به گزارش نما، فاطمه عباسی گفت: خوشبختانه خط ملی اعتیاد (۰۹۶۲۸) در کشور جا افتاده بطوری که آمارها نشان از افزایش ۲درصدی تماس ها در سال جاری می دهد.
وی ادامه داد: در این میان زنان با ۸۰ درصد تماس ها بیش از مردان از خط ملی اعتیاد مشاوره گرفته اند.البته این به آن معنی نیست که زنان بیش از مردان مصرفکنندگان مواد مخدر هستند، بلکه ممکن است به دلیل نگرانی یا کسب اطلاعات تماس بگیرند.
رئیس مرکز توسعه پیشگیری و درمان اعتیاد سازمان بهزیستی گفت: بیشترین تماسها مربوط به شیشه، تریاک، گل و هروئین است. البته با راه اندازی کارزار رسانهای مبارزه با مصرف گل در اردیبهشت ماه، تماسهای مرتبط با «گل» افزایش یافت.
وی گفت: میانگین سنی تماس گیرندگان حدود ۲۸ تا ۳۰ سال است و معتادان نیز از طریق این سامانه به مراکز اقامتی میانمدت، بلندمدت، بستری و کلینیکهای سرپایی ارجاع داده می شوند.
عباسی گفت: در حال حاضر روانشناسان خط ملی اعتیاد در سراسر کشور، از ساعت ۸ صبح تا ۸ شب، به تماس افرادی که با این سامانه تلفنی ارتباط برقرار می کنند، پاسخ می دهند و بیش از ۵۰ روانشناس در حال حاضر، به صورت کاملاً تخصصی در پیشبرد این طرح به صورت مشاوره غیر حضوری، فعالیت می کنند.
وی ادامه داد: ما نتوانستیم برای معرفی خط ملی اعتیاد به مردم، تبلیغات گسترده ای را در سراسر کشور انجام دهیم، زیرا در این رابطه منابع سازمان بهزیستی محدود است و امیدواریم که مشکل تامین بودجه در این رابطه مرتفع شود.