ملخ‌های مراكشی بالدار در حال پرواز به سمت باغات و مزارع سبز/ كاهش بارندگی سطح مبارزه با ملخ‌های بومی را افزایش می‌دهد

ملخ‌هاي مراکشي بالدار در حال پرواز به سمت باغات و مزارع سبز/ کاهش بارندگي سطح مبارزه با ملخ‌هاي بومي را افزايش مي‌دهد

معاون كنترل آفات سازمان حفظ نباتات كشور گفت: در حال حاضر در برخی از استان‌ها از جمله گیلان، زنجان و قزوین پوره ملخ‌های مراكشی بالدار شده و درحال پرواز به سمت باغات و مزارع سبز هستند.

به گزارش نما ، مسعود لطیفیان در گفت‌و‌گو با ایلنا درباره آخرین وضعیت آفت ملخ صحرایی مهاجم و بومی در کشور، اظهار کرد: سطح مبارزه با ملخ صحرایی در سال ۱۴۰۰ در کشور تاکنون به 15 هزار و 91  هکتار رسیده است.

وی ادامه داد: در استان خوزستان 8 هزار و 897 هکتار مبارزه با پوره و ملخ بالدار، بوشهر 5 هزار و 700  هکتار مبارزه پوره و ملخ بالدار و استان ایلام  در 450 هکتار مبارزه با ملخ بالدار صحرایی انجام شده است.

لطیفیان مجموع سطح ردیابی و دیده‌بانی ملخ صحرایی مهاج را از مهر سال 99 تاکنون حدود ۱۸ میلیون هکتار عنوان کرد.

به گفته وی؛ درحال حاضر وضعیت ملخ صحرایی در کشور آرام و ردیابی‌ها درحال انجام است.

لطیفیان درباره مبارزه با ملخ های بومی نیز گفت: مبارزه با ملخ‌های تا تاریخ 25 اردیبهشت سالجاری در حدود 92 هزار هکتار در 16 استان گزارش شده است.

وی با بیان اینکه بیشترین سطح مبارزه با ملخ بومی مربوط به استان زنجان در حدود 36 هزار هکتار است، اظهار کرد: سطح مبارزه با ملخ‌های در سال جاری افزایش پیدا خواهد کرد و نسبت به دوره مشابه سال گذشته پیشرفت نشان می‌دهد. 

به اعتقاد لطیفیان؛ دلیل این موضوع می‌تواند گرم شدن هوا، بارندگی کم و خشک شدن مراتع باشد.

معاون کنترل آفات سازمان حفظ نباتات کشور پیش‌بینی کرد: در سال جاری سطحی در حدود 300 هزار هکتار مبارزه با ملخ های بومی در کشور صورت بگیرد.

وی تصریح کرد: در حال حاضر در برخی از استانها از جمله گیلان، زنجان و قزوین پوره ملخ‌های مراکشی بالدار شده اند و درحال پرواز به سمت باغات و مزارع سبز هستند.. 

به گزارش ایلنا؛ ملخ‌های بومی در کشور که مبارزه با آنها صورت می‌گیرد شامل ملخ مراکشی، ایتالیایی، ملخ شاخک بلند اوارویستا، پلی سارکوس، شکم بادمجانی و انواع ملخ های بومی و غیرمهاجر است.

ایلنا 

۱۴۰۰/۲/۲۵

اخبار مرتبط