خشم هیلاری كلینتون از رای سازمان ملل

رویترز گزارش داد: هیلاری كلینتون وزیر امورخارجه امریكا روز پنجشنبه از رای مجمع عمومی سازمان ملل در مورد به رسمیت شناخته شدن یك كشور فلسطینی انتقاد كرد و این رای را حركتی ˈ تاسف بار و غیر سازنده ˈ خواند كه موانع بیشتری در سر راه برقراری صلح ایجاد می كند.

به گزارش نما به نقل از ایرنا، فلسطین روز پنجشنبه در نشست مجمع عمومی سازمان ملل با 138 رای موافق و 9 رای مخالف به عنوان کشور ناظر غیر عضو این سازمان پذیرفته شد.

به گزارش خبرگزاری رویترز از واشنگتن ، کلینتون طی یک سخنرانی در پایتخت امریکا در باره گرایشات سیاست خارجه این کشور گفت : ما صریحا اظهار داشته ایم که تنها از طریق مذاکرات مستقیم بین طرفین ، فلسطینیان و اسرائیلی ها می توانند به صلحی دست یابند که هردو سزاوار آن هستند.

وی افزود : این صلح تشکیل دو کشور برای دولت ملت دارای حق حاکمیت را در بر خواهد گرفت و یک فلسطین مستقل مستعد خواهد توانست در صلح و امنیت در کنار یک اسرائیل یهودی زندگی کند.

۱۳۹۱/۹/۱۰

اخبار مرتبط