به گزارش نمابه نقل از فارس، سیدعزت الله ضرغامی شب گذشته در حاشیه اختتامیه پنجمین جشنواره فیلم دانشجویی درباره تولید فیلم «یک خانواده محترم» که مغایر با ارزش های دفاع مقدس در مرکز سیمافیلم تولید شده، گفت: در مورد این فیلم، سیمافیلم بیانیهای داد که فکر میکنم در آن بیانیه همه چیز روشن است.
وی ادامه داد: ممکن است یک فیلمی در ابتدا بخواهد با مشارکت صداوسیما ساخته شود، اما در ادامه آن بخش از صداوسیما که قرار است همکاری کند، احساس کند که مسیری که آن فیلم و تهیه کنندگان و سازندگان - که همه آنها هم آدمهای محترمی هستند - منطبق بر سیاستهای آن بخش نباشد، میتواند همان جا رابطه را قطع کند و به این همکاری خاتمه بدهد.
وی در پاسخ به این پرسش که پس صداوسیما خود را مبرا از ساخت فیلم یک خانواده محترم میداند؟ تصریح کرد: همان چیزی که سیما فیلم اعلام کرد برای توجیه کارشان کاملا درست است.
وی همچنین درباره سوالی راجع به بین المللی شدن جشنواره فیلم دانشجویی اظهار داشت: حضور فیلمسازانی از کشورهای مختلف حتما منجر به رونق بیشتر جشنواره میشود تفکر دانشجویی تفکری است که در هر گوشهای از دنیا به خاطر شاخصهایی که هنرمندان دانشجو با هم دارند، قرابت های خوبی با هم دارند، من فکر می کنم جشنواره فیلم دانشجویی که موفقیتهای زیادی به دست آورده و میتواند بستر خوبی برای بقیه دانشجویان در کشورهای مختلف باشد و با کاری که امسال انجام شد، زمینه بین المللی شدن آن فراهم شود.
رئیس رسانه ملی همچنین درباره راه اندازی شبکه سلامت نیز توضیح داد: شبکه سلامت فعلا دوره آزمایشی خود را می گذراند و امیدواریم در آینده ای نزدیک با جدول پخش و تولیدی که در نظر گرفتیم به افتتاح رسمی برسیم و در آن مقطع آرام آرام استان های مختلف را آماده کنیم تا شبکه سلامت را مثل 18 شبکه دیگر پخش کنند.
ضرغامی همچنین راجع به همکاری مجدد صداوسیما با علی اصغر پورمحمدی مدیر سابق شبکه سه سیما عنوان داشت: آقای پورمحمدی از مدیران با سابقه صداوسیماست و فعلا در سفر حج تشریف دارد.
وی ادامه داد: ضمنا ایشان آنقدر خدمت به سازمان کرده که اگر از جمله و سخن ایشان دیگران بخواهند استفاده سوء کنند، حتما قابل اغماض است و خوشحالیم که منتقدان حرفهای آقای پورمحمدی بعد از اینکه تغییر مسئولیت دادند همه جزو طرفدارانش شدند و این را به فال نیک می گیریم.
ضرغامی همچنین درباره گلایه برخی تهیه کنندگان درباره عدم پخش فیلمشان از تلویزیون گفت: این موضوع ربطی به تعامل دستگاه های کشور ندارد. رابطه بین سازمان و وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی خوب و همراه با همکاری و تعامل است ، اگر تعدادی از فیلم های تولید شده در سینمای کشور امکان پخش از شبکه های سراسری را پیدا نمی کند به محتوای خود فیلم ها بر می گردد، سازمان صداوسیما برای پخش هرگونه اثری به ویژه فیلم های سینمایی ضوابط و سیاست های خاص خودش را دارد، این فیلم ها چون با این سیاست ها همخوانی ندارند امکان پخش از طرف شبکه های ما منتفی است. ممیزی سازمان سینمایی برای اکران در سینماها غیر از ممیزی سازمان صداوسیما برای پخش سراسری است.
وی اظهار داشت: ای بسا بعضی از این فیلم ها با توجه به وضعیت خاص و مخاطبان مشکلات کمتری داشته باشد ولی در صداوسیما با همه حساسیت های قومی و سیاسی و ... لازم است که حساسیت بیشتری داشته باشد. ما از همه فیلمسازها تقاضا می کنیم ضوابط سازمان صداوسیما را که بسیار منطقی مشروع، محتوایی، فرهنگی است رعایت کنند که بعد از اکران در سینما اثرشان از تلویزیون پخش شود.