به گزارش نما، غلامرضا میری با بیان اینکه برداشت زعفران تا پایان آذرماه، ادامه دارد، اظهار داشت: در حال حاضر نمی توان میزان دقیق تولید را برآورد کرد، اما برخی کشاورزان اظهار میکنند میزان تولیدشان نسبت به سال گذشته کمتر است و برخی دیگر آن را بیشتر میدانند، چرا که تولید، بستگی به وضعیت زمین دارد، به این معنا که زمانی که زمین زراعی در سالهای سوم تا پنجم کشت قرار دارد، اوج برداشت محصول است و کشاورزان تولید بیشتری دارند.
وی با اشاره به اینکه برخی مناطق، با کمبود آب مواجه بودند، گفت: در دورههایی از زمان، کشاورزان مجبور بودند برای آبیاری محصول خود تانکر آب بخرند که هر تانکر را بسته به نوع آن، بین ۱۵۰ تا ۵۰۰ هزارتومان خریداری می کردند؛ اما خوشبختانه بعد از آن دوره، شاهد بارندگی های خوبی بودیم که کمک زیادی به کشاورزان کرد.
نایب رئیس شورای ملی زعفران، با بیان اینکه حدود کشت زعفران در حدود ۲۳ استان انجام می شود، افزود: زعفران کاران نسبت به کشاورزان دیگر، از وضعیت کشت و تولید خود رضایت بیشتری دارند.
وی در بخش دیگری از سخنان خود به ثبات قیمت طلای سرخ در بازار اشاره کرد و ادامه داد: حداقل قیمت زعفران کیلویی ۶ میلیون و حداکثر قیمت آن ۱۲ میلیون تومان است، این قیمت هایی است که ما محصول را از کشاورزان خریداری می کنیم.
میری با اشاره به اینکه آمار هفت ماهه صادرات طلای سرخ هنوز ارائه نشده است، گفت: صادرات طبق روال انجام می شود اما مشکل هنوز این است که صادرکنندگان حرفه ای این کار را انجام نمی دهند.