به گزارش نما، براساس گزارش ها، پژوهشگران با توسعه فن آوری چشم های الکترونیکی، به افراد نابینا این امکان را می دهند که به وسیله این دستگاه رنگها، حرکات و اجسام را شناسایی کنند.
بنا به گفته پژوهشگران،یک زوج نابینا با اتصال این دستگاه مخصوص بر روی چشم خود ، پس از آنکه الگوهای خط بریل بطور مستقیم بر روی شبکیه چشم آنان منتقل شد، موفق شدند بدون استفاده از حس لامسه، خط بریل را بخوانند.
این بیماران توانستند با کمک «آرگوس دو» با دقت و فورا کلماتی را که از چهار حرف تشکیل شده بود بخوانند. کارشناسان شرکت بینایی دوم در باره چگونگی کارکرد این وسیله جدید گفتند:« این چشم الکترونیکی بوسیله یک دستگاه دوربین کوچک که بر روی عینکی مخصوص نصب شده است کار می کند. با استفاده از یک پردازشگر پرتابل ، تصاویر از دوربین به محرک الکترونیکی منتقل و آنگاه شبکیه چشم این تصاویر را بطور مستقیم از طریق ریزتراشه والکترودها دریافت می کند.»
پژوهشگران شرکت بینایی دوم، در آزمایش ها و پژوهش های خود، این دوربین هوشمند را بر روی چشم پنجاه نفر از افراد نابینا نصب کردند. این درحالی است که بسیاری از این افراد اکنون می توانند رنگها، حرکات و اجسام را رویت کنند.
توماس لوریتزن سرپرست پژوهشگران گفت:« پس از دستاوردهای جدید در استفاده از این عینک هوشمند، پزشکان از طریق کاشت داخلی وسایل الکترونیکی توانستند مستقیما تصاویری از اجسام را بر روی شبکیه چشم منتقل کنند.
به اعتراف پژوهشگران، افراد نابینا بجای خواندن حروف بریل با سرانگشتان، با هشتادو نه درصد دقت، بخوبی توانستند هرکدام از حروفی را که نشان داده می شد کمتر از یک ثانیه بخوانند.
در مراحلی دیگر، افراد نابینا توانستند کلمات چهارحرفی را با دقت هشتاد درصدی در زمانی کمتر از آنچه پیش بینی شده بود بخوانند.