بدهی ۶ هزار میلیاردی شهرداری به تامین اجتماعی

عکس خبري -بدهي ? هزار ميلياردي شهرداري به تامين اجتماعي

حامد شمس گفت: ۲۳ روز است كه به صورت یك طرفه از جانب شهرداری درباره تامین منابع مالی ۱۵۰۰میلیاردتومانی اوراق مشاركت شهرداری كه قرار بود توسط بانك رفاه صورت بگیرد، اظهار نظر می‌كنند. در حالی كه حقیقت امر چیز دیگری است.

به گزارش نما ، حامد شمس رییس مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی درباره اظهارات اخیر شهرداری تهران پیرامون عدم تعامل با این وزارتخانه توضیح داد: در ابتدا به خاطر تمامی کاستی‌هایی که در ناوگان مترو وجود دارد به جای شهرداری از مردم عذرخواهی می‌کنم و پیشنهاد می‌کنم که در سال پایانی فعالیت دولت و شهرداری و شورای شهر، به جای کشمکش رسانه‌ای وقت و تمرکز خود را روی کار بگذارند.
وی افزود:۲۳ روز است که به صورت یک طرفه از جانب شهرداری درباره تامین منابع مالی ۱۵۰۰میلیاردتومانی اوراق مشارکت شهرداری که قرار بود توسط بانک رفاه صورت بگیرد، اظهار نظر می‌کنند. در حالی که حقیقت امر چیز دیگری است.
شمس ادامه داد: بانک رفاه به عنوان بانک عامل قرار بود تا ۱۵۰۰ میلیاردتومان اوراق مشارکت برای شهرداری منتشر کند، که کار دشواری است. همچنین وثایق شهرداری تهران برای دریافت این اوراق آماده نیست و شهرداری به جای حل آن مشکلات به دنبال فرافکنی است.
رییس مرکز روابط عمومی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در ادامه بیان کرد: سازمان تامین اجتماعی ۶ هزار میلیارد تومان از شهرداری طلبکار است و قبل از عید بین این دو سازمان توافق شد که ماهی ۷۰ میلیاردتومان توسط شهرداری پرداخت شود، اما از ابتدای سال، به بهانه‌های مختلف این مبالغ پرداخت نشده است. هر زمانی هم که راجع به این موضوع صحبت می‌شود، بهانه شان این است که این توافق در دوران شهردار سابق منعقد شده در حالی که این توافق بین دو سازمان است و نه دو شخص.
وی در ادامه بیان کرد: شهرداری تهران به جای آنکه درباره این بدهی صحبت کند، در رسانه‌های مختلف فقط درباره اوراق صحبت می‌کند.
شمس در پایان خاطر نشان کرد: مشکل وثیقه شهرداری این است که ملک‌هایی را به عنوان وثیقه در گرو بانک معرفی کردند که این ملک‌ها دچار مشکلات زیادی است و بدهکاری سابق آن‌ها هم مزید بر علت می‌شود. این در حالی است که شهرداری برای پرداخت ماهانه بدهی خود نه تنها اقدامی نمی‌کند بلکه حتی به سازمان تامین اجتماعی اطلاع نیز نمی‌دهد که توان پرداخت آن را ندارد و فقط شانتاژ می‌کند.
دانشجو

۱۳۹۹/۹/۱۱

اخبار مرتبط