پرداخته شود. زیر ساختها باید اصلاح شود و عوامل ذینفع ورزش خروجی مناسبی را ارائه کنند. اقتصاد ورزش، صنعت ورزش و فرهنگ ورزش روی جامعه ما تاثیر گذار است.
در بحث دو شغلهها هم خوب ورود کردید و خروجی خوبی داشت.
پورمحمدی:در بحث دو شغلهها فقط به ورزش ورود نکردیم و این یک موضوع بود که آن را ما مسئله کردیم. این مشکل نهتنها در ورزش بلکه در اقتصاد و حوزههای دیگر هم وجود داشت. قانونی بود که باید انجام میشد و اگر شخصی هم باقی مانده باشد در خصوص آن ورود میکنیم. این یک مورد کاملا قانونی است که تا کنون هم رسیدگی به آن شده است.
استیضاح وزیر ورزش را به مصلحت نمیدانم
همان طور که میدانید برخی رشتههای ورزشی در المپیک توانستند درخشش خوبی داشته باشند اما با وجود این موفقیتها این فوتبال است که دارای هزینههای میلیاردی است و بازیکنان این رشته با دستمزدهای کلان هر سال به مبلغ قرارداد خود اضافه میکنند. چرا سازمان بازرسی کل کشور در زمینه بررسی منابع مالی باشگاهها ورود نمیکند و اگر هم ورود کرده چرا خروجی آن مشخص نیست؟
پورمحمدی:کار سازمان بازرسی تحقیق و کشف مسائل است اما قبل از اینکه سازمان بازرسی ورود کند شما رسانههای خیلی قویتر وارد شدهاید و همه چیز را منتشر کردهاید. وقتی گوش شنوایی نباشد چه کاری از دست ما برمی آید. وظیفه ما این است که گزارشهای خود را تهیه کنیم. همه هم به خوبی میدانند که در باشگاهها چه میگذرد و منابع مالی آنها از کجا تامین میشود. این سیاستگذار است که باید کار خود را اصلاح کند و من سازمان بازرسی نمیتوانم به چگونگی تامین منابع مالی باشگاهها ورود کنم. نهایت این است که مجلس شورای اسلامی باید به این قضیه ورود کند. البته من در این شرایط استیضاح و سؤال را صلاح نمیدانم و چنین چیزی را توصیه نمیکنم. استیضاح اکنون سودی ندارد و کمکی به ما نمیکند.