به گزارش نما، در نخستین روزهای روی کار آمدن «جو بایدن» در آمریکا، انفجار انتحاری مهیبی در بغداد رخ داد که صدها کشته و زخمی بر جا گذاشت و روز خونینی را در عراق رقم زد، آیا این اقدام هدیه بایدن به عراق است؟
اطلاعات اولیه از انفجار تروریستی بغداد، نشانههایی از نقش عربستان سعودی در آن دارد؛ «داعش» مسئولیت این انفجار را بر عهده گرفته و در کنار آن نیز برخی منابع اطلاعاتی عراق، دو شهروند سعودی را عامل انفجارها در بغداد اعلام کردهاند.
عراق پس از سوریه دومین کشوری بود که از سوی نیروهای داعش اشغال شد و بخشهای زیادی از خاک این کشور به اشغال این گروه تروریستی تکفیری وهابی در آمد.
زحمات زیادی برای بیرون راندن و نابودی این گروه تروریستی انجام شد، اما اکنون میبینیم که یکی از شدیدترین اقدامات تروریستی در پایتخت عراق اتفاق میافتد.
آمریکاییها به بهانه مبارزه با داعش حضور پر رنگ تری در عراق داشتند و برای این منظور، نیروها و تجهیزات بیشتری راهی عراق کردند، اما هیچگاه میان نیروهای آمریکایی و تروریستهای داعش درگیری نظامی رخ نداد.
حتی این سوال مطرح است که چرا داعش تاکنون به مواضع و پایگاههای آمریکایی مستقر در عراق حمله نکرده است!
همه این شواهد اثبات میکند که نیروهای آمریکایی با داعش همکاری داشته و در ایجاد ناامنی در عراق نقش دارند.
از سوی دیگر حمایت عربستان از گروه های تروریستی تکفیری مطرح است که از همان آغاز تشکیل گروههای تروریستی، چون داعش در سوریه و عراق، حمایت این رژیم از آنها مطرح بوده است.
دولت تازه کار بایدن اکنون باید تغییر سیاست آمریکا در منطقه غرب آسیا را با مقابله با تروریستهای تکفیری وهابی نشان دهد.
بایدن اگر میخواهد وجهه از دست رفته آمریکا را بازیابد و از اتهام حمایت آمریکا از تروریستهای داعش تبرئه کند، باید نیروهای مستقر آمریکایی در عراق را برای مقابله با داعش به کار بگیرد؛ حضور نیروهای آمریکایی در خاک عراق بر اساس نظر افکار عمومی این کشور، عامل بی ثباتی است.
مردم عراق اعتقاد دارند که اگر نیروهای آمریکایی که در عراق مستقر هستند برای مقابله با تروریستها اقدامی انجام نمیدهند و حتی از سوی تروریستها نیز تعرضی به آنها نمیشود، همدستی آمریکاییها با تروریستها را اثبات میکند؛ به همین خاطر باید دست از اشغال عراق بردارند و نیروهای خود را از خاک این کشور خارج کنند.
ملت عراق اعتقاد دارند که وجود نیروهای آمریکایی دست نیروهای نظامی عراق را برای مبارزه با گروههای تروریستی همچون داعش بسته است.
حتی زمانی که ایران در راه مبارزه با داعش به کمک عراق شتافت، آمریکاییها موانع زیادی در این مسیر ایجاد کردند و اکنون دشمنی آمریکا با نیروهای مردمی عراق همچون حشدالشعبی و دیگر نیروهای مردمی نشان دهنده حمایت واشنگتن از داعش است.
آمریکا خواهان برچیده شدن نیروی نظامی مردمی «حشدالشعبی» است به همین خاطر بارها به دولت عراق فشار وارد کرده تا این نیرو را منحل کند، در حالی که تنها نیرویی که تاکنون توانسته مقابل داعش ایستادگی کند، حشدالشعبی است.
داعش زاییده مثلث غربی - عبری - عربی است که برای اثبات این ادعا کافی است به این نکته توجه شود که تاکنون این مثلث شود از سوی داعشی با کوچکترین تهدیدی روبرو نشده اند.
هر اندازه که سیستم اطلاعاتی و امنیتی رژیمهای عضو مثلث شوم غربی عبری عربی توانمند باشند، اگر تروریستهای داعش وامدار آنها نباشند، برای گمراه کردن افکار عمومی هم شده باید در این کشورها نیز عملیات تروریستی از سوی داعش صورت میگرفت، اما هیچیک از حامیان به ظاهر پشت پرده تروریستهای تکفیری وهابی تاکنون هدف حملات تروریستی قرار نگرفتهاند، چرا؟
چرایی آن بسیار روشن است؛ تروریستهای تکفیری وهابی زاییده شدهاند که هر جا جبهه مقاومت حضور دارد ورود پیدا کنند و با ایجاد بحران در آن کشورها، علاوه بر ایجاد ناامنی، با گسترش درگیریها، سرمایههای کشورهای جبهه مقاومت را نابود کنند و مانع برقراری امنیت، آرامش و پیشرفت این کشورها شوند.
به سوریه، عراق، افغانستان، لبنان و یمن نگاهی بیندازیم، اوضاع این کشورها نابسامان است و این نابسامانی به واسطه دخالتهای آمریکا و عربستان سعودی و حضور نیروهای تروریستی داعش در این کشورهاست.
در یمن عربستان به طور مستقیم ورود میکند، در سوریه و عراق نیروهای نیابتی مثلث غربی عبری عربی وارد میشوند و در لبنان نیروهای نفوذی سرسپرده عامل بیثباتی در این کشور هستند.
پنجشنبه خونین بغداد باید باعث بیداری هر چه بیشتر مردم عراق شود، دولت این کشور نیز باید سمت و سوی خود را مشخص کند، در تحولات و بحرانهای موجود در منطقه بیطرفی دولت عراق، برای این کشور زیانبارتر خواهد بود.
آیا میتوان نسبت به اوضاع منطقه سیاست بیطرفی پیشه کرد؟ در حالی که عراق خود قربانی بحرانی است که مثلث غربی عبری عربی ایجاد کرده است.
منبع: میزان