به گزارش نما، پیروان فرقه بهائیت در اردن، یکشنبه هفدهم نوامبر (بیستوهفتم آبان) مراسمی برگزار کردهاند که سبب اعتراض یک نماینده پارلمان به دولت شده است.
اخبار بینالملل- «صالح العرموطی» نماینده پارلمان با اعتراض به دولت این سوال رسمی را مطرح کرد که چگونه به این افراد اجازه داده شده که مراسم برگزار کنند بخصوص که دار الافتاء اردن پیشتر فتوا داده که بهائیت دین نیست و پیروان آن، از دین اسلام مرتد شدهاند.
دارالافتاء اردن در تاریخ هفتم نوامبر ۱۹۹۶ (۲۵ جمادی الثانی ۱۴۱۷) در فتوای شماره ۳۹ رسما فتوا داده که بهائیت دین نیست.
«تهانی روحی» سخنگوی فرقه بهائیت در اردن در این خصوص به رادیو «دهب» اردن (در قالب برنامه الدُوار التاسع) گفت، این مراسم به مناسبت دویستمین سال تولد «باب» مؤسس این فرقه بابیت برگزار شده؛ کسی که به منزله پیامبر برای اتباع این فرقه است. روحی برای اینکه وانمود کند شمار بهائیها زیاد است گفت: این مناسبت را همه بهائیها در همه جا جشن میگیرند. اما در اردن به آن معنا مراسم [جشن] نبود بلکه برخی دوستان کمتر از چهل نفر برای تبریک این مناسبت نزد ما آمدند.
سخنگوی فرقه بهائیت در پاسخ به سوال مجری رادیویی که پرسید، بهائیت مذهب است یا دین، ادعا کرد، «بهائیت دینی مستقل است که به وحدانیت خدا اعتقاد دارد. به ادیان متوالی اعتقاد داریم اما اعتقادی به این نیست که یک دین، دین نهایی یا خاتم ادیان است». او همچنین مدعی شد که بهائیت هم «رسالتی آسمانی است و رسول زمانه ما هم بهاء الله است». او گفت: ما مسلمان نبودهایم... بهائیت دینی مستقل است. دینی جدید است که از ۱۷۷ سال پیش در ایران آغاز شد. ما بیش از صد سال است که در اردن بودهایم. ما در همه استانها هستیم».
«عمر کُلاب» مجری رادیوی پرسید در فلسطین چطور است [حضور بهائیها] و تهانی روحی گفت، «در فلسطین فقط مرکز روحی و اداری در حیفا هست و قبله ما در عکا، که حالت قدسی خاصی برای همه بهائیهای دنیا دارد. مجری سوال کرد که آیا در اردن شما تحت فشار یا تنگنا هستید و او توضیح داد که «هیچ فشار یا تنگنایی اصلا متوجه ما نیست. میتوانم بگویم که مردم [اردن] متخلق به آداب هستند...».
العرموطی نماینده پارلمان در متن سوال خود از نخستوزیر، پرسید: آیا فعالیت این افراد دارای مجوز است؟ چه کسی این مجوز را صادر کرده است؟ این مذهب [فرقه] از کی در اردن حضور دارد؟ ایا دولت و نهادهایش میدانند بابِ بشارت دهنده کیست؟ آیا دنبال کردهاند که چه حرفهایی میزنند و میگویند که بهائیت دینی مستقل است و میگویند که هیچ دینی، خاتم نیست و بهائیت رسالتی آسمانی است و پیامبرشان بهاءالله است و میگویند که مسلمان نیستند و دینشان از ایران شروع شده و قبلهشان شهر عکا و مرکز روحیشان حیفا [در فلسطین اشغالی] است و حضرت محمد صلیالله علیه [و آله] وسلم خاتم الانبیاء نیست؟
این نماینده پارلمان اردن گفت که ضروری است که دولت توضیح دهد که چگونه به «مرکز روحی بهائیت» در «جبل عَمان» مجوز داده شده است و اینکه آیا میداند که چه افرادی از این فرقه پستهایی دولتی در اردن اشغال کردهاند و گواهی تولد آنان چطور صادر شده و در قسمت دین آنها چه ذکر شده و عقدهای ازدواج آنان چطور و از طرف چه کسی تنظیم میشود.
عربی21 نوشت: بهائیت به صورت جزئی در برخی کشورهای عربی علاوه بر هند و ایران حضور دارد و برخی نیز به آمریکا مهاجرت کردهاند و هیچ آمار دقیقی از آنان در دست نیست.
بهائیت فرقهای ساخته شده از چیزی است که آن را «آیین بابی» میخوانند. علی محمد باب سرمنشأ انحراف است. او ابتدا خود را باب (دری از درهای ارتباط با امام زمان) خواند. سپس ادعای امام زمانی کرد و سرانجام در سال 1260 هجری قمری خود را پیامبر خواند و به پیروانش وعده داد که «من یُظهره الله» یعنی کسی که خدا او را ظاهر میکند، پس از او خواهد آمد. برخی سخنان او تا حد ادعای خدا بودن نیز پیش رفته است. سالها بعد، شخصی به نام «بهاءالله» خود را «من یظهره الله» خواند و پیروانش بهایی نام گرفتند.به عقیده بسیاری، عناصر بیگانه در تأسیس چنین انحرافی برای مبارزه با اسلام و مسلمانان نقش اصلی را دارند.