رضایی:تحریم ها ظلم بزرگی در حق ما بود

دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام با تاكید بر لزوم ایجاد خیزشی مجدد در كشور ، تصریح كرد:باید یكبار دیگر بیدار شویم و نه تنها تحریم‌ها را خنثی كنیم، بلكه آن را تبدیل به شكوفایی اقتصادی بزرگ كنیم.

به گزارش نما به نقل از ایسنا،محسن رضایی که در پنجمین جشنواره ملی فیلم دانشجویی در دانشکده صدا و سیما در موضوع مقاومت و بیداری اسلامی سخن می‌گفت، با بیان این‌که انقلاب اسلامی بیداری اسلامی و بیداری انسانی نماد تحول در سطح جهان هستند، اظهار کرد: در بیداری انسانی، در غرب هم ارزش‌های الهی دیده می‌شود و گرچه در ایران ارزش‌های الهی از متن اسلام بیرون آمده در غرب این ارزش‌های الهی از فطرت انسان برخاسته است و اسلام هم چیزی دیگر از فطرت نیست.

وی با اشاره به این‌که انقلاب اسلامی با دو شعار اساسی ارزش‌های الهی و مردم در فلسفه و روش خود به میدان آمد، افزود: جمهوری اسلامی یعنی مردم و ارزش‌های الهی و مردم‌سالاری دینی نیز همین معنی را می‌دهد و این یعنی مردم ، ارزش‌های الهی را باید به سیاست و اداره جامعه بازگردانند.

رضایی با اشاره به این‌که نماد انقلاب ما راهپیمایی‌ها بود که ساخته و پرداخته ملت ایران است، تصریح کرد: در غرب تحصن و تظاهرات وجود داشت که نه تنها میلیونی نبود، بلکه همه‌ی اقشار مردم در آن شرکت نداشتند.

دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام با اشاره به این‌که بعد از پیروزی انقلاب ما، مدل ارائه شده به منطقه و جهان صادر شد و اولین کشور لبنان بود، توضیح داد: حزب‌الله از ارکان اصلی مقاومت است و اساس‌ آن بر مردم و ارزش‌های الهی است که این الگو بعدها در فلسطین نیز خود را نشان داد و پایه‌های حماس و جهاد اسلامی گذاشته شد.

رضایی خاطر نشان کرد: انقلاب اسلامی از نفس ایرانی‌ها به لبنان و از لبنان به فلسطین رفت و بعد از جنگ ۳۳ روزه و مقاومت غزه بیداری اسلامی شکل گرفت و امواجی به سمت لیبی یمن و مصر حرکت کرد.

وی با بیان این‌که نهضت مصر ریشه در فلسطین و لبنان دارد، اظهار کرد: نهضت فلسطین و لبنان ریشه در ایران دارد و این موضوع قابل اثبات است و وقفه‌هایی که ایجاد می‌شود برای هضم امواج و اطمینان از موفقیت‌آمیز بودن آن چیزی است که از آن تبعیت شده است.

رضایی با اشاره به این‌که حرکت جدید مردمی الهی در فلسطین دولت شکل داد و مردم مصر،‌ یمن و لیبی این موفقیت را دیدند، گفت:مردم منطقه موفقیت لبنان را دیدند که آمریکا و اسراییل توسط گروه مردمی از پای درآمدند و لبنان اولین کشور عربی بود که در این مسیر حرکت خود را آغاز کرد و موفقیت‌های آن در مصر و لیبی اثر کرد، بنابراین آمریکا شروع به نصحیت عوامل خود کرد تا کنار روند و انتخابات برگزار کنند، اما مبارک مخالفت کرد و آمریکا سر دو راهی قرار گرفت، لذا به شکل دوگانه عمل کرد، پس دو اراده در بیداری اسلامی شکل گرفت، اولی بیداری اسلامی با اراده مردمی و دیگری اراده حساب شده از سوی آمریکایی‌ها برای منحرف کردن بیداری اسلامی.

دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام با بیان این‌که سوریه نقطه تعیین کننده سرنوشت بیداری اسلامی است، گفت: اگر آمریکا می‌توانست سوریه را بگیرد، کل بیداری اسلامی آمریکایی می‌شد و در نتیجه اراده‌ی ۳۰ و ۴۰ درصدی در صحنه بیداری اسلامی به ۶۰ تا ۷۰ درصد می‌رسید، لذا مقاومت در سوریه تنها مربوط به مباحث ایران نیست و سرنوشت سوریه به سرنوشت بیداری اسلامی گره خورده است و آمریکایی‌ها به دنبال این هستند که با آمریکایی کردن سوریه کل بیداری اسلامی را مصادره کنند و گرفتن سوریه را تیر خلاصی بر بیداری اسلامی می‌دانند.

وی با بیان این‌که حرکت‌های جدیدی که در منطقه اتفاق می‌افتد، تنها علیه ایران نیست، بلکه علیه اسلام و ملت‌های منطقه است، خاطر نشان کرد:دولتمردان ایران مسئول بودند نصحیت کنند تا اصلاحات در سوریه شروع شود، اما اینها نباید بهانه شود.

رضایی در ادامه با بیان این‌که ما نباید میان ارزش‌های انقلاب تبعیض قائل شویم گفت: همانطور که ارزش‌های اسلامی برای ما مهم است، آزادی و استقلال برای ما مهم است و دلیل ندارد که در کشورهایی که ما دوست آنها هستیم، از اسلام دفاع کنیم، اما از ازرشهای دیگر انقلاب مثل آزادی و استقلال دفاع نکنیم چون ما باید از همه ارزش‌های انقلابی دفاع کنیم چه در داخل کشور چه در خارج کشور و پشتوانه‌های انقلاب این ارزش‌های بنیادین است.

وی با بیان این‌که مقاومت و بیداری اسلامی در حال دستبرد است، اما مبنای بیداری اسلامی که از انقلاب اسلامی ما ناشی می‌شود دو تکیه‌گاه مهم مردم و ارزش‌های الهی را دارد، خاطر نشان کرد: حتی اگر آمریکایی‌ها کوتاه مدت بتوانند انحرافاتی ایجاد کنند در آینده این انحرافات حتما اصلاح خواهند شد.

رضایی با بیان این‌که بیداری اسلامی فراز و نشیب‌هایی خواهد داشت و انواع آقایان مرسی می‌آیند و می روند، اما بیداری اسلامی مسیر خود را ادامه می‌دهد، افزود: موجی که از ایران و منطقه شروع شده است، موجی تاریخی برای کل جامعه بشری است و شاهدیم در نهضت ضد وال‌استریت سه واژه مردم، فساد سیاسی و فساد مالی مطرح است که من از این نهضت با عنوان بیداری اسلامی یاد می‌کنم.

دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام با بیان این‌که قرن آینده، قرن اجتماعی شدن همه‌ی امورات عالم است، تصریح کرد: اقتصاد، سیاست و هنر و غیره در آینده اجتماعی خواهند شد.

رضایی خطاب به هنرمندان حاضر در این نشست با اشاره به این‌که حادثه عاشورا جنبه‌های اجتماعی اخلاقی عالی دارد که اگر به خوبی به بیرون صادر شود، جاذبه‌های بزرگ ایجاد می‌کند، تصریح کرد: نصحیتی به دولتمردان کشور می‌کنم، حیف است ما که سرآغاز چنین نهضت عظیمی در دنیا هستیم ، خودمان از این نهضت عقب بیافتیم، یعنی روزبه روز به جای این‌که اجتماعی‌تری شویم، سیاسی‌تر شویم به جای اینکه مردمی‌تر شویم، امنیتی‌تری شویم و برادری‌ها و دوستی‌ها که باید بهترین نمونه آن در جهان ،‌در ایران تجلی پیدا کند به تخریب تهمت و نامهربانی و جدایی و به هم خوردن پیوندها تبدیل شود.

وی با تاکید بر این‌که به شعارهای سیاسی اول انقلاب اکتفا نکنیم و گام‌های بعدی را هم ادامه دهیم، خاطر نشان کرد: ارزش‌های انقلاب آنقدر بزرگ است که مرگ بر آمریکا و مرگ بر اسراییل پله های اولی بود که آنها را طی کردیم و باید می‌رفتیم تا به پله‌های بالاتر برسیم و مسیر را ادامه می دادیم و الان نباید خدای نکرده برگردیم.

وی خطاب به هنرمندان به عنوان نیروهای مستقل گفت: نهضت عظیمی که امام و شهدا شروع کردند و امروز به دست و زبان پربرکت مقام معظم رهبری تداوم پیدا می‌کند، را باید صادر کنیم و سخنگوی این نهضت شویم و پیام‌های اصیل مردمی بودن و ارزشی بودن را از دل انقلاب با هنر و فیلم صادر کنیم.

رضایی همچنین به وضع اقتصادی کشور و تحریم‌ها اشاره کرد و گفت: این تحریم‌ها نباید انجام می‌شد و ظلم بزرگی به ما بود، چون ما در همه زمینه‌ها با آمریکا و اروپایی‌ها همکاری کردیم و دوربین سری در نطنز قرار دادند، تا تمام اقدامات مخابره شود و اتهامات را نیز برطرف کردیم، اما باز بهانه‌هایی گرفتند و تحریم کردند، در حالی که ما نباید تحریم می‌شدیم، اما حالا که چنین شده است باید خیزش مجددی در کشور ایجاد کنیم و یکبار دیگر بیدار شویم و نه تنها تحریم‌ها را خنثی کنیم، بلکه آن را تبدیل به شکوفایی اقتصادی بزرگ کنیم.

دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام در پایان تاکید کرد: سال‌های آینده سال‌های شکوفایی اقتصاد ایران خواهد بود و این مشکلات را پشت سر خواهیم گذاشت.

۱۳۹۱/۸/۹

اخبار مرتبط