به گزارش نما ،مهدی قرهشیخلو در گفتوگو با خبرنگار تسنیم در قزوین، با بیان اینکه توسعه موقوفات قرآنی میتواند به ایجاد حمایت پایدار از فعالیتهای قرآنی کمک زیادی کند اظهار داشت: متاسفانه در بخش موقوفات قرآنی خیلی ضعیف هستیم به طوری که از مجموع موقوفههای سازمان اوقاف و امور خیریه کشور کمتر از 1.5 درصد مختص به امور قرآنی است.
وی اضافه کرد: همین 1.5 درصد هم خیلی محدود و مقید به انجام کارهایی مانند قرآنخوانی در مراسم ختم است و از بابت آنها هیچ فایدهای به جامعه قرآنی کشور برای توسعه فعالیتهای تخصصی نمیرسد.
قرهشیخلو بر ضرورت فرهنگسازی برای توسعه وقفهای قرآنی در کشور تاکید کرد و گفت: باید بیشتر در این حوزه سرمایهگذاری کنیم تا مردم ما به وقف قرآنی تشویق شوند و این وقف کردن به صورتی باشد که عواید آن برای توسعه کار قرآنی در استانهای مختلف هزینه شود.
برپایی کارگاههای تخصصی تلاوت به صورت فصلی
رئیس مرکز امور قرآنی سازمان اوقاف در ادامه با تاکید بر لزوم تقویت کرسیهای تلاوت تخصصی در همه استانها عنوان کرد: لازم است هر فصلی یک کارگاه تخصصی تلاوت قرآنی در استانها داشته باشیم و برای آموزش در این کارگاهها به صورت ترکیبی از اساتید داخل و خارج از استان استفاده کنیم.
قرهشیخلو هدف اصلی از ایجاد این کارگاهها را شناسایی نخبههای جوان قرآنی دانست و افزود: در کنار ایجاد این کارگاهها باید تدابیر حمایتی برای حمایت از این استعدادهای قرآنی داشته باشیم که اگر جوانی وارد فضای قرآنی شد، احساس نکند رها شده و هیچکس به فکرش نیست و اگر این جوان فردا نیاز و مشکلی پیدا کرد، باید صندوقی باشد که به او کمک کند.
وی توسعه فرهنگ قرآنی را در گرو همکاری جامعه قرآنی دانست و ادامه داد: اگر بخواهیم این فضا اتفاق بیفتد، خود جمعیت قرآنی ما باید کمک کنند و برای این کار وقت بگذارند. برای مثال اگر اعلام کنیم مسابقات قرآنی استان قزوین در مکانی برگزار میشود، آنجا باید مملو از حضور قرآنیها باشد. مردم وقتی میبینند خود قرآنیها حضور پیدا میکنند و چراغ قرآن را گرم نگه میدارند، به حضور در محافل و مجالس قرآنی علاقهمند میشوند.