كرونا باعث مرگ چند پزشك و پرستار در جهان شده است؟

ویروس كرونا تاكنون جان صدها نفر از نیروهای كادر پزشكی در بیمارستان‌ ها و مراكز درمانی جهان را گرفته است.

به گزارش نما، ویروس کووید ۱۹ که شمار قربانیان آن از نیم میلیون نفر فراتر رفته است، اکنون به یک اپیدمی و بحران جهانی مبدل شده و بسیاری از کشورها را به چالش کشانده است.

شیوع ویروس کرونا در جهان، بخش‌ های متعددی از جوامع را تحت الشعاع خود قرار است که شاید بتوان گفت بیش از سایر گروه‌ ها، کادر پزشکی و پرستاران در بیمارستان‌ ها و مرکز درمانی خطر این ویروس را از نزدیک لمس کرده و حتی خود آنان از نخستین قربانیان این ویروس بودند.

پایگاه نیوزویک در مطلبی به موضوع جان باختن کادر پزشکی بر اثر ابتلا به کرونا در سراسر جان پرداخته و با این عنوان که تاکنون بیش از ۲۰۰ پزشک و پرستار در جهان به دلیل ابتلا به ویروس کرونا جان خود را از دست دادند، از ابراز نگرانی مدیر اجرایی شورای بین الملی پرستاران خبر می دهد.

بر اساس آماری که دانشگاه جان هاپکینز آمریکا، منتشر کرده ویروس کرونا که ماهیتی سریع الانتقال دارد پس از گذشت چند ماه از نخستین مورد ابتلا در چین بیش از صدها پزشک و پرستار کادر درمانی را به کام مرگ کشانده است.

کرونا در حال حاضر در اروپا و آمریکا به کانون شیوع این ویروس تبدیل شده و در میان کشورهای اروپایی، آمار کادر پزشکی جان باخته در ایتالیا بیش از سایر کشورها در جهان اعلام شده است.

ایتالیا که از لحاظ درگیری با ویروس « کرونا» در جایگاه سوم در جهان قرار گرفته و بیش از ۱۶ هزار قربانی و ۱۴۷ هزار مبتلا را به ثبت رسانده، تاکنون ۱۲۰ پزشک و پرستار در این کشور جان خود را در راه نجات بیماران از دست دادند.

با وجود آنکه ویروس کرونا نخستین بار در چین شیوع پیدا کرد و هزاران نفر قربانی بر جای گذاشت، اما شمار تلفات کادر پزشکی اندونزی در مقایسه با کشور چین بیشتر بوده است.

آمارها نشان می‌دهد تا کنون دست کم ۲۴ پزشک در اندونزی بر اثر ابتلا به ویروس کرونا جان خود را از دست دادند.
مدیر اجرایی شورای بین الملی پرستاران در گفت وگو با نیوزویک، از ابتلای کادر پزشکی و پرستاران در سراسر جهان به ویروس کرونا ابراز نگرانی کرده است.

وی گفته است شیوع این ویروس، پرستاران را در سراسر جهان به دلیل فشار کار زیاد و استرس در بیمارستان‌ ها و استراحت نکردن به شدت تحت تاثیر قرار داده است.

مدیر اجرایی شورای بین الملی پرستاران همچنین به این موضوع اشاره کرده که آلوده شدن و جان باختن کادر پزشکی در بیمارستان‌ ها بدون شک به دلیل کمبود تجهیزات محافظتی در برابر این ویروس رخ می‌ دهد.

همچنین شمار قربانیان پزشکان و پرستاران در انگلیس دست کم ۱۹ نفر و در اسپانیا که جایگاه دوم را از لحاظ درگیری با این ویروس دارد، دست کم ۱۱ نفر گزارش شده است.
در فرانسه و آمریکا نیز شمار قربانیان کادر پزشکی دست کم ۵ و ۲ مورد به ثبت رسیده است.
منبع: میزان

۱۳۹۹/۱/۲۳

اخبار مرتبط