علیرام نورایی بازیگر سینما و تلویزیون در خصوص سینمای انقلاب اسلامی و نشر پیام مقاومت در این فضا گفت: معمولا کشورهای مستکبر چیزی را که به ضررشان باشد به رسمیت نمی شناسند و پیامی که انقلاب ما برای جهان داشته و دارد در مسیر اهداف آنها نیست لذا تلاش میکنند این صدا را ساکت کرده و یا آن را تا جایی که میتوانند ضعیف کنند که به درستی منتقل نشود و به دست گیرندههایی در جهان نرسد.
وی با تأکید بر اهمیت هنر و سینما به عنوان راهی برای انتقال پیام مقاومت و ارزشها خاطرنشان کرد: ما باید با تقویت سینما و هنر که از راههای گفتگوی بین ملتها است، گفتمانمان را به کشورهای دیگر صادر کنیم.
بازیگر فیلمهای قلادههای طلا و یتیم خانه ایران ادامه داد: با ساخت آثار در خور و شایسته و قابل رقابت در بازار جهانی میتوانیم باور ایستادگی در مقابل ابرقدرتهای جهان را صادر کنیم و دیگر کشورها و مردم را با نوع نگرشمان آشنا کنیم، اما اینکه فکر کنیم آنها که در جایگاه زورگویی نشستهاند بخواهند گفتمان ما را بپذیرند و به رسمیت بشناسند، دور از واقعیت و واقعبینی است بلکه آنها جبهه مقابل ما هستند.
جشنواره فیلم مقاومت نیاز به بازار جهانی دارد
وی با اشاره به اهمیت جشنواره فیلم مقاومت که در سالهای گذشته به عنوان یک رویداد هنری در کشور اتفاق افتاد تصریح کرد: جشنواره فیلم مقاومت نیز مانند جشنوارههای دیگر سینمایی نیاز به بازار جهانی دارد و داشتن بخشی به نام بازار فیلم در جشنواره فیلم مقاومت بسیار ضروری است؛ زیرا با بازار آثارمان توسط مخاطبان سایر کشورها دیده و خریده میشود و همچنین برای دیگر فیلمسازان گفتمان مقاومت در جهان هم این فرصت را میدهیم تا برای فیلم هایشان مشتری پیدا کنند و پخش این دسته از آثار در جهان تقویت شود.
نورایی افزود: البته اولین امری که باید به آن توجه داشته باشیم سرمایهگذاری بیشتر است تا منجر به ساخت آثاری باکیفیت تر و قابل رقابت تر با سینمای جهان باشد. گفتمان ما بحث های مهمی دارد که باید فیلمسازان را در جریان جزئیات آن قرار داد تا آنها به این موارد در آثارشان بپردازند
این هنرمند کشورمان با پرداختن به اهمیت کیفی آثار در حوزه سینمای انقلاب اسلامی گفت: به نظرم در حوزه فیلمسازی نگاه ریخت و پاش نکردن در تولید آثار کمی سد راه است درحالیکه سینمایی که میخواهد ابعاد جهانی داشته باشد باید آثاری باکیفیت داشته باشد که هزینه تولید این آثار بالاست ولی اگر خروجی خوبی داشته باشند صدها برابر اثرات اقتصادی و سیاسی خواهند داشت.
دو دستگی در سینما
وی با آسیبشناسی سینمای مقاومت و سینماگران این عرصه تصریح کرد: متأسفانه در سینمای ایران دودستگی عجیبی وجود دارد؛ گروهی هستند که ادای شبه روشنفکری با نگاههای اپوزسیونی دارند و اولین نیروهایی هستند که مخالف سینمای مقاومت و دفاع مقدس هستند و جبههگیری دارند. آنها تصور میکنند سینما ملک پدری و حیاطخلوتشان است و به دلیل همین نگاهها افرادی را که در حوزه سینمای مقاومت کار میکنند از سینما دورنگه میدارند و من هم از این اتفاقات بیگزند نبودهام.
نورایی در پایان خاطرنشان کرد: همه سینماگران کشور باید باهم متحد شوند و گفتمانی را که کشور عزیزمان سالهاست برای آن زحمت کشیده به گوش جهانیان و مخصوصاً استکبارستیزان برسانیم.