توضیحات امامی در رابطه با انتقال چمدانی دلار/ امامی به نماینده بانك سرمایه: در این ۵ سال باید با من مذاكره می‌كردید

عکس خبري -توضيحات امامي در رابطه با انتقال چمداني دلار/ امامي به نماينده بانک سرمايه: در اين ? سال بايد با من مذاکره مي‌کرديد

هشتمین جلسه رسیدگی به اتهامات متهم امامی و دیگر متهمان به ریاست قاضی مسعودی مقام برگزار شد.

به گزارش نما، هشتمین جلسه رسیدگی به اتهامات متهم امامی و دیگر متهمان به ریاست قاضی مسعودی مقام برگزار شد.

در ابتدای جلسه قاضی از متهم امامی خواست در جایگاه قرار گیرد و دفاعیات خود را بیان کند.

متهم امامی در جایگاه قرار گرفت و گفت: صحبت‌هایی که روز گذشته از سوی نماینده دادستان در مورد شرکت‌های کارتن‌خواب و ضمانت‌نامه‌ها بیان شد را رد می‌کنم و البته توضیحاتی را در این زمینه بیان خواهم کرد.

وی ادامه داد: قبل از بیان دفاعیاتم در مورد ضمانت‌نامه‌ها این نکته را بگویم که روز گذشته عنوان شد که برخی از متهمان تهدید شده‌اند که لازم به ذکر است بنده سال ۹۵ بازداشت و تقریباً بعد از یکسال آزاد شدم و در حدود یک سال و نیمی که از زندان آزاد شدم حتی یک تماس تلفنی با هیچکس حتی آقای غندالی نداشتم.

متهم امامی در ادامه با اشاره به شرایط فروش در بورس، گفت: شرایط فروش در بورس توسط شرکت عرضه‌کننده تعیین نمی‌شود بلکه توسط بورس کالا تعیین می‌گردد؛ شرایط تعیین قیمت قیر در بورس رسمی است و ربطی به شرکت پاسارگاد ندارد و هیچ ابزاری از سمت مدیرعامل نفت پاسارگاد و هرمز پاسارگاد برای عرضه قیر وجود ندارد.

متهم امامی افزود: در برخی از شرایط مانند بارش باران‌های موسمی مشتریان کاهش می‌یابند و دیگر خریداری نمی‌کنند لذا در این زمان قیر کاهش قیمت می‌یابد و زیان آن را شستا می‌دهد که وابسته به میلیون‌ها بازنشسته کشور است.

وی ادامه داد: برای آنکه قیمت قیر پایین نیاید، شرکت هرمز پاسارگاد این قیر را خریداری می‌کند؛ این شرکت در سال ۸۵ تأسیس شد یعنی زمانی که به گفته نماینده دادستان بنده در حال رب فروشی بودم؛ لذا این شرکت هیچ ربطی به من ندارد و اینکه مدیرعامل شرکت کیست و آیا راننده تاکسی بوده یا خیر، به من هیچ ارتباطی ندارد چرا که این شرکت، یک شرکت دولتی و بورسی است و من اصلاً آن را تعیین نکردم.

این متهم افزود: شما استعلام کنید تا ببینید که کل خرید ما از شرکت نفت هرمز پاسارگاد ۳ درصد کل فروش آن‌ها بوده است و ۹۷ درصد آن را به شرکت‌هایی مانند شرکت‌های آقای جزایری و باقری درمنی می‌فروختند.

امامی در مورد صحبت‌های نماینده دادستان پیرامون حکم وی در سمت مشاور نفت پاسارگاد، گفت: در کیفرخواست اشاره مستقیم شده که شرکت‌های کارتن‌خواب از بانک سرمایه ضمانت‌نامه گرفتند که این ضمانت‌نامه به ذینفعی نفت پاسارگاد بوده است و باتوجه به ارتباط احسان دلاویز با بنده لذا این ضمانت‌نامه‌ها تبدیل به تسهیلات شده است.

وی ادامه داد: آقای دلاویز سال ۹۲ در شرکت بوده است در حالیکه ضمانت‌نامه‌ها برای سال ۹۴ است با توجه به این موارد ما تقاضا داریم که تحقیقات بیشتری صورت گیرد.
متهم امامی گفت: نماینده دادستان گفتند که ما پیش‌پرداخت‌های خود را از نفت پاسارگاد گرفتیم حال سوال اینجاست که ما داریم درباره چند هزار تن قیر صحبت می‌کنیم؟ ما درباره ۱۸۰ هزار تن قیر حرف می‌زنیم و از لحاظ ریالی چیزی حدود ۱۶۰ میلیارد تومان بوده است.

این متهم افزود: یکی از شرکت‌هایی که در دبی از اول با ما همکاری کرد و منسوب به شرکت ما است شرکت پتروایشیا و سال‌ها کار فروش قیر انجام می‌داده است؛ آقای زهرابی که معاون مجموعه بود در آنجا کاری کرد تا ۵۰ میلیون تومان برای پترو ایشیا خریداری کند، حال اگر این شرکت متعلق به بنده باشد آیا باید بابت خرید قیر پول بدهم؟ اگر غیر از این، پیش‌پرداختی از هرکسی آوردید من کل ضمانت‌نامه‌ها را قبول می‌کنم؛ ما از آقای جزایری که شریک آقای باقری بوده قیر خریداری کرده‌ایم و ایشان جزء مشتریانم بوده است.

متهم امامی درباره ارتباط خود با متهم فرزان‌راد، گفت: در جلسه دادگاه از ارتباط من با آقای فرزان راد سخن زیادی گفته می‌شود، لذا لازم است توضیحاتی در این زمینه مطرح کنم؛ پدر بنده و پدر آقای فرزان باهم رفاقت قدیمی داشتند.

وی ادامه داد: پدر فرزان بزرگ‌ترین شرکت فاستونی را داشت و زمانی به دنبال راه‌اندازی کارخانه‌ای در ابهر بود، اما زمانی که کارخانه می‌خواست به بهره‌برداری برسد پدر آقای فرزان فوت می‌کند.

متهم امامی گفت: در آن زمان آقای فرزان دانشجوی سال آخر پزشکی بود و می‌توانست به راحتی اموال پدر را بفروشند و زندگی کنند، اما این کارخانه را افتتاح کرده و به یک برند تبدیل می‌کند.

این متهم گفت: آنچه درباره او گفته می‌شود بی‌انصافی است.

وی ادامه داد: او نه کلاهبردار است نه دزد؛ وی همان کسی است که دو ماه پیش وام خود را به بانک ملت، صادرات و رفاه تسویه کرده است؛ آقای فرزان در خارج از کشور هست و الان بالغ بر ۲ هزار نیرو در ایران دارند، خیلی سهل و ساده است درباره ایشان اینگونه حرف بزنید درحالی که دارید گره به گره آن اضافه می‌کنید.

در ادامه جلسه دادگاه متهم امامی درباره شرکت بهروز و فرزان گفت: فرزان در شرایطی که بهترین زندگی را داشت شرکت بهروز را خریداری کرد.
این متهم ادامه داد: داریم درباره فردی صحبت می‌کنیم که اقدامات خوبی داشته است، اما فروتن با نامه نگاری طوری بیان می کند که فرزان یک جوان رانتی است.

متهم امامی افزود: در باره انتقال چمدانی دلار باید بگویم اصلاً نیاز به این چیزها نبوده است تا آنجا که من اطلاع دارم فرزان در خارج از کشور اصلاً شرایط مناسبی ندارد. البته این تا زمانی است که من از شرایط آن مطلع بوده‌ام و الان دو سال است که در زندانم.

وی درباره بانک رفاه توضیح داد: من تا به حال به بانک رفاه نرفته‌ام تنها حقوق بازنشستگی پدرم در رفاه است هر چقدر آقای قهرمانی در سال‌های ۹۴ و ۹۵ تلاش کرد شرکت‌های منسوب به شمیرانی و فرزان را به من منتقل کند من حتی به عنوان مطلع هم احضار نشدم. شاید آپارتمان و ماشین خریده باشم و خرید و فروش با فرزان داشته باشم، اما شریک او نبودم.

این متهم گفت: من هیچ اصراری به حذف ردپا ندارم. من دنبال و پیگیر ایجاد ردپا در پرونده هستم. من از قهرمانی شکایت کردم.

این متهم به نماینده بانک سرمایه حاضر در جلسه گفت: من اینجا دارم محاکمه می‌شوم من در حال مذاکره نیستم. شما وارث بانک هستید شما وارث کارهای بانک هستید، مذاکره در این ۵ سال باید صورت می‌گرفت.

متهم امامی گفت: یک کلاف سردرگم در این پرونده وجود دارد که افراد زیادی هستند، باید یک گره از جایی باز شود، آدرس من مشخص است چرا نمی‌آیند با من مذاکره کنند.

وی افزود: برای من کلیپ ساخته شده است اگر می‌دانید چرا جلوگیری نشده است. این موضوع باید رسیدگی شود.

متهم امامی اضافه کرد: برای انتقال بشکه قیر ۱۲ مرحله فیزیکال وجود دارد. اگر مدرسی چنین معرفی نامه‌ای از راهپویان داشته باشد هم نمی‌تواند این کار را انجام دهد. شما می‌گویید مدرسی با این معرفی نامه ۱۸۰ تن قیر ترخیص کرده است اگر یک بشکه هم باشد من آن را قبول می‌کنم.
منبع: مهر

۱۳۹۹/۸/۶

اخبار مرتبط