والدین در مهارت آموزی فرزندان نقش موثری دارند

عکس خبري -والدين در مهارت آموزي فرزندان نقش موثري دارند

معاون تهذیب حوزه علمیه استان قزوین گفت: والدین با افزایش اطلاعات مهارتی خود می توانند در تربیت فرزندان خود با سبك زندگی اسلامی . مهارت آموزی آنها نقش موثری ایفا كنند.

به گزارش نما ،حجت‌الاسلام سیدمصطفی موسوی روز دوشنبه در سوگواره فاطمی که در سالن اجتماعات اداره تبلیغات اسلامی استان قزوین برگزار شد، اظهار کرد: اهل بیت (ع) اسوه و الگو هستند و باید آموزه‌های آنها را در زندگی پیاده کرد.


وی افزود: خداوند از ما زندگی الهی می‌خواهد و با معرفی الگوهایی چون حضرت زهرا (س) و اهل بیت (ع) به عنوان بهترین بنده خدا که سخت‌ترین زندگی را هم داشتند مسیر شما را مشخص کرده است.


معاون تهذیب حوزه علمیه استان قزوین گفت: حضرت زهرا قیام کرد تا دست مردم را در دست امام علی (ع) بگذارد و سبک و سیره این حضرت را در زندگی مردم جاری کند.




موسوی با بیان اینکه زندگی یک مهارت است، یادآور شد: انسان‌هایی همانند شهید سردار سلیمانی و حججی در کشور کم نیستند و باید قدر آنها را بدانیم زیرا امروز استکبار با تهاجم فرهنگی برنامه ریزی کرده تا با ترویج سبک زندگی غربی به بنیان خانواده آسیب بزند.


وی اضافه کرد: مسیر زندگی انسان باید از ابتدا تا انتها در مسیر الهی باشد و خداوند در همه عمر افراد مورد توجه قرار گیرد.


معاون تهذیب حوزه علمیه استان قزوین با اشاره به اهمیت تربیت کودکان خاطرنشان کرد: بر اساس آموزه‌های دینی، نوع تربیت فرزند در رده‌های سنی متفاوت است و در این میان برای کودکان کمتر از ۷ سال امر و نهی کردن مناسب نیست و باید جایگاهش بخوبی حفظ شود.


موسوی تصریح کرد: دشمن برای همه رده‌های سنی اعم از کودکان، نوجوانان و بزرگسالان نیز برنامه دارد و ما لازم است برای مقابله با تهاجم فرهنگی دشمن برنامه داشته باشد.


وی یادآور شد: افراد مؤمن باید همواره در زندگی متوجه حضور خداوند باشند و بدانند زندگی یک مهارت است که فراگرفتن انواع مهارت‌ها ضروری است.


معاون تهذیب حوزه علمیه استان قزوین اظهار داشت: مهمترین رسالت والدین در دوران تربیت فرزندان زیر ۷ سال این است که به کودک شخصیت دهند و تابع وی باشند و از ۷ سالگی به بعد فرزندان را امرونهی و به آنها مسؤلیت واگذار کنند.


موسوی بیان کرد: آموزش مهارت‌های زندگی برای سنین مختلف لازم است تا آینده سازان کشور بتوانند با چالش‌های کمتری از مشکلات عبور کنند.




وی افزود: باید برای فرزندان دختر و پسر در سن بلوغ و رشد، حریم قائل شد چراکه در فرهنگ اسلام توصیه و تاکید شده که حیا را در زندگی جاری کنید.


معاون تهذیب حوزه علمیه استان قزوین اظهار داشت: حیا و ایمان ارتباط تنگاتنگی نسبت به هم دارند و در این میان امنیت مهمترین موضوعی است که نوجوان را دچار آسیب می‌کند و والدین باید نهضت مهارت‌آموزی را در خانواده‌های خود پیاده کنند.


موسوی خاطرنشان کرد: امروز بی اطلاعی والدین در حوزه‌های مهارتی پذیرفته نیست زیرا آسیب‌های آن زیاد است و والدین باید مهارت‌های لازم را در حوزه تربیت فرزندان خود بدرستی بیاموزند.

منبع مهر

۱۳۹۸/۱۱/۷

اخبار مرتبط