به گزارش نما ،حجت الله غلامی در این رابطه گفت: ساختاری برای فعال شدن قطار حومه اصفهان تعریف میشود.
وی با اشاره به برگزاری جلسه مشترک با شهرداران مسیر قطارهای حومه و شهرهای جدید و همچنین فرمانداران این محورها، بیان کرد: قطار حومه به انتهای هریک از خطوط متصل میشود همچنین یک خط به سمت شاهین شهر، نجف آباد، بهارستان- مجلسی و فولادشهر- ذوب آهن حرکت خواهد داشت.
معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار اصفهان اضافه کرد: باید برای راه اندازی قطار حومه از امکانات موجود شهرداریها و توانمندی بودجه سال جاری و سال آینده استفاده کنیم.
وی اظهارکرد: راهکار به حداقل رساندن آسیبهای کلانشهر اصفهان برقراری سفرهای ایمن، سریع و راحت با مجموعه شهری اطراف کلانشهر است تا حجم مهاجرت به این کلانشهر را به حداقل ممکن برسانیم.
غلامی بیان کرد: مقرر شد ظرف ۱۵ روز آینده ساختار نهایی چهار خط قطار حومه تعریف شود تا به سمت اجرای پروژهها حرکت کنیم البته در زمان حاضر خط بهارستان فعال بوده و عملیات زیرسازی خط شاهین شهر آغاز و همچنین بخشی از خط مجلسی- بهارستان شروع شده است.
معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری اصفهان تصریح کرد: هدف ما از برگزاری جلسات تعریف ساختار واحد برای هر چهار خط قطار حومه و افزایش سرعت اقدامات و استفاده حداکثری از تسهیلات بودجه سنواتی است. طول خط ۲ قطار شهری اصفهان ۲۴ کیلومتر و ۷۵۰ متر است و از شهرک امام حسین (ع) در خیابان زینبیه آغاز میشود و پس از عبور از میدانهای قدس و امام، خیابانهای فلسطین و آمادگاه و میدان امام حسین (ع) و خیابان طالقانی در نهایت به خیابان کهندژ و خمینی شهر ختم میشود.
در حال حاضر پنج ایستگاه از خط ۲ قطار شهری توسط پیمانکاران در حال ساخت است. خط یک قطار شهری که از شمال اصفهان آغاز شده، پس از طی مسیری به طول ۲۰.۲ کیلومتر به پایانه مسافربری صفه در جنوب این شهر میرسد. نخستین مرحله خط یک قطار شهری مهر سال ۹۴ افتتاح و مراحل پایانی و تکمیلی آن تیرماه ۹۸ به بهره برداری رسید.
مهر