به گزارش نما، حمدالله کریمی عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی با اشاره به ارجاع مصوبه مجلس درباره حذف سود مرکب از تسهیلاتگیرندگان و تولیدکنندگان از بانکها و مؤسسات مالی و اعتباری، گفت: معتقدم حذف سود مرکب تأثیر بهسزایی در تسریع جمعآوری مطالبات معوق بانکها دارد چرا که انگیزه تسویه حساب را بالا می برد و باید هر چه سریعتر این موضوع تعیین تکلیف شود.
اخبار اقتصادی-نماینده مردم بیجار گروس در مجلس شورای اسلامی با تأکید بر اینکه بخشودگی جرائم دیرکرد وامهای زیر صد میلیون تومان نتایج خوبی داشت و با توجه به دغدغه مجلس درباره رونق تولید و مخالفت با دریافت سود روی سود در وامهای اعطاء شده به تولیدکنندگان، مجلس تصمیم گرفت طرحی برای بخشودگی سود مرکب وامهای تولیدکنندگان تهیه کند.
این نماینده مردم در مجلس اضافه کرد: حذف سود مرکب از تسهیلاتگیرندگان و تولیدکنندگان باعث میشود تا تولید در کشور، با توجه به شرایط تحریمی، رونق بیشتری گرفته و تولیدکنندگان را از خطر ورشکستگی نجات دهد.
کریمی ادامه داد: در شرایط موجود و با وجود تورم افسارگسیخته که هزینه تولید نیز برای تولیدکنندگان افزایش سرسامآوری دارد، باید به تولیدکنندگان بیش از پیش کمک کنیم و یکی از این راهها برای کمک به آنها، حذف سود مرکب از تسهیلاتگیرندگان و تولیدکنندگان است.
اخذ سود مرکب توسط بانکها، مانع رونق تولید و تحرک اقتصادی است
وی تصریح کرد: حذف سود مرکب از تولیدکنندگان و تسهیلاتگیرندگان باعث کاهش هزینههای تولید شده و به نوعی مشوقی برای تولیدکنندگان محسوب میشود.
عضو کمیسیون اقتصادی مجلس در پایان با بیان اینکه بزرگترین مانع رونق تولید و تحرک اقتصادی در حال حاضر محاسبه و اخذ سود مرکب و جرائم توسط بانکها است، خاطرنشان کرد: بهمنظور رعایت مقررات و حقوق اسلامی در معاملات بانکی و تحقق بانکداری بدون ربا، باید اصلاحی در سیستم بانکی صورت گیرد.