حضور ۲۶ گروه استارتاپی در «راه حسین(ع)»

گروه جامعه ــ ۲۶ ایده خلاقانه با محوریت محرم و اربعین در رویداد استارتاپی «راه حسین(ع)» مطرح و شش ایده برتر ضمن دریافت جایزه مسیر عملیاتی و اجرایی شدن خود را آغاز كردند.

به گزارش نما، برای چهارمین سال پیاپی رویداد استارتاپی «راه حسین(ع)» با محور ایده‌پردازی در حوزه اربعین و محرم طی سه روز در بوستان گفت‌وگو برگزار و شب گذشته، هشتم شهریورماه، با معرفی شش گروه برتر به کار خود پایان داد.

در مراسم اختتامیه این رویداد محمدامین صمیمی، مدیر شتاب‌دهنده شفق و دبیر برگزاری رویداد استارتاپی «راه حسین(ع)» طی سخنانی با اشاره به اینکه چهار سال است که رویداد استارتاپی با محوریت ایده‌پردازی برای مراسم اربعین حسینی برگزار می‌شود، گفت: در سال‌های گذشته این رویداد با عنوان «فرصت‌هایی با پای پیاده» با محوریت اربعین برگزار می‌شد اما امسال با توجه به مشارکت معاونت فرهنگی اجتماعی شهرداری تهران و درخواست این معاونت برای برگزاری استارتاپی با محوریت محرم و اربعین، مراسم با عنوان «راه حسین(ع)» و با تمرکز بر ایده‌پرداری در حوزه محرم و اربعین برگزار شد.

صمیمی اعلام کرد: در این دوره از استارتاپ، ایده‌های مطرح شده برای ماه محرم و اربعین است و برخی از طرح‌ها را حتی می‌توان در طول سال اجرا کرد.

وی از اضافه شدن جوایز این دوره و اعطای جایزه به شش گروه خبر داد و اضافه کرد: برای حضور در این رویداد ۷۶ نفر ثبت‌نام کردند که تعداد قابل توجهی شرکت‌کننده برای یک استارتاپ محسوب می‌شود که از این تعداد ۵۴ نفر ایده ارائه کردند و پس از اینکه ۳۴ نفر ارائه اولیه یک دقیقه‌ای را انجام دادند در نهایت ۲۶ گروه تشکیل و روند از ایده تا اجرا زیر نظر منتورهای رویداد سپری شد.

پس از سخنرانی صمیمی، نماینده تیم‌های شرکت‌کننده (۲۶ تیم) بر روی سن حاضر شدند و ضمن معرفی ایده خود، از آن دفاع کردند و به سؤال‌های داوران پاسخ دادند.

Humansofarbaeen عنوان یکی از ایده‌های ارائه شده بود. در ترند جهانی Humansofny قصه آدم‌های هر جغرفیا توسط یک پرتره و یا عکس معرفی می‌شود که طراحان ایده Humansofarbaeen با انتشار عکس‌هایی از پیاده‌روی اربعین، ترند آن را برای اربعین نیز ایجاد کرده‌اند. پنل ویژه «وصال +» که با استفاده از یک اپلیکیشن محتوای ارائه شده در هیئت‌ها را در شبکه‌های مختلف اجتماعی به اشتراک می‌گذارد و پرده‌خوانی جدید اربعین با استفاده از تکنولوژی AR (واقعیت افزوده) و به کار بردن آن در فلش کارت‌ها برای روایت داستان امام حسین(ع) و سایر داستان‌های مذهبی برای کودکان از دیگر ایده‌های ارائه شده در این رویداد بود.

سامانه تحت وب قلک، هنر موزاییک و ساخت یادبود اربعین با هنر موزاییک، کتاب تعالی آداب و تاریخچه اربعین، طراحی لباس ویژه و مناسب برای زائران خانم اربعین با تکیه بر محتوای سوره کهف و هدیه گردنبند به گردشگران خارجی که در پشت آن بارکدی وجود دارد و با اسکن آن سایت مربوط به معرفی پیاده‌روی اربعین بارگذاری و مسافران غیر مسلمان را با پیاده‌روی اربعین آشنا می‌کند نیز از دیگر نوآوری‌های حوزه اربعین بود.

در این مراسم که نماینده‌ای از آستان قدس رضوی نیز حضور داشت، برگزاری رویدادهای استارتاپی برای دهه کرامت و میلاد امام رضا(ع) نیز پیشنهاد شد.

به گزارش ایکنا؛ پس از پایان ارائه ۲۶ گروه شرکت‌کننده در این رویداد، طرح‌ها داوری و شش گروه به عنوان گروه‌های برتر انتخاب شدند.

در بخش اصلی رویداد، گروه غنچه که ایده پرده‌خوانی نوین با استفاده از تکنولوژی AR را برای کودکان طراحی و اجرا کرده بودند، به عنوان رتبه اول، گروه ایده‌پرداز طراحی لباس با محوریت سوره کهف ویژه زائران خانم اربعین به عنوان رتبه دوم و ایده‌پردازان طرح «عزاداری پاک» که در آن کمپینی تشکیل و با محوریت مشارکت مردمی پس از برگزاری مراسم زباله‌ها جمع‌آوری و بازیافت می‌شود به عنوان ایده برتر سوم انتخاب شد.

در این دوره از مسابقه سه جایزه دیگر نیز به جوایز اضافه شده بود که به طرح‌هایی با محوریت رسانه و اپلیکیشن اهدا می‌شد. در این بخش جایزه اول به تیم کربلای یمن، گروهی متشکل از ایده‌پردازان ایرانی و یمنی که با ارائه طرحی از پیاده‌روی اربعین برای رساندن پیام مظلومیت مردم یمن استفاده کرده بودند اهدا شد.

تیم «هیئت +» نیز حائز جایزه دوم شد. در طرح این گروه پلت‌فورمی تهیه شده است که در تهیه تمام نیازمندی‌های هیئت‌ها به هیئت‌داران کمک می‌کند و اپلیکیشن اخلاق حسینی نیز رتبه سوم را بدست آورد که در این طرح عادات اخلاقی خوب براساس رفتار و شخصیت یاران امام حسین(ع) ترویج می‌شود.


۱۳۹۸/۶/۱۰

اخبار مرتبط