به گزارش نما، محسن حاجی میرزایی وزیر آموزش و پرورش امروز در حاشیه برگزاری نهمین نشست از سلسله نشستهای گفتگوی هفته با رئیس کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری مجلس شورای اسلامی و اعضای شورای معاونان و روسای ۷۶۰ منطقه که به صورت ویدئو کنفرانسی برگزار شد در جمع خبرنگاران در فضای مجازی گفت: محدودیت های کرونا برای جامعه یک فرصتی در اختیار ما قرار داده که هر هفته همایش ۷۰۰ نفری را به صورت مجازی برگزار کنیم و از مسئولان کشوری دعوت کنیم و مجموع مسائل را از مناطق جمع آوری می کنیم و در این جلسات زمینه همکاری مرور می شود.
وی ادامه داد: امروز از رییس کمیسیون آموزش و تحقیقات دعوت کردیم تا در جلسه حاضر باشند. معتقدیم مسائل وقتی حل می شود که درک مشترکی نسبت به مساله ایجاد شود و نسبت به راه حل مسائل آموزش و پرورش مجلس نقش بسیار مهم و تاثیر گذاری دارد و کمیسیون آموزش نیز سهم اساسی برای حل مشکلات ما خواهد داشت.
وزیر آموزش و پرورش بیان کرد: امیدواریم درباره مشکلات به یک مسیر واحدبرسیم و مسیر هموارتر شود. در این جلسه درباره نیروی انسانی و اعتبارات آموزش و پرورش و عدالت آموزشی، زیست بوم جدید و شکل گیری آموزش در بستر مجازی گفتگو صورت گرفت و برای استفاده از ظرفیت قانونی برای بالا بردن بودجه آموزش و پرورش.
حاجی میرزایی گفت: در یکی دو سال اخیر شاهد هستیم که بودجه دولت برای آموزش و پرورش سهمش بیشتر از سهمی است که در کمیسیون تلفیق پیش بینی می شود. خواهشمان این است سهم آموزش و پرورش برای انجام ماموریت ها در مجلس بیشتر در نظر بگیرند.
وی درباره اینکه آیا دولت به سمت گسترش بخش خصوصی در آموزش و پرورش تلاش می کند نیز بیان کرد: این گزاره درستی نیست. به جهت اینکه سهمی که دولت گذاشته در مجلس کاهش پیدا کرده و قطعاً اگر دوستان به ما کمک کنند سهم کاهش پیدا نکند ما موفق تر خواهیم بود. امسال دولت حمایت های ویژه ای کرد و بیش از ۱۳ هزار میلیارد تومان بیش از بودجه پیش بینی شده به آموزش و پرورش تعلق گرفت.
وی ادامه داد: اولویت ما توسعه کیفی مدارس دولتی است و بیش از ۸۹ درصد مدارس ما دولتی هستند و موظفیم به آنها خدمات ارائه دهیم. البته در کنار ما مدارس غیردولتی هم حضور دارند و ۱۱ درصد دانش آموزان ما در مدارس غیردولتی هستند.
وی در پایان درباره تبدیل وضعیت نیروی انسانی در آموزش و پرورش و افق دید در ۱۴۰۴ نیز گفت: الان مشکل ما ظرفیت دانشگاه فرهنگیان نیست چون پیرامون آموزش و پرورش ۸۰ هزار نفر هستند که کار می کنند وباید تعیین تکلیف بشوند. اگر دانشگاه فرهنگیان را بیش از این ظرفیت پر کنیم آن تعداد بلاتکلیف می مانند. به با این تعیین تکلیف ها و جذب نیرو از دانشگاه فرهنگیان و ماده ۲۸ در ۱۴۰۴ مشکل نیروی انسانی حل می شود.
منبع: مهر