هنوز از «رمدسیویر» برای درمان بیماران كرونایی استفاده می‌شود

عکس خبري - هنوز از «رمدسيوير» براي درمان بيماران کرونايي استفاده مي‌شود

معاون درمان ستاد ملی مقابله با كرونا استان تهران با تایید استفاده از داروی «رمدسیویر» بنا بر تاییدیه سازمان غذا و دارو آمریكا و علی رغم هشدار سازمان جهانی بهداشت از بخش خصوصی و نهادهای مرتبط با سازمان تامین اجتماعی درخواست كرد كه با كارفرماهایی كه از ابلاغیه‌های ستاد ملی مقابله با كرونا برای عدم حضور كاركنان كرونا مثبت در محل كار تمكین نمی‌كنند، برخورد شود.

به گزارش نما، اخیرا سازمان بهداشت جهانی هشدار داد که داروی «رمدسیویر» نباید برای درمان بیماران کووید 19 استفاده شود. دکتر نادر توکلی، معاون درمان ستاد ملی مقابله با کرونا استان تهران در گفت و گو با جام جم آنلاین درخصوص این خبر اینطور توضیح داد: داروی ضد ویروسی رمدسیویر هنوز برای بیماران کرونایی در ایران مورد استفاده قرار می‌گیرد، علت این استفاده هم تایید سازمان غذا و دارو آمریکا است. نظر جمیع پزشکان و متخصصان هم استفاده از دارو مثل استفاده از داروی فاویپراویر است که همه در جهت کاهش بار ویروس تاثیر می‌گذارند.

توکلی همچنین در پاسخ به تاثیر داروهای سنتی که اخیرا مجوز استفاده از آن‌ها برای بیماران مبتلا به کووید 19 داده شده است نیز بیان کرد: تاثیر داروهای گیاهی درمانی نیست و این داورها تنها به کاهش علائم بیماری و کم کردن دوره 14 روزه بیماری کمک می‌کنند.

معاون درمان ستاد ملی مقابله با کرونا استان تهران در خصوص حضور کارمندان کرونا مثبت در محل کار به دلیل نگرانی از کاهش حقوق و مباحث مربوط به بیمه نیز توضیح داد: کارفرماها باید از ابلاغیه‌های وزارت بهداشت تمکین کنند. این کار نیاز به مشارکت بخش خصوصی و سازمان‌ها و نهادهای مربوط به سازمان تامین اجتماعی دارد. دیروز هم دکتر زالی، رییس ستاد ملی مقابله با کرونا به وزارت بهداشت نامه‌ای در این خصوص ارسال کردند. وقتی ما به عنوان وزارت بهداشت تایید می‌کنیم که کارمندان کرونا مثبت باید طبق استعلاجی 14 روزه در محل کار حضور پیدا نکنند، کارفرماها هم باید از این مساله تمکین کنند. سازمان‌های مرتبط باید این مساله را به شدت پیگیری کنند.

دکتر توکلی، معاون درمان ستاد ملی مقابله با کرونا استان تهران همچنین در خصوص آخرین وضعیت بیمارستان‌های پایتخت گفت: در ده روز اخیر روزانه بین 5700-6200 بستری در بیمارستان را شاهد بوده‌ایم. خوشبختانه طی این مدت عدم پذیرش نداشتیم و در تلاش هستیم تا با مشارکت بخش خصوصی، بخش دولتی و بیمارستان‌های وابسته به ارگان‌ها از جمله سازمان تامین اجتماعی و نیروهای مسلح، مدیریت بهینه‌ای در تخت‌های بیمارستان داشته باشیم.

۱۳۹۹/۹/۶

اخبار مرتبط