تعطیلی پایتخت به كجا رسید؟

رئیس گروه سلامت هوا و تغییر اقلیم وزارت بهداشت گفت: مطالعه ما در سه كلان شهر تهران مشهد و تبریز نیز نشان می‌دهد كه افزایش میزان آلودگی هوا بین ۶ تا ۱۵ درصد می‌تواند باعث افزایش ابتلا و مرگ و میر بیماران كرونا شود.

به گزارش نما ،عباس شاهسونی رئیس گروه سلامت هوا و تغییر اقلیم وزارت بهداشت در خصوص آخرین وضعیت آلودگی هوا در شهر تهران توضیح داد: در حال حاضر با ناپایداری که طی روز گذشته وجود داشت غلظت آلاینده‌های هوا کاهش یافت و کیفیت هوا در وضعیت ناسالم برای گروه‌های حساس قرار دارد. هر چند در مناطق یازده، شش و سیزده وضعیت هوا روی شاخص ناسالم برای همه گروه ها است و بیشترین آلودگی هوا را در ایستگاه پیروزی شاهد هستیم که شاخص آن روی ۱۶۳ قرار دارد.

وی در پاسخ به پرسشی در خصوص تصمیم برای تعطیلی تهران گفت: این موضوع در کمیته اضطرار استانداری تهران مطرح شده بود که دولت با این موضوع موافقت نکرد، مقرر شده بود که تعطیلی تهران در روزهای یکشنبه و دوشنبه اجرایی شود که با انباشت آلاینده‌ها در روزهای سه شنبه و چهارشنبه هفته بعد که وضعیت هوا ناپایدار است مواجه نباشیم اما دولت با این موضوع موافقت نکرد.

شاهسونی با بیان اینکه آلودگی هوا منجر به افزایش مراجعه به بیمارستان‌ها می‌شود گفت: معمولا اثرات ناشی از آلودگی هوا دو هفته بعد خود را نشان می‌دهد و طبق بررسی‌هایی که در دنیا انجام می‌شود وقتی یک روز با آلودگی هوا مواجه می‌شویم دو هفته بعد آمار مراجعه به بیمارستان‌ها افزایش میابد.

رئیس گروه سلامت هوا و تغییر اقلیم وزارت بهداشت افزود: ارتباط بین ابتلا به کرونا و آلودگی هوا در مطالعات اثبات شده است و هرجا آلودگی هوا بیشتر است میزان ابتلا و مرگ بیشتر بوده، مطالعه ما در سه کلان شهر تهران مشهد و تبریز نیز نشان می‌دهد که افزایش میزان آلودگی هوا بین ۶ تا ۱۵ درصد می‌تواند باعث افزایش ابتلا و مرگ و میر بیماران کرونا شود.

منبع: فارس

۱۳۹۹/۱۰/۱۶

اخبار مرتبط