استفاده از ماسك شیشه ای برای جلوگیری از ورود ویروس كرونا به بدن

هرمز شمس متخصص چشم (افتالمولوژی) و دبیركل انجمن چشم پزشكی گفت: دستگاه های مورد استفاده ما مستقیما به چشم می خورد و ما نمی توانیم آنها را كاملا استریل كنیم و امكان ضدعفونی كردن آنها با الكل نیز وجود ندارد.


به گزارش نما، هرمز شمس متخصص چشم (افتالمولوژی) و دبیرکل انجمن چشم پزشکی درباره نشانه های ابتلا به کرونا که در چشم نمایانگر می شود گفت: یکی از نشانه‌های ابتلا به کرونا علاوه بر تب و احساس خستگی شدید و تنگی نفس، قرمزی چشم است.

راه‌های جلوگیری از ورود ویروس کرونا به چشم‌ها

اخبار اجتماعی- شمس در ادامه درباره راه‌های جلوگیری از ورود ویروس کرونا به چشم‌ها گفت: کسانی که در مکان‌هایی هستند که با بیماران کرونایی در ارتباط هستند از ماسک شیشه‌ای برای پوشاندن چشم‌های خود استفاده کنند تا ویروس از طریق چشم وارد بدن نشود.

این متخصص چشم پزشکی اظهار کرد: اگر از این نوع ماسک‌های شیشه‌ای استفاده شود و از ماسکی برای پوشاندن دهان و بینی نیز استفاده شود و دست‌ها مرتب شسته شود خطر ابتلا به کرونا خیلی کمتر می‌شود.

شمس افزود: متاسفانه در چشم پزشکی باید از فاصله خیلی نزدیک بیمار را معاینه کنیم و فاصله پزشک با بیمار از چند سانتیمتر نیز کمتر است و نمی‌توان هیچ محافظتی در انجام عمل‌های چشم برای جلوگیری از ابتلا به کرونا انجام داد و متاسفانه تمام این اقدامات ممکن است منجر به ابتلا به کرونا شود.

وی در ادامه بیان کرد: دستگاه های مورد استفاده ما مستقیما به چشم می خورد و ما نمی توانیم آنها را کاملا استریل کنیم و امکان ضدعفونی کردن آنها با الکل نیز وجود ندارد.

این متخصص چشم پزشکی در ادامه گفت: به چشم پزشکان اعلام شده که هر چه قدر می‌توانند شروع کار خود را به تعویق بیندازند.

شمس گفت: در این زمان که با شیوع کرونا مواجه هستیم عمل‌هایی مثل آب مروارید، گرفتن فشار چشم و آب سیاه ضروری نیستند و افراد باید درمان دارویی خود را در این مدت ادامه دهند و ضروری ندارد که برای انجام عمل‌های مربوط به چشم به دکتر مراجعه کنند.

دبیرکل انجمن چشم پزشکی بیان داشت: مردم فقط برای عمل‌های چشم اورژانسی مثل پارگی قرنیه به بیمارستان‌ها مراجعه کنند و در غیر این صورت عمل چشم خود را به بعد از پایان کرونا موکول کنند زیرا اکثر عمل‌های چشم اورژانسی نیست.

۱۳۹۹/۱/۳۱

اخبار مرتبط