نرگس قدیری در گفتگو با نما:

مشاغل خانگی نیازمند حمایت های دولت است

عکس خبري -مشاغل خانگي نيازمند حمايت هاي دولت است

مدیر بخش بانوان حزب مؤتلفه اسلامی گفت: خیلی از زنان هنرها و توانمندی‌هایی دارند، ولی از لحاظ اقتصادی قادر به تهیه مواد اولیه نیستند. دولت می‌تواند با مدیریت در بخش‌های آموزش، تأمین مواد اولیه و نظارت بر كیفیت تولیدات دستاوردهای بزرگی را برای كشور رقم بزند.

نرگس قدیری، مدیر بخش بانوان حزب مؤتلفه اسلامی و عضو شورای مرکزی حزب در باره موضوع مشاغل خانگی به خبرنگار نما گفت: باید الگویی برای اشتغال زنان با حمایت دولت معرفی شود و دستگاه‌هایی متولی این امر شوند که زنان را آموزش بدهند و زنان بر اساس این آموزش‌ها در خانه شغل داشته باشند. در این صورت هم می‌توانند به وظایف مادری و همسری خود برسند و هم در اوقات فراغتشان تولیدات خانگی داشته باشند.
وی در ادامه افزود: در این صورت تولیدات غیر کارخانه‌ای را درون منازل مدیریت کرده‌ایم. در این عرصه پتانسیل زیادی در جامعه وجود دارد و می‌تواند رشد و پیشرفت بالایی را در اقتصاد کل کشور داشته باشد. چنین نیروهای کاری باید به‌خوبی مدیریت و سازماندهی شوند.
مدیر بخش بانوان حزب مؤتلفه اسلامی اظهار کرد: خیلی از زنان هنرها و توانمندی‌هایی دارند، ولی از لحاظ اقتصادی قادر به تهیه مواد اولیه نیستند. دولت می‌تواند با مدیریت در بخش‌های آموزش، تأمین مواد اولیه و نظارت بر کیفیت تولیدات دستاوردهای بزرگی را برای کشور رقم بزند.
وی پیرامون نقش زنان در مشاغل خانگی مطرح کرد: در الگوی صنعتی زنان مصرف‌کننده هستند و زن مدرن‌تر زنی است که مصرف‌کننده‌تر است. با تغییر و اصلاح سبک زندگی خانواده‌ها و تبدیل زنان مصرف‌کننده به زنان تولیدکننده و فرهنگ‌سازی در این زمینه این فرهنگ در زنان ایرانی شکل بگیرد که آنها در کنار نقش مادری و همسری در خانه می‌توانند تولیدکننده باشند و به اقتصاد کشور کمک کنند. در این زمینه کمک‌های دولت چه در فرهنگ‌سازی و چه در حمایت مالی بسیار کارساز خواهد بود.
این عضو شورای مرکزی حزب مؤتلفه اسلامی در خصوص حمایت از بانوان اقشار کم‌درآمد برای ورود به عرصه مشاغل خانگی گفت: این کار از طریق تعریف سیستم حمایتی از طرف دولت شدنی است. به این صورت که دولت با ایجاد سیستم حمایتی ابتدا به این زنان مهارت‌های لازم برای تولید را آموزش بدهد و مواد اولیه در اختیارشان قرار بدهد و بر کیفیت تولیدات آنها نظارت کند و نهایتاً جمع‌آوری تولیدات و فروش آنها و دادن سود فروش تولیدات به تولیدکنندگان صورت بگیرد.
وی در پایان یکی از دستاوردهای مهم حمایت از مشاغل خانگی را فرهنگ‌سازی برای فرزندان این خانواده‌ها دانست و گفت: وقتی فرزندان می‌بینند مادرشان هنری بلد است و تولید می‌کند آنها به‌طور طبیعی تشویق به مهارت‌آموزی و مشارکت در تولید می‌شوند. انتقال فرهنگ کار و تولید از مادران به فرزندان دستاورد مهم حمایت از مشاغل خانگی است.

۱۳۹۹/۵/۵

اخبار مرتبط