مشكل اصلی فوتبال ایران ساختار است/ دولت نباید در فوتبال دخالت كند

عکس خبري -مشکل اصلي فوتبال ايران ساختار است/ دولت نبايد در فوتبال دخالت کند

مدیرعامل پیشین باشگاه استقلال گفت: وقتی مدیر وقت روابط عمومی وزارت ورزش بگوید زیدان در صف مربیگری تیم ملی است نتیجه این می شود كه یك انجمن به خودش حق معرفی مربی ملی بدهد.

به گزارش نما،‌ سید کاظم اولیایی در خصوص حواشی پیش آمده در خصوص قرارداد ویلموتس اظهار داشت: وقتی اصرار داریم فدراسیون فوتبال باید مثل فیفا یک نهاد غیر دولتی باشد و نقش دولت در این نهاد تنها حمایتی، نظارتی و برنامه ریزی باشد، به این خاطر است که امروز با چنین مشکلاتی مواجه نشویم.

این مدیر فوتبالی ادامه داد: فدراسیون فوتبال باید ساختار و جایگاه واقعی خودش را پیدا کند. مشکل اصلی که امروز پیش آمده نفوذ و دخالت افراد بی ارتباط نیست، بلکه ضعف ساختار است که اجازه چنین نفوذ و دخالتی را به اشخاص می‌دهد. اگر همه در جای خودشان تصمیم می‌گرفتند امروز با این معضل مواجه نبودیم.

وی بیان داشت: کانون مربیان ثبت رسمی شده و بیش از ۳۰۰ عضو دارد و دکتر ذوالفقارنسب از اعضای رسمی این کانون که از فوتبالیست‌ها و مربیان تحصیلکرده و شناخته شده است، مشاور وزیر است. آیا صلاحیت این کانون حتی از صلاحت افراد کم ارتباط به فوتبال که در تعیین مربی تیم ملی نقش دارند کمتر است؟

بیشتر بخوانید:
سعادتمند: از عملکردم در استقلال راضی نیستم/ وزارت ورزش حمایتم می‌کند

اولیایی تاکید کرد: اشکال اساسی در عدم پذیرش ساختار صحیح در فدراسیون فوتبال است و عجیب است که خیلی‌ها همچنان اصرار داشتند که همان اشکالات در اساسنامه باقی بماند.

عضو هیات موسس کانون مدیران فوتبال کشور خاطرنشان ساخت: هر مجمعی یک تشکل تخصصی است که باید قدرت اعمال و نظارت بر اعضای خود را داشته باشد. اما در مجمع فدراسیون اعضایی مثل نیروهای نظامی، دانشگاهی، کارگری و... حق رای دارند که فدراسیون در مورد آنها قدرت اعمال نظر ندارد و این یکی از مهم ترین اشکالات ساختاری است که در اساسنامه وجود دارد. ما باید مطابق با قوانین بین المللی و داخلی خیلی هوشمندانه این مشکل را رفع نماییم.

مدیرعامل سابق باشگاه استقلال گفت: ساختار نداشتیم که بعد از جدایی کی‌روش آقای مدیر وقت روابط عمومی وزارت ورزش در اظهار نظری غیر حرفه‌ای گفت زیدان و دیگران برای مربیگری تیم ملی در صف قرار دارند. وقتی ایشان اظهار نظر غیر حرفه‌ای و غیر مسئولانه می‌کنند و مقامی نیست که برخورد کند، یک انجمن فرهنگی هم به خود حق می‌دهد که مربی تیم ملی معرفی کند و نتیجه این می شود که در این حوزه عاقبت به خیر نمی شویم.

اولیایی تصریح کرد: باشگاه‌ها، هیات‌های فوتبال و تشکل‌های ورزشی سنگ بنای فوتبال ایران هستند و رای آنها باید در انتخابات فدراسیون تعیین کننده باشد. وقتی یک نماینده از یک تشکل ورزشی رای می‌دهد، این رای عقبه دارد و تفکر پای آن خوابیده است. یک تفکر پخته که حاصل ماه‌ها و شاید سالها بحث و تبادل نظر خبرگان پشت آن باشد و برای همین ضریب خطای آن کاسته می شود.

وی تاکید کرد: اگر ساختار درست باشد و همه افراد جای خود قرار گیرند، آنوقت خلایی ایجاد نمی شود تا افراد غیر مسئول و غیر مرتبط به ورزش مربی تیم ملی پیشنهاد دهند و این پیشنهاد عملیاتی شود.
منبع: مهر

۱۳۹۹/۳/۱۹

اخبار مرتبط