بادامچیان: رئیس جمهور ویژه می‌خواهیم

نایب رئیس شورای مركزی حزب موتلفه اسلامی با اشاره به سوء استفاده‌هایی كه در ایام انتخابات برای كسب رای می‌شود گفت: موقع انتخابات كه می‌شود همه سلمان فارسی می‌شوند.

به گزارش نما به نقل از مهر، اسدالله بادامچیان پیش از ظهر جمعه در نشست صمیمی اصولگرایان استان قم با اشاره به برگزاری دو انتخابات شوراها و ریاست جمهوری در سال آینده اظهار داشت: در انتخابات شوراهای اسلامی بیش از 150 هزار نفر انتخاب می‌شوند که چون شوراها در بدنه مردم هستند حضور جدی همه آحاد مردم در انتخابات مورد انتظار است.

وی گفت: برخی از گروه‌ها و افراد منحرف و مسئله‌دار تصمیم دارند تا جایی که می توانند در انتخابات شوراها حضور جدی‌تری داشته باشند تا موقعیتی برای خود فراهم سازند.

بادامچیان بر لزوم هوشیاری و بصیرت مردم در انتخابات تاکید کرد و افزود: حزب موتلفه و همه اصولگرایان باید با آگاهی و بصیرت کامل در این انتخابات حضور یابند.

رئیس جمهور ویژه می‌خواهیم

وی همچنین با تشریح شرایط جهانی و منطقه‌ای، به ویژه حرکت عمیق مردمی علیه دولت آمریکا و فروپاشی غرب، بیداری اسلامی، شکست سیاسی و نظامی صهیونیست‌ها در منطقه، تحولات مصر و عربستان و بحرین، انتخابات ریاست جمهوری را از حساسیت ویژه‌ای برخوردار دانست و تاکید کرد: همان گونه که مقام معظم رهبری فرمودند دنیا در حال گذر از یک پیچ تند تاریخی است بنابراین رئیس جمهور آینده با این دنیا مواجه است که از یک طرف باید با دولت‌ها ارتباط داشته باشد و از طرفی دیگر بداند که کشورهای غربی در حال فروپاشی هستند و چه سیاستی را بکار گیرد.

بادامچیان با بیان اینکه در دوره آینده ریاست جمهوری نیاز به رئیس جمهور ویژه‌ای داریم اظهار کرد: رئیس جمهور آینده باید آشنایی عمیق با شرایط منطقه و جهان و دارای سیاست و توانمندی و تعهد ویژه ای باشد.

وی اضافه کرد: رئیس جمهوری که بخواهد سیاست منطقه‌ای و جهانی و تدابیر مقام معظم رهبری را اجرایی کند باید عنصری باشد که خط ولایت و انقلاب اسلامی و روحانیت را قبول داشته باشد و در همان مسیر حرکت کند.

سیاه‌نمایی درست نیست

نایب رئیس حزب موتلفه اسلامی با انتقاد از برخی افراد که برای به دست آوردن قدرت، خدمات گذشته را ناچیز می‌پندارد، اظهار کرد: در طول سه دهه گذشته استکبار جهانی هر بلایی که فکر می‌کرد بر سر انقلاب اسلامی آورده است ولی خوشبختانه این انقلاب روز به روز قدرتمندتر می‌شود از این رو کسانی که نزدیک انتخابات سیاه‌نمایی می‌کنند به اشتباه بزرگی مرتکب می‌شوند.

بادامچیان افزود: اگر انقلاب اسلامی ایران به جایی رسیده، در طول چند سال اخیر نبوده است بلکه در طول بیش از 30 سال به اینجا رسیده است.

وی گفت: کسی که نظام را اداره کرد رهبری امام و مقام معظم رهبری بود اما اینکه قدر خدمات بعضی‌ها را قبول نداشته باشیم درست نیست ولی بعضی‌ها اجرشان را پایمال کردند.

وی به برخی آسیب‌هایی که در دوران انتخابات ممکن است بروز پیدا کند اشاره کرد و افزود: ممکن است در انتخابات سیاه نمایی برای بزرگ کردن نقاط ضعف و کم کردن رهاوردها را پیش رو داشته باشیم چون در این دوره از انتخابات ریاست جمهوری رقابت سنگین است.

بادامچیان دهه چهارم انقلاب را دهه تثبیت ارزش‌ها و توسعه عدالت برشمرد و تاکید کرد: هر چند که مشکلاتی در کشور وجود دارد اما زیربنای نظام محکم است و در مسئله اقتصادی که برخی‌ها مطرح می‌کنند، هم ذخایر اقتصادی کشور کافی است و هم با 26 میلیارد دلار صادرات اگر تدبیر باشد می‌توان مشکلات کشور را حل کرد.

وی با تاکید مجدد بر مهم بودن انتخابات پیش رو اظهار کرد: ما باید مراقب باشیم که چه کسانی وارد صحنه رقابت انتخابات می‌شوند چراکه استکبار جهانی برای اینکه ماجرای فتنه سال 88 را در انتخابات آینده تکرار کند دوباره مشغول به کار شده است تا فتنه انگیزان را به شکل دیگری وارد این انتخابات کند.

اصلاح طلبان پایگاه مردمی ندارند

وی با بیان اینکه گروه‌های اصلاح طلب از نگاه مردم پایگاه خوبی ندارند، اظهار کرد: در بین این گروه‌ها اختلاف وجود دارد اما برای اینکه خط اصیل انقلاب در این انتخابات رای نیاورد کار می‌کنند.

بادامچیان افزود: یک گروه از اصلاح طلبان می‌گویند که انتخابات را تحریم کنند چراکه اگر در این انتخابات شرکت کنند، حضور آنها به منزله پذیرش نظام است، گروه دیگر معتقدند که انتخابات را تحریم نکنند ولی در صحنه رقابت شرکت نکنند، به خاطر اینکه آبروی سران فتنه رفته است و آنها کسی را برای اعلام کاندیداتوری ندارند.

عارف رجل مذهبی نیست

یک گروه از اصلاح طلبان می‌گویند که قطعا باید در این انتخابات شرکت کنند و میرحسین موسوی را به عنوان کاندیدا معرفی کنند تا به اصطلاح اپوزیسیون نظام شوند. اما گروه دیگری معتقدند که فرد ملایمی را برای کاندیداتوری معرفی کنند. اینها سراغ عارف رفتند ولی عارف دست رد به سینه آنها زده است، چون معتقد است که اگر با این افراد وارد صحنه شود آبرویش می‌رود.

وی گفت: عارف دو مسئله را مطرح کرده که مفهومش خیلی روشن است؛ یکی اینکه می‌خواهد مستقل وارد انتخابات شود تا آبرویش نرود، دیگر اینکه اگر 10 رای داشته باشد در این انتخابات شرکت می کند. اما اولین شرط ریاست جمهوری این است که طبق اصل 115 فرد باید رجل مذهبی باشد و به اعتقاد من عارف رجل مذهبی نیست، هرچند که این مسئله را شورای نگهبان باید نظر دهد.

بادامچیان اضافه کرد: یک گروه از اصلاح طلبان می‌گویند که اصلاح طلبی را رها کنند و با اصولگرایی که با آنها مداراگر است همراهی کنند و به او رای دهند تا هوای آنها را داشته باشد. برخی از آنها هم می‌گویند که باید به داخل نظام برگردند و عذرخواهی کنند که از بین آنها خاتمی از این حرفها می‌زند.

به اعتقاد وی، اصلاح طلبان جمع پراکنده‌ای هستند که کسی امیدوار نیست آنها بتوانند در انتخابات رای بیاورند اما مجموعه همه این اختلاف‌ها در این که خط اصیل انقلاب رای نیاورد با هم یکی هستند.

جریان انحرافی با تمام قوا وارد میدان می‌شوند

نایب رئیس حزب موتلفه اسلامی به جریان انحرافی در دولت و فعالیت آنها برای شرکت در انتخابات اشاره کرد و گفت: جریان انحرافی با تمام قوا در جهت این هستند که با اسامی مختلف و بحثهای گوناگون وارد صحنه انتخابات شوند.

وی ادامه داد: خود اصولگرایان هم با کثرت نامزدها مواجه هستند که تعدادشان زیاد است اما هر چه جلوتر می‌رویم تعدادشان به تدریج کمتر می‌شود.

وی رشد آگاهی‌های مردم را در نتیجه انتخابات موثر دانست و تاکید کرد: مردم با توجه به مشکلات اقتصادی و مسائل گوناگونی که در کشور وجود دارد به دنبال این هستند که چهره‌ای انتخاب شود که بتواند مشکلات را رفع کند.

بادامچیان با بیان اینکه ما باید در این انتخابات با برنامه جدی، مردم را امید دهیم، اظهار کرد: مردم هم باید هوشیار باشند که هر کسی گفت که در خط ولایت و امامت و روحانیت است به گذشته‌اش نگاه کنند.

وی با بیان اینکه موقع انتخابات که می‌شود همه سلمان فارسی می‌شوند، به تصاویر انتخاباتی میرحسین موسوی که به همراه تصاویر امام و رهبری منتشر شده اشاره کرد و گفت: دست موسوی رو شد و همه فهمیدند که این کار او فریب بود.

برخی‌ها ولایت فقیه را فقط بر اساس قانون اساسی قبول دارند

نایب رئیس حزب موتلفه اسلامی تصریح کرد: برخی‌ها ولایت فقیه را از باب قانون اساسی قبول دارند و اینها ولایت مطلقه فقیه را بر مبنای فقهی اسلامی قبول ندارند. نهضت آزادی هم همین حرف را می‌زد.

وی گفت: برخی‌ها هم سراغ برخی روحانیون می‌روند. کسی که رهبری را قبول ندارد چطور می‌توان به او اعتماد کرد. کسی که آیت الله مهدوی را قبول ندارد چطور آیت‌الله عزیز دیگری را قبول دارد. متاسفانه خطوطی هم وجود دارد که می‌خواهند بین روحانیت تفرقه بیندازند.

وی در پایان گفت: با توجه به شرایط حساس منطقه‌ای و جهانی باید مراقب باشیم که فریب نخوریم و کسی را انتخاب کنیم که در خط ولایت و خط اصیل انقلاب باشد.

۱۳۹۱/۹/۲۴

اخبار مرتبط